toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Απάντηση: Re: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

lessaros, πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι χαρούμενος ή δυστυχής που η TV σου δουλεύει χωρίς πρόβλημα...

Επειδή δεν είμαι και τόσο τυχερός γενικά στη ζωή μου, είμαι μάλλον δυστυχής γιατί διαβάζω και εδώ και στα διεθνή φόρουμς ότι τα προβλήματα καθημερινά αυξάνονται με την συγκεκριμένη tv και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρόβλημα θα μου παρουσιαστεί μετά τη λήξη της εγγύησης (εγώ 8 Μαρτίου παρέλαβα από το πλαίσιο) και δε θα δεχτει μετά η αντιπροσωπεία να μου την αλλάξει και να πληρώσω διαφορά για καινούρια. Και έτσι που ήρθαν τα πράγματα δε θα με χάλαγε καθόλου να δώσω μια λογική διαφορά και να πάρω την 5090 μετά από 1 χρόνο σχεδόν με την Toshiba...

Ελπίζω να είσαι τυχερός!

Ίσως το πρόβλημα να παρουσιάζεται μετά από κάποιο αριθμό ωρών λειτουργίας... Μια λύση ίσως είναι να την βάλεις να δουλεύει 10-15 ώρες την ημέρα να γράψει μερικά χιλιόμετρα ακόμα!

Re: Απάντηση: Re: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

:flipout::flipout:
Επειδή δεν είμαι και τόσο τυχερός γενικά στη ζωή μου, είμαι μάλλον δυστυχής γιατί διαβάζω και εδώ και στα διεθνή φόρουμς ότι τα προβλήματα καθημερινά αυξάνονται με την συγκεκριμένη tv και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρόβλημα θα μου παρουσιαστεί μετά τη λήξη της εγγύησης (εγώ 8 Μαρτίου παρέλαβα από το πλαίσιο) και δε θα δεχτει μετά η αντιπροσωπεία να μου την αλλάξει και να πληρώσω διαφορά για καινούρια. Και έτσι που ήρθαν τα πράγματα δε θα με χάλαγε καθόλου να δώσω μια λογική διαφορά και να πάρω την 5090 μετά από 1 χρόνο σχεδόν με την Toshiba...

Το φανταζεσε να σου σκασει το προβλημα 9 Μαρτιου ??
:slapface::slapface::slapface:

Οταν λες μια λογικη διαφορα ποσο εχεις στο μυαλο σου δηλαδη??

Παρεπιπτοντως με πηρανε απο την Intersys το μεσημερακι, Δευτερα πρωι σκαει σπιτι ο Κουρος κομπλε με ηχεια/βαση..-bye-

Καλη τυχη σου ευχομαι παντως φιλε (να σου το βγαλει και αποψε δλδ το προβλημα :flipout::flipout:)

Αφηνε την ανοιχτη συνεχεια απο δω και περα μπας και βγαλει τπτ η τηλεοραση και βρεις εσυ την υγεια σου..-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

:flipout::flipout:

Το φανταζεσε να σου σκασει το προβλημα 9 Μαρτιου ??
:slapface::slapface::slapface:

Οταν λες μια λογικη διαφορα ποσο εχεις στο μυαλο σου δηλαδη??

Παρεπιπτοντως με πηρανε απο την Intersys το μεσημερακι, Δευτερα πρωι σκαει σπιτι ο Κουρος κομπλε με ηχεια/βαση..-bye-

Καλη τυχη σου ευχομαι παντως φιλε (να σου το βγαλει και αποψε δλδ το προβλημα :flipout::flipout:)

Αφηνε την ανοιχτη συνεχεια απο δω και περα μπας και βγαλει τπτ η τηλεοραση και βρεις εσυ την υγεια σου..-bye-

MΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Σημερα το πρωι εγινε και η παραλαβη της τηλεορασης που ηρθε να αντικαταταστησει την Tosh μου. Θα αργησει να κρεμαστει γιατι ειμαι σε διαδικασια διαζυγιου/μετακομισης.

Καλα ξεμπερδεματα και στους υπολοιπους και με το καλο να σας ερθουν τα νεα σας "παιχνιδακια".-bye-

Απ' ότι διαβάζω αφορά μόνο στις 46ρες (είτε ZF είτε XF, οπότε θα με καρυδώσει ο ξάδελφός μου που τον έψησα και πήρε τη ZF!!)... Εμένα δεν μου έχει βγάλει κάτι αλλά δεν την ανοίγω συχνά... σκάρτα 5-6 ώρες την εβδομάδα!
Μετά από πόσες ώρες προκύπτει το πρόβλημα;
Αφού το πρόβλημα είναι τόσο έντονο και γνωστό πως μπορεί κανείς να κρυφτεί πίσω απότην μονοετή (!!!) εγγύηση;

Σημερα το πρωι εγινε και η παραλαβη της τηλεορασης που ηρθε να αντικαταταστησει την Tosh μου. Θα αργησει να κρεμαστει γιατι ειμαι σε διαδικασια διαζυγιου/μετακομισης.

Καλα ξεμπερδεματα και στους υπολοιπους και με το καλο να σας ερθουν τα νεα σας "παιχνιδακια".-bye-

Μεγειες μεγειες.....
δυστυχως εγω πριν ακομη την παραλαβω μαλλον θα την πουλησω (λογω χωρου)

Me πηραν λοιπον και εμενα απο το σερβις..Ασχημα σχετικα τα νεα..Δεν υπαρχει μου ειπε διαθεσημη η pioneer 509..οποτε ειτε παω στην Toshiba,δεν νομιζω!!,ειτε σε μια απο τις 2 pioneer,508xd ή 5080xd.Τα πανελ τους ειναι 1366*768,αξιζουν σε σχεση με την 1080π toshiba που ειχα?Ν αρισκαρω και να περιμενω την 509,που βεβαια μπορει να κανει πολους μηνες να ερθει..Παρακαλω οποιαδηποτε γνωμη θα ηταν πολυ χρησιμη,κυριως απο παθωντεσ..-bye-

Thanks Vadergr. Για εκει με βλεπω..Η 5090Η δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμη..Αν εισαι βεβαια διατεθημενος να περιμενεις(αγνωστο το ποσο?),δεν θα το αρνηθουν..

Για να μη γελιομαστε σιγουρα οι pioneer ειναι μια (ισως και δυο) κλαση πιο πανω στην ποιοτητα απο την τοσοδουλα...το θεμα ειναι ποσο παραπανω αξιζει να δωσεις γι'αυτη την ποιοτητα και βεβαια αν εισαι διατεθειμενος να τα δωσεις
και κατι ακομη... διαθεσιμες απο 20 Ιανουαριου Toshiba 46ZV555 συμφωνα με ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι

Last edited:
Μιλησα με intersys και μου ειπαν πως το συγκεκριμενο μοντελο ειναι διαθεσιμο..Ο κυριος του service ομως μου ειπε οτι μονο τα προαναφερθησα μοντελα ειναι διαθεσιμα για αυτου του ειδους την ανταλλαγη..Και μαλιστα μου ειπε οτι κακως πηρα στην αντιπροσωπια τηλ,γιατι τον εκθεσα!!!Επισης οταν τον ρωτησα αν ειναι διαθεσημη η 5080d(1080p panel),mου ειπε πως δεν ειναι,ενω στην intersys ειπαν πως ειναι κανονικα διαθεσημη..Στο πρωτο τηλ του ηταν ευγενικος,μολις το 'εψαξα' και απο μονος μου λιγο,εγινε επιθετικος και αγενης..Τα γνωστα δηλαδη..

Μιλησα με intersys και μου ειπαν πως το συγκεκριμενο μοντελο ειναι διαθεσιμο..Ο κυριος του service ομως μου ειπε οτι μονο τα προαναφερθησα μοντελα ειναι διαθεσιμα για αυτου του ειδους την ανταλλαγη..Και μαλιστα μου ειπε οτι κακως πηρα στην αντιπροσωπια τηλ,γιατι τον εκθεσα!!!Επισης οταν τον ρωτησα αν ειναι διαθεσημη η 5080d(1080p panel),mου ειπε πως δεν ειναι,ενω στην intersys ειπαν πως ειναι κανονικα διαθεσημη..Στο πρωτο τηλ του ηταν ευγενικος,μολις το 'εψαξα' και απο μονος μου λιγο,εγινε επιθετικος και αγενης..Τα γνωστα δηλαδη..

Μάλλον με τον ίδιο κύριο από το service μίλησα και εγώ. Μόνο που σε μένα ήταν αγενής από το πρώτο τηλεφώνημα και σε μένα μου είπε ότι τον εξέθεσα όταν πήρα τηλ. μόνος μου την αντιπροσωπία. Τέσπα και εμένα μου είχε προτείνει μόνο την 508xd και την 5080xd για αντικατάσταση αλλά αφου επέμενα κανόνισα να πάρω την 5090Η. Απλά τώρα την περιμένω γιατί δεν υπάρχει στοκ (λόγω τον κινητοποιίσεων των αγροτών δεν μπορούν να έρθουν καινούργια κομμάτια). Ελπίζω να ανοίξουν οι δρόμοι σύντομα γιατι ένα μήνα τώρα έχω μείνει με μια 14αρα crt και τα έχω δει όλα :shot:

Μάλλον με τον ίδιο κύριο από το service μίλησα και εγώ. Μόνο που σε μένα ήταν αγενής από το πρώτο τηλεφώνημα και σε μένα μου είπε ότι τον εξέθεσα όταν πήρα τηλ. μόνος μου την αντιπροσωπία. Τέσπα και εμένα μου είχε προτείνει μόνο την 508xd και την 5080xd για αντικατάσταση αλλά αφου επέμενα κανόνισα να πάρω την 5090Η. Απλά τώρα την περιμένω γιατί δεν υπάρχει στοκ (λόγω τον κινητοποιίσεων των αγροτών δεν μπορούν να έρθουν καινούργια κομμάτια). Ελπίζω να ανοίξουν οι δρόμοι σύντομα γιατι ένα μήνα τώρα έχω μείνει με μια 14αρα crt και τα έχω δει όλα :shot:
Προσπαθουν να διωξουν απλως οτι στοκ εχουν και δεν εχουν...
και εγω σε 5090Η πηγα βεβαια αλλα επειδη δεν με βολευει θα τη δωσω (δυστυχως)
το θεμα ειναι ομως οτι απο τη στιγμη που υπαρχει πλεον διαθεσιμο προιον με ιδια χαρακτηριστικα με το προς αντικατασταση γιατι να μην μπορω να το παρω?????

Αγαπητοί συμπάσχοντες,

Θεωρώ ότι αφού ένα αποιοδήποτε μοντέλο είναι διαθέσιμο προς πώληση θα πρέπει να το ανταλλάσουν στα πλαίσια της εγγύησης μιας και δεν μπορούν να φτιάξουν την παλιά TV ή να σου δώσουν την ίδια καινούργια.

Νομίζω ότι θέλουν να ξεστοκάρουν και απλά χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση εκ μέρους σας.

Εγώ δεν ήθελα με τίποτα την Toshiba και δεν με βόλευαν οι 50' της KURO γιαυτό συμφώνησα και αντάλλαξα την τηλεόραση με εναν ενισχυτή της Pioneer τον LX 81 και επειδή περίσσευε και ένα μικρό ποσό πήρα και ένα player.

Καλη τύχη σε όλους...

Εχεις δικιο φιλε μου,ευκαιρια για ξεστοκαρισμα..Παντως υποπτη η απαντηση του,οτι δηλαδη τον εκθετουμε..Αυτος εκτειθετε με τις π@π@ριες που λεει,οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα..Ας πει,οτι η εταιρια αποφασησε να ανταλλαξει μονο τα συγκεκριμενα μοντελα!
Εφοσον υπαρχει πλεον η zv σειρα της TOSHIBA γιατι οχι με αυτην αλλαγη..:argue:

Εχεις δικιο φιλε μου,ευκαιρια για ξεστοκαρισμα..Παντως υποπτη η απαντηση του,οτι δηλαδη τον εκθετουμε..Αυτος εκτειθετε με τις π@π@ριες που λεει,οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα..Ας πει,οτι η εταιρια αποφασησε να ανταλλαξει μονο τα συγκεκριμενα μοντελα!
Εφοσον υπαρχει πλεον η zv σειρα της TOSHIBA γιατι οχι με αυτην αλλαγη..:argue:
το θεμα ειναι οτι η εταιρια γνωριζει τη συγκεκριμενη πρακτικη ή μολις θα σκασουν μυτη τα πρωτα email παραπονων-καταγγελιων θα υποχωρησει λιγουλακι?