toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Μετα απο την ΑΜΕΣΗ ανταποκριση και επικοινωνια απο την intersys η τιβι θα παει την Παρασκευη 9/1 για αποκατασταση του εν λογω προβληματος...
οποτε απο βδομαδα θα εχω νεα (ελπιζω)

Καλημέρα και καλή χρονιά,

Και η δικιά μου η 46 ZF355 παρουσιάζει εδώ και 2-3 εβδομάδες το ίδιο ή σχεδόν ίδιο πρόβλημα.

Βγάζει δυο κάθετες γραμμές σε απόσταση 5 περίπου εκατοστών από τις δύο άκρες. Από αριστερά είναι μάλλον πράσινη η γραμμή των pixels και από δεξιά προς το ροζ-φούξια. Η δεξιά γραμμή εξαφανίζεται μετά από 5 λεπτά, ενώ η αριστερή μειώνεται σε ένταση καθώς ζεσταίνεται και εξαφανίζεται μετά από μισή ώρα με 45 λεπτά περίπου.

Φαίνεται ότι το μοντέλο έχει πρόβλημα στις 46 ίντσες, όπως βλέπω κι από τα προηγούμενα posts. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή TV.

Μίλησα σήμερα το πρωί με το service της αντιπροσωπείας, και οι άνθρωποι είπαν ότι θα έρθουν να την παραλάβουν για έλεγχο ίσως και αύριο, πράγμα πολύ θετικό!

Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Πρεπει να εχει πεσει επιδημια λοιπον γιατι και μενα μου το κανει κατι μερες τωρα. Περισσοτερο το κανει το πρωτο δεκαλεπτο-τεταρτο μεχρι να ζεσταθει αλλα ειναι αρκετα εντονη η γραμμη. Το προβλημα ειναι πασιγνωστο, υπαρχουνε αρκετα ποστς και στο Αγγλικο φορουμ οπου το λενε "Dreaded Vertical Line Fault of Doom".

Το προβλημα εχει να κανει με το πολυ λεπτο πλαισιο. Η σειρα εχει γινει discontinued για αυτον τον λογο, το προβλημα δε το συγκεκριμενο το ειχανε μονο απο οσο διαβασα οι 46αρες τις σειρας. Γραφεται δε οτι για τον ιδιο λογo δεν θα βγει και η νεα σειρα ZF575 που ειχε και αυτη λεπτο πλαισιο.

Απο οσο διαβασα καταλαβα οτι δεν υπαρχει τροπος να σου φτιαξουνε κατι, το μονο που μπορουνε να σου κανουνε ειναι να σου προτεινουν αντικατασταση/ανταλλαγη με κατι αλλο. Στην Αγγλια αυτη ειναι παντως η πολιτικη της Tosh και απο τα γραφομενα του φιλου netpoet διαπιστωνω με μεγαλη μου ευχαριστηση οτι και στην Ελλαδα κινουνται με τον ιδιο τροπο.

Θα ψαξω να βρω το τιμολογιο, εχω την εντυπωση οτι την πηρα στο πρωτο Powerbuy που εγινε περυσι τελη Φεβρουαριου/ Αρχες Μαρτιου εαν θυμαμαι καλα. Θελω να το κλεισω το θεμα αμεσα μην μας μεινει το προβλημα και την φαμε την TV μετα το περας της εγγυησης.

Την νεα σειρα Toshiba ZV555D (που εχει και upscaling στα αναλογικα) δεν την βλεπω να εχει ερθει ακομα οποτε δεν ξερω τι θα μας προκυψει..:chinscratch:

Μετα απο επικοινωνια με την Intersys κανονισα κι εγω να ερθουνε καποια στιγμη αυριο το πρωι να παραλαβουνε. Για να δουμε τι θα δουμε..:slapface:

Σημερα το μεσημερακι ηρθανε στο σπιτι απο την εταιρια που συνεργαζεται με την Intersys σε θεματα service και την παραλαβανε.

Παλι καλα που βγηκε τωρα το προβλημα και ουχι μετα το περας της εγγυησης γιατι θα τραβαγα τα μαλλια μου.

Ο ανθρωπος που την παρελαβε μου ειπε οτι το προβλημα ειναι σοβαρο (αφησε να ενοοηθει οτι δεν φτιαχνετε) και οτι θα με ενημερωσουνε απο Δευτερα-Τριτη τι θα γινει.

Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα σε ολους.

Παραδώθηκε και η δικη μου χθες το μεσημερακι....
Δευτερα-Τριτη περιμενω απαντηση..

Η δικιά μου παρελήφθη από το service προχθές. Περιμένω κι εγώ νέα Δευτέρα Τρίτη και να δούμε τι θα κάνουμε...

Επικοινωνησε μαζι μου ο υπευθυνος του service και μου προτεινε αντικατασταση με Pioneer 508 ή 5080... καμια συμβουλη????

εγω οπως ειδες την αντικατεστησα με την 508.. δεν μπορούσα να ξεφύγω οικονομικα για 5080 και συνολικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου.

Re: Απάντηση: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Επικοινωνησε μαζι μου ο υπευθυνος του service και μου προτεινε αντικατασταση με Pioneer 508 ή 5080... καμια συμβουλη????

Ευκολα,μακραν καλυτερη τηλεοραση σε ολα.Ζητα επεκταση εγγυησης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Ευκολα,μακραν καλυτερη τηλεοραση σε ολα.Ζητα επεκταση εγγυησης.
Αυτο ειναι σιγουρο..απλα δεν ξερω αν θα αξιζει η διαφορα τιμης που θα μου ζητησουν
btw ειναι FullHD ή HDready? γιατι μπερδευτηκα με τα μοντελα που κυκλοφορουν

Καλησπέρα άτυχοι φίλοι,

Εμένα με πήραν τηλέφωνο σήμερα μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται και πρότειναν είτε τις δύο pioneer που ανέφερε o psaltone ή την TOSHIBA 46RV555. Δεν έχω ιδέα για το μοντέλο, μάλλον είναι υποδεέστερο...

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ας ενημερώσει.

Φυσικά και πληρώνεις την διαφορά αλλά δεν μας έχουν πει ακόμα πόσο...

Απάντηση: Re: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Καλησπέρα άτυχοι φίλοι,

Εμένα με πήραν τηλέφωνο σήμερα μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται και πρότειναν είτε τις δύο pioneer που ανέφερε o psaltone ή την TOSHIBA 46RV555. Δεν έχω ιδέα για το μοντέλο, μάλλον είναι υποδεέστερο...

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ας ενημερώσει.
47RV555DG - NEO​
37rv555d_01.gif

• ΑΝΑΛΥΣΗ 1920 x 1080p FULL HD, 24fps
  • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ
  • 30.000:1 - 46RV555DG (με DVB-T)
  • 100Hz PICTURE PROCESSING
  • ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 500cd/m2
  • 10-BIT ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, 5:5 PULL DOWN
  • ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ
  • (AUTO CONTRAST- LIGHT SENSOR)
  • GAME MODE & PC FINE INPUT ΓΙΑ
  • ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΟΝΣΟΛΕΣ
  • & Η/Υ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
  • ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ON/OFF ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ
  • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • 3 x HDMI DEEP COLOUR, REGZA LINK (HDMI-CEC)
  • ΗΧΟΣ STEREO SRS WOW 20W RMS
  • ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DVB-T

Φυσικά και πληρώνεις την διαφορά αλλά δεν μας έχουν πει ακόμα πόσο...
Ες αυριον τα σπουδαια....
εκτιμω οτι θα ειναι ενα σεβαστο ποσο

ποσο τις ειχατε παρει τις δικες σας?
Η τιμη τοτε ηταν 2650
εμεις βεβαια την πηραμε χαμηλοτερα λογω power buy