Toshiba 46ZF355DG

Οτι αμα χρειαστη να δραστηριοποιησεις την εγγυηση σε ελατωματικο προιον θα καταριεσε την ωρα και τη στιγμη που ο χρυσος οδηγος δεν εχει στις σελιδες του τμημα με : αναλαμβανοντε εκβιασμοι και εκαθαρισεις παντος ειδους......

sorry για το off-topic, αλλα πριν περιπου 2 χρονια θυμαμαι εγεινε "χαμος" με το θεμα οτι οι "αντιπροσωπιες" ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΕΣ να παρεχουν εγγυηση σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ασχετως με το που/πως αγοραστηκαν. Δεν ισχυει αυτο?

Το λάθος είναι ότι λειτουργεί ακόμα αυτό το μαγαζί. Το ακατανόμαστο με το απαγορευτικό όνομα Τ......xx.gr, όπως αυτά που είναι μόνο για ενήλικες.

Last edited:
sorry για το off-topic, αλλα πριν περιπου 2 χρονια θυμαμαι εγεινε "χαμος" με το θεμα οτι οι "αντιπροσωπιες" ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΕΣ να παρεχουν εγγυηση σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ασχετως με το που/πως αγοραστηκαν. Δεν ισχυει αυτο?

a018.gif

μια εικονα χιλιες λεξεις...................

Τοσο πολυ ισχυει εε? Κριμα ρε γμτ διοτι ειναι πειρασμος οι τιμες τους. Εν τω μεταξυ, πριν γινω μελος τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχαν φανει αγιοι ανρωποι. Θα εβαζα το χερι μου στην φωτια για αυτους. Αν ειχα ανυπαντρη αδελφουλα θα τους την εδινα.

Τοσο πολυ ισχυει εε? Κριμα ρε γμτ διοτι ειναι πειρασμος οι τιμες τους. Εν τω μεταξυ, πριν γινω μελος τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχαν φανει αγιοι ανρωποι. Θα εβαζα το χερι μου στην φωτια για αυτους. Αν ειχα ανυπαντρη αδελφουλα θα τους την εδινα.

Κριμα για αυτους και οχι για μας .
Τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ το " εκαψαν " το χαρτι των φθηνοτερων τιμων και στην τελικη ποιος εχασε ? They are
Παντος την εν λογο τιβι θα την φερουν κι αλλοι και ισως και φθηνοτερα καποια στιγμη .
Απ οτι φαινετε αξιζει τον κοπο να την περιμενει κανεις .

ΥΣ
και μενα στο τελεφωνο σοι μου φαινονταν ...........αλλα τελικα αποδειχθηκαν gipsy

Κριμα για αυτους και οχι για μας .
Τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ το " εκαψαν " το χαρτι των φθηνοτερων τιμων και στην τελικη ποιος εχασε ? They are
Παντος την εν λογο τιβι θα την φερουν κι αλλοι και ισως και φθηνοτερα καποια στιγμη .
Απ οτι φαινετε αξιζει τον κοπο να την περιμενει κανεις .

ΥΣ
και μενα στο τελεφωνο σοι μου φαινονταν ...........αλλα τελικα αποδειχθηκαν gipsy

Ναι εχεις δικιο, διαβασα το τεστ που ανεβασε ο Rivers και ηταν τοσο super που με εβαλε στο τρυπακι να περιμενω την αφιξη της απο "κανονικα" καταστηματα πριν αγορασω καποια αλλη.

Είναι όντως ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά τα αρνητικά που αναφέρονται στο review είναι λίγο αποθαρρυντικά για την ελληνική αγορά που το SD θα ζει και θα βασιλεύει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Όσον αφορά την τιμή δεν νομίζω να έρθει κάτω από 2500 όταν την φέρουν και οι υπόλοιποι (αν την φέρουν). Η τιμή του γερμανικού digitalo είναι στα 2250 και είναι από τις φθηνότερες στην Γερμανία, οπότε αν την φέρει η intersys δεν βλέπω να πωλείται κάτω από 2500-2600

Είναι όντως ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά τα αρνητικά που αναφέρονται στο review είναι λίγο αποθαρρυντικά για την ελληνική αγορά που το SD θα ζει και θα βασιλεύει για αρκετά χρόνια ακόμα...........

Mα δεν υπαρχουν πλεον τηλεορασεις πλην των plasma που να παιζουν SD σοβαρα και ουτε και καποιον απο τους κατασκευαστες τον ενδιαφερει το τι σκατα βλεπουμε εμεις στην Ελλαδα .
Ετσι κι αλλοιως FullHD + SD ειναι μια εξισωση που οσο και να την τραβηξεις ο Χ θα παραμενει αγνωστος .
Γιατι παιζει καμμια αλλη απο τις αλλες εταιρειες ?
Η εχουμε το ιδιο SD με την Αγγλια π.χ. και δεν το ξερουμε ?

