Toshiba 47Ζ3030DG : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Απο οτι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι "γκουρου" του forum κατα καποιο τροπο "σνομπαρουν" λιγο τη σειρα Ζ της toshiba με κυρια αιτια το μαυρο της. Ομως ταυτοχρονα, για τις σειρες 9 της philips (οι οποιες χρησιμοποιουν το ιδιο panel), και παροτι εχουν τις ιδιες ενστασεις για το μαυρο, κατα τα αλλα τις θεωρουν "κορυφαια" μοντελα. Θα παρακαλουσα να με φωτησετε/βοηθησετε λυνοντας μου τις παρακατω αποριες:

1. Οι σειρες 9 τις philips δεν ειναι "αντιστοιχες" με τις Ζ της tosh?
2. Aφου ολη η σειρα Ζ χρησιμοποιει το ιδιο panel (philips-LG), ειναι δυνατο
το dynamic contrast που δινει επισημα η toshiba να ειναι διαφορετικο σε
καθε μοντελο ή ειναι απλα διαφημιστικο κολπο? Δηλαδη πραγματικα η
47αρα εχει "καλυτερο" μαυρο απο τις 37αρες και τις 42αρες?
- 37Ζ: 6500
- 42Ζ: 10000
- 47Ζ: 15000

Ευχαριστω για την προσοχη σας.

Εγω νομίζω οτι ειναι αρκετά καλές τηλεοράσεις με πολύ καλή εικόνα και πλήθος ρυθμίσεων.. Μπορέι να μην φτάνουν τα κορυφαία μοντέλα των Sony & Samsung αλλά για τα χρήματά που κοστίζουν (η σειρά Ζ) αποτελούν πολύ καλές αγορές...

Η σειρά Ζ μαμάει και δέρνει... όποιος την έχει αγοράσει έχει ξετρελαθεί!

Είμαι 100% υπέρ των TOSHIBA !!!

Η σειρά Ζ μαμάει και δέρνει... όποιος την έχει αγοράσει έχει ξετρελαθεί!

Είμαι 100% υπέρ των TOSHIBA !!!

Καμμια προσφορά με Toshiba + HD-DVD player θα κάνετε όπως η MediaMarkt ή δεν σας αφήνει η μαμά (Sony) :flipout::flipout:

εεε όχι και προσφορά αυτή!!!! 40 xf355 + HD-DVD player 1889 !!! πριν λ'ιγες μέρες μόνη της η τv είχε 1600 ... και μετά τις γιορτές μπορεί να πάει και στα 1500 μόνη της... PS η 46xf355 γιατί δεν πέφτει αφού δεν έχει ζήτηση??????

Last edited:

εεε όχι και προσφορά αυτή!!!! 40 xf355 + HD-DVD player 1889 !!! πριν λ'ιγες μέρες μόνη της η τv είχε 1600 ... και μετά τις γιορτές μπορεί να πάει και στα 1500 μόνη της... PS η 46xf355 γιατί δεν πέφτει αφού δεν έχει ζήτηση??????

Eίχε πέσει λόγω ανταγωνισμού με Media markt!!! Απαντήσαμε στην τιμή του, κ τώρα όλες οι τιμές επανήρθαν!

Ρεσείς, οι τιμές είναι αυτές, για όλους στην αγορά που αγοράζουμε απο Intersys. Τουλάχιστον για τις μεγάλες αλυσίδες.

Μην με ζαλίζετε γιατί το ένα γιατί το άλλο. Αυτές είναι οι τιμές και προσπαθώ να έχω πάντα τις καλύτερες, σε σύγκριση πάντα με αυτές των μεγάλων αλυσίδων, το τονίζω αυτό! Μην μας βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι.

Για το δευτερο σκελος της ερωτησης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει το "μυστικο" της toshiba? Επαναλαμβανω την ερωτηση for easy reference:

Για το δευτερο σκελος της ερωτησης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει το "μυστικο" της toshiba? Επαναλαμβανω την ερωτηση for easy reference:

Μεγαλύτερη αντίθεση δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο μαύρο. Ισχύει μόνο αν η τιμή της φωτεινότητας είναι σταθερή. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν οι διαφορετικές τιμές που δίνει η Toshiba είναι πραγματικές, έτσι κι αλλιώς όλες "ψεύτικες" είναι :D

Θα μου πεις αφού είναι όλες ψεύτικες γιατί δεν βάλανε σε όλες ένα 15000:1 να ξεμπερδεύουν .... κι εδώ δεν έχω απάντηση.

Παρεμπιπτόντως ήρθε και η 52άρα με το S-PVA στο Πλαίσιο ... με 14000:1 -bye-

Μεγαλύτερη αντίθεση δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο μαύρο. Ισχύει μόνο αν η τιμή της φωτεινότητας είναι σταθερή. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν οι διαφορετικές τιμές που δίνει η Toshiba είναι πραγματικές, έτσι κι αλλιώς όλες "ψεύτικες" είναι :D

Θα μου πεις αφού είναι όλες ψεύτικες γιατί δεν βάλανε σε όλες ένα 15000:1 να ξεμπερδεύουν .... κι εδώ δεν έχω απάντηση.

Παρεμπιπτόντως ήρθε και η 52άρα με το S-PVA στο Πλαίσιο ... με 14000:1 -bye-

Eχεις δικιο σε αυτα που λες. Ομως κατι πρεπει να υπαρχει. Δεν μπορει ετσι
για πλακα να δινει διαφορετικες τιμες. Μηπως αντι για σκουροτερο μαυρο, η μεγιστη φωτεινοτητα (σε nits?) π.χ. στη 47αρα ειναι μεγαλυτερη οποτε το πηλικο της διαιρεσης βγαινει μεγαλυτερο?

Καλη η 52αρα, οταν ερθει η ωρα θα σου δωσω στο τηλεφωνο τη γυναικα μου να της το εξηγησεις.

Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Καλη η 52αρα, οταν ερθει η ωρα θα σου δωσω στο τηλεφωνο τη γυναικα μου να της το εξηγησεις.

Αγορασε την εσυ και πες της οτι ειναι 46αρα. Σιγα μην το καταλαβει!!! :grinning-smiley-043 -bye-

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Αγορασε την εσυ και πες της οτι ειναι 46αρα. Σιγα μην το καταλαβει!!! :grinning-smiley-043 -bye-

Αν θα το καταλαβει λεει??? Θα με βαλει με το ζορι κα κοψω γυρω-γυρω τις 6" που περισσευουν με το πριονι και να τις παω πισω στο μαγαζι. Ειναι πολυ αυστηρη με κατι τετοια.

Αν θα το καταλαβει λεει??? Θα με βαλει με το ζορι κα κοψω γυρω-γυρω τις 6" που περισσευουν με το πριονι και να τις παω πισω στο μαγαζι. Ειναι πολυ αυστηρη με κατι τετοια.

Αχ αυτές οι γυναίκες :damnyou::damnyou:

Ευτηχως που ειναι με κατι τετοια , γιατι αν ηταν και με τα "αλλα" ................θα σε εβαζε με το δελτιο και το χρονομετρο κατα πως τα λες:flipout:

Ευτηχως που ειναι με κατι τετοια , γιατι αν ηταν και με τα "αλλα" ................θα σε εβαζε με το δελτιο και το χρονομετρο κατα πως τα λες:flipout:

Aααα...... στα "αλλα" δεν μπορει να αντισταθει......, ειμαι ενας κουκλος με κορμι αγαλματενιο που συνδιαζω και την πνευματικη καλιεργεια. Με βιολογικη καλιεργεια δεν εχω ακομη ασχοληθει.

Εντυπώσεις μετά απο 8 ημέρες.
:firstprize:
Τρομερή TV .
Απίστευτο VALUE for Money

Ακόμα ψάχνω για βέλτιστες ