Toshiba 40ZF355DG OR Samsung LE40A656A1F

Προσωπικα με βαση τα review που εχω διαβσει πιστευω οτι οι δυο παραπανω ειναι στο ιδιο επιπεδο (και ισως και λιγο πιο κατω) απο την Sony 40W4000.

Οποτε λογικο ειναι οτι η W4500 ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω.

H toshiba είναι πολύ καλή επιλογή για περιορισμένους χώρους, υπολείπεται λίγο σε κίνηση και μαύρο της Α656. Η w4000 υπερέχει ελάχιστα της Α656 σε χρώμα αλλά δεν έχει εξίσου καλό scaler. Αυτά μετά από ώρες παρατήρησης πριν αγοράσω.

Eγω μετα απο 20 φορες που εχω δει πλεον την 656 και πολλες παραπανω την W4000 (την εχω σπιτι αλλωστε) δεν βλεπω καμια υπεροχη στο scaling της πρωτης.

Το ωραίο με αυτο το forum είναι οτι ο καθένας εκφράζει την υποκειμενική του άποψη απο την προσωπική του εμπειρία πχ "έχει καλύτερα χρώματα", "με την 46 zf355 εδω και 4-5 μήνες στο σαλόνι μου, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος". Αν θες καθαρά τεχνική ανάλυση μπορεις να διαβάσεις ποιο επίσημα reviews.

Εγώ πάντως ξανασκεφτομαι την Toshiba (40αρα) μετα το thread του φίλου thenetpoet, είναι το μέγεθος 94εκ που την κάνει ελκυστική γιατι χωράει ακριβώς στο έπιπλο μου...

Το τεχνικό κομμάτι είναι μία παράμετρος, σημαντική φυσικά.
Το υποκειμενικό όμως έχει κι αυτό σημασία, ειδικά όταν μιλάμε για εικόνα.
Αν τεχνικά κάτι ήταν άριστο σε reviews αλλά όλοι οι καταναλωτές που το αγόρασαν είχαν κακά σχόλια, θα το αγόραζε κανεις? Και για να είμαι σωστός, ισχύει και το αντίθετο, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Eγω μετα απο 20 φορες που εχω δει πλεον την 656 και πολλες παραπανω την W4000 (την εχω σπιτι αλλωστε) δεν βλεπω καμια υπεροχη στο scaling της πρωτης.
Το scaler όπως θα διάβασες και στα review έχει όση διαφορά υπάρχει και στα χρώματα τους. Υπαρκτή μεν, αμελητέα δε.

Mαλλον λες για το HDTVtest. Θυμαμαι ομως και ενα του περιοδικου ΑudioVision , ενα του Which HiFi και ενα του CNET που βγαζουν την W4000 καλυτερη απο την 656.

Παντως γενικα στην συγκριση 656 με W4000 ειναι οριακες οι διαφορες και νομιζω δεν ειναι αξιες λογου.-bye-