TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Re: Απάντηση: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Η αναλυση δεν παιζει πρωτευοντα ρολο.

Ισα ισα οσο χαμηλωτερη η αναλυση τοσο πιο ευκολο ειναι να γινει upscale το ταπεινο σημα χαμηλης αναλυσης των Ελληνικων καναλιων και των DVD.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη. Όπως έγραψα και στο νήμα της LG, είδα ποδόσφαιρο σε Σπορ+ και ΔΕΝ ξεχώριζα από HD σήμα. (Προφανώς παίζει ρόλο και το upscaling της τηλεόρασης)

Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Η αναλυση δεν παιζει πρωτευοντα ρολο.

Ισα ισα οσο χαμηλωτερη η αναλυση τοσο πιο ευκολο ειναι να γινει upscale το ταπεινο σημα χαμηλης αναλυσης των Ελληνικων καναλιων και των DVD.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες φίλε μου. Η χρήση που την προορίζω πάντως είναι για ταινίες ps3 και dvd κυρίως. Επίσης ένας λόγος που δεν πάω σε παραπάνω ίντζες είναι ότι για βραδυνές τουλάχιστον προβολές έχω τον προτζεκτορα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες φίλε μου. Η χρήση που την προορίζω πάντως είναι για ταινίες ps3 και dvd κυρίως. Επίσης ένας λόγος που δεν πάω σε παραπάνω ίντζες είναι ότι για βραδυνές τουλάχιστον προβολές έχω τον προτζεκτορα.

Τις προαλες ημουν σε ενα Κωτσοβολο για καποιο αλλο λογο και με την ευκαιρια κοιταζα καποιες τηλεορασεις. Μου εκανε εντυπωση οτι μια LG πλασμα 42PC55 που ειχαν εκει (μοναδικη πλασμα σε ολο το καταστημα) σε τηλεοπτικο σημα εδειχνει πιο πολλες λεπτομερειες στο προσωπο ενος ανθρωπου απο οτι οι LCD που ηταν διπλα. Βεβαια μπορει να παιζουν ρολο και οι ρυθμισεις αλλα και παλι μιλαμε για συγκριση μεταξυ 1024x768 και 1366x768 απο το μισο μετρο...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά. Αν θέλω τηλεόραση που δεν θα έχει για βασική χρήση της τη θέαση σε HD (έχω και τον προβολέα εξάλλου) προτείνετε plasma.

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής Γιάννη προτείνω επίσης
1. Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο
2. Κρουαζιέρα με το Queen Mary
3. Πακέτο αισθητικών επεμβάσεων
4. Προβολέα 1080p με ασύγκριτη κινηματογραφική αίσθηση 100+ ιντσών και υψηλή φωτεινότητα

Απάντηση: Re: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής Γιάννη προτείνω επίσης

4. Προβολέα 1080p με ασύγκριτη κινηματογραφική αίσθηση 100+ ιντσών και υψηλή φωτεινότητα

λέτε τελικά αντί για tv να αλλάξω τον optoma;;; :flipout::flipout::flipout:

Άλλη μια απορία. Η γυναίκα μου ανησυχεί για την ακτινοβολία που εκπέμπουν (έχουμε πλέον και μια κοριτσάρα 11 μηνών στο σπίτι να τριγυρνάει). Τι άποψη έχετε περί αυτού του θέματος;;

Άλλη μια απορία. Η γυναίκα μου ανησυχεί για την ακτινοβολία που εκπέμπουν (έχουμε πλέον και μια κοριτσάρα 11 μηνών στο σπίτι να τριγυρνάει). Τι άποψη έχετε περί αυτού του θέματος;;

Να σας ζήσει η κοριτσάρα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με ακτινοβολίες στα flat panel.

Πρώτα πέταξε το κινητό σου. μετά το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού και τέλος το ασύρματο router.

Αφού τελειώσεις με αυτά ασχολήσου με τη περιοχή σου, ξήλωσε τους πυλώνες υψηλής τάσης (καλό είναι αν σου μείνει λίγος χρόνος να ασχοληθείς και με τον υποσταθμό), βάλε φωτιά στο κτίριο που έχει κεραία κινητής τηλεφωνίας και πέτα ένα γκαζάκι στο hot spot που εκπέμπει ασύρματα internet.

Πάμε τώρα στο πιο δύσκολο για το οποίο θα χρειαστείς οπωσδήποτε ακριβό εξοπλισμό, δεν ξέρω πως, που και τι αλλά πρέπει να βρεις μερικούς πυραύλους να χτυπήσεις κάποιους δορυφόρους.

Όταν με το καλό ολοκληρώσεις την αποστολή πέτα και την τηλεόραση από το παράθυρο, γιατί θα πεθάνουμε με δαύτες:smash:.

Υ.Γ.: Sorry, να κάνουμε και λίγη πλακίτσα για να ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητα, να σου ζήσει η θυγατέρα :2thumb22sup: !!!

Το μονο που εχεις να φοβασε για την κοριτσαρα σου .................ειναι οτι σε λιγο καιρο θα σου κανει το σπιτι αντερ κονστραξιον :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Το μονο που εχεις να φοβασε για την κοριτσαρα σου .................ειναι οτι σε λιγο καιρο θα σου κανει το σπιτι αντερ κονστραξιον :flipout::flipout:

Άσε ,ήδη στο μπουσούλισμα είμαστε και δεν μας αφήνει στιγμή σε ησυχία.Οταν θα περπατήσει............:drummer:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

..................Οταν θα περπατήσει............:drummer:
...............θα εχεις οποτε θες δικαιολογια να ξαναλαξεις τιβι φτανει να της δωσεις κατι που να κανει αρκετη ζημια στο πανελ γιατι μερικοι εδω μεσα κοιτανε να την βγαλουνε of με μαρκαδορους:flipout::flipout::flipout:

Μπορούν να δοκιμάσουν το ''αγάπη μου νόμιζα πως ήταν η παλιά crt και ακούμπησα πάνω το φλιτζάνι με τον καφέ και χύθηκε'' :flipout::flipout::flipout:

Τέλος πάντων ένας γνωστός στη δουλειά μου είπε για τις νεες LG 42LF75 τιμή γύρω στα 1200 το πολύ. Εχει κανείς κάποια άποψη για αυτήν;;