Mα δεν υπαρχουν πλεον τηλεορασεις πλην των plasma που να παιζουν SD σοβαρα και ουτε και καποιον απο τους κατασκευαστες τον ενδιαφερει το τι σκατα βλεπουμε εμεις στην Ελλαδα .
Ετσι κι αλλοιως FullHD + SD ειναι μια εξισωση που οσο και να την τραβηξεις ο Χ θα παραμενει αγνωστος .
Γιατι παιζει καμμια αλλη απο τις αλλες εταιρειες ?
Η εχουμε το ιδιο SD με την Αγγλια π.χ. και δεν το ξερουμε ?

Απλά αναφέρεται πως έχει πολύ μέτριο tuner και πως το upscaling σε SDTV χρήζει βελτίωσης. Αν τα παρατήρησαν αυτά στην Γερμανία, υποθέτω πως στην Ελλάδα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Το ειδα κι εγω αυτο για το φτηνιαρικο δεκτη , αλλα η πραξη θα δειξη κατα ποσο .
Γενικα δεν ειχε και τιποτα ιδιαιτερα επιληψημο και απ την αλλη οποιος θελει SD κατα κορον τοσα ομορφα plasmata υπαρχουν αουτ δεαρ.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία (βλ. Intersys) δεν την έχει στους καταλόγους και ούτε γνωρίζουν κάτι για πιθανή εισαγωγή της στο άμεσο μέλλον.

Εγώ πάντως αποφάσισα να χτυπήσω την 40XF355DG και όταν με το καλό έρθει η ZF μπορεί να σπρώξω την 40αρα στο υπνοδωμάτιο.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία (βλ. Intersys) δεν την έχει στους καταλόγους και ούτε γνωρίζουν κάτι για πιθανή εισαγωγή της στο άμεσο μέλλον.

Εγώ πάντως αποφάσισα να χτυπήσω την 40XF355DG και όταν με το καλό έρθει η ZF μπορεί να σπρώξω την 40αρα στο υπνοδωμάτιο.

Ευγε και καλα θα κανεις .

Βεβαια απ τη μια λες κοιτα που φτασαμε , να βαζουμε 40ρες στο υπνοδωματιο ?
Απ την αλλη ομως με το κρεβατι στα 2 μετρα και + την αποσταση ως τον τοιχο απο το ορθιομαξιλαρατο ........... ειναι η ιδανικη περιπτωση:flipout:

Οι 40αρες πλεον ειναι τοσο μικρες που μονο για το υπνοδωματιο κανουν.:Banane0:

Μπορει απο αποψη μεγεθους οι 40" να ειναι ΟΚ σε υπνοδωματιο, αλλα απο αποψη φωτεινοτητας ειναι εντελως ακαταληλες. Ενας φιλος εχει βαλει μια σε δωματιο 14τμ και η γυναικα του για να κοιμηθει φοραει αυτα τα ειδικα καλυπτρα για τα ματια που σου δινουν στα αεροπλανα.

Μπορει απο αποψη μεγεθους οι 40" να ειναι ΟΚ σε υπνοδωματιο, αλλα απο αποψη φωτεινοτητας ειναι εντελως ακαταληλες. Ενας φιλος εχει βαλει μια σε δωματιο 14τμ και η γυναικα του για να κοιμηθει φοραει αυτα τα ειδικα καλυπτρα για τα ματια που σου δινουν στα αεροπλανα.

Εγω στο υπνοδωματιο δεν εχω καν τηλεοραση. Αν ειναι να βλεπει καποιος και εκει τηλεοραση τοτε δεν θα λεγεται πλεον "υπνοδωματιο".

Βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη.

H απόσταση θέασης στο υπνοδωμάτιό μου είναι 4,5 μέτρα οπότε δε πιστεύω να πέφτει μεγάλη.

Για την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο είμαι και εγώ εν γένει αρνητικός. Η χρήση της πρέπει να είναι με μέτρο, όπως όλα τα πράματα άλλωστε. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που είναι χρήσιμη.

Εγω στο υπνοδωματιο δεν εχω καν τηλεοραση. Αν ειναι να βλεπει καποιος και εκει τηλεοραση τοτε δεν θα λεγεται πλεον "υπνοδωματιο".

Βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη.

+ 6χιλιαδες εφτακοσια πενηντα δυο .
Στο μπανιο μπορει και να εβαζα αν και προτιμω το διαβασμα , στο υπνοδωματιο ποτε .
Γριες η κατακοιτοι ειμαστε ?

H απόσταση θέασης στο υπνοδωμάτιό μου είναι 4,5 μέτρα οπότε δε πιστεύω να πέφτει μεγάλη.

Για την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο είμαι και εγώ εν γένει αρνητικός. Η χρήση της πρέπει να είναι με μέτρο, όπως όλα τα πράματα άλλωστε. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που είναι χρήσιμη.

ταινια καρατε + 2 εργα sex:flipout::flipout:

Σήμερα κατέφθασε η 40XF355DG, θα τη δοκιμάσω το βράδυ με PS3, BluRay και SD ταινίες και θα καταθέσω εντυπώσεις αύριο.

Καλοριζικη η καινουργια αλλα.......... λαλατη και με κανα Altero ,megato να μας πεις τι ψαρια πιανει στην ανοιχτη θαλασσα , γιατι οσο ναναι στην πισινα ( PS3 κλ.π. ) δυσκολα πνιγετε κανεις .