Καλησπερα.
Κοιταζω για αγορα τηλεορασης 46" . Αφου ξεσκονισα αρκετα το φορουμ σας αλλα και διαβασα αρκετα review καταλαβα πως γυρο στα 600 ευρω δεν μπορω να εχω τρελες απαιτησεις.
Παρολα αυτα ειδα πως 3-4 μοντελα ξεχωριζουν. Αυτα ειναι τα:
Ολες παιζουνστα ιδια χρηματα. Για την Toshiba εχω διαβασει καλα πραγματα για την ποιοτητα σε 2D αλλα κακα πραγματα για το 3D . Για τις αλλες 2 πως γενικα εχουν πολυ καλη εικονα.
Γνωριζω πως οι δυο τελευταιες δεν ειναι σμαρτ-τβ , αλλα και πως η toshiba ειναι πραγματικα ενα χαλι οσο αναφορα την λειτουργια της σαν σμαρτ-τβ.
Στο θεμα μας τωρα εγω τι ζηταω.
-Καλη εικονα , πραγμα που παει να πει καθαρα και πραγματικα χρωματα.
-Καλη ευκρινεια
-Καλη αναπαραγωγη ταινων.
Ξανα και ξανα διαβαζω για τηλεορασεις που αδυνατουν να παιξουν κινηματογραφικες ταινιες καλα, κανοντας τες αποκρουστικες.
Οι αγωνες και τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν τοσο. Οπως ουτε καιγωμαι και τοσο να σερφαρω στο ιντερνετ απο την τηλεοραση.
Στις ερωτησεις λοιπον:
1) Ποια απο τις 3 θα διαλεγατε
2) Ποια πιστευετε οτι εχει καλυτερη εικονα
3) Ποια ακριβως η διαφορα της EH6030 με την F6100 ? Εχουν το ιδιο πανελ?
4) Ειναι και οι 3 στα 100hz πραγματικα ?
5) Απο θεμα 3d να περιμενω καλυτερα αποτελεσματα απο την samsung ?
6) Αναμεσα στις δυο Samsung ποια θα ηταν η επιλογη σας ?
7) Καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα?
Σαν πακετο, φαινεται πιο ολοκληρομενη η Toshiba, με καλυτερη συνδεσημοτητα αλλα και σχεδιαση. Για πειτε την γνωμη σας.
Κοιταζω για αγορα τηλεορασης 46" . Αφου ξεσκονισα αρκετα το φορουμ σας αλλα και διαβασα αρκετα review καταλαβα πως γυρο στα 600 ευρω δεν μπορω να εχω τρελες απαιτησεις.
Παρολα αυτα ειδα πως 3-4 μοντελα ξεχωριζουν. Αυτα ειναι τα:
- Toshiba 46TL938
- Samsung EH6030
- Samsung F6100
Ολες παιζουνστα ιδια χρηματα. Για την Toshiba εχω διαβασει καλα πραγματα για την ποιοτητα σε 2D αλλα κακα πραγματα για το 3D . Για τις αλλες 2 πως γενικα εχουν πολυ καλη εικονα.
Γνωριζω πως οι δυο τελευταιες δεν ειναι σμαρτ-τβ , αλλα και πως η toshiba ειναι πραγματικα ενα χαλι οσο αναφορα την λειτουργια της σαν σμαρτ-τβ.
Στο θεμα μας τωρα εγω τι ζηταω.
-Καλη εικονα , πραγμα που παει να πει καθαρα και πραγματικα χρωματα.
-Καλη ευκρινεια
-Καλη αναπαραγωγη ταινων.
Ξανα και ξανα διαβαζω για τηλεορασεις που αδυνατουν να παιξουν κινηματογραφικες ταινιες καλα, κανοντας τες αποκρουστικες.
Οι αγωνες και τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν τοσο. Οπως ουτε καιγωμαι και τοσο να σερφαρω στο ιντερνετ απο την τηλεοραση.
Στις ερωτησεις λοιπον:
1) Ποια απο τις 3 θα διαλεγατε
2) Ποια πιστευετε οτι εχει καλυτερη εικονα
3) Ποια ακριβως η διαφορα της EH6030 με την F6100 ? Εχουν το ιδιο πανελ?
4) Ειναι και οι 3 στα 100hz πραγματικα ?
5) Απο θεμα 3d να περιμενω καλυτερα αποτελεσματα απο την samsung ?
6) Αναμεσα στις δυο Samsung ποια θα ηταν η επιλογη σας ?
7) Καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα?
Σαν πακετο, φαινεται πιο ολοκληρομενη η Toshiba, με καλυτερη συνδεσημοτητα αλλα και σχεδιαση. Για πειτε την γνωμη σας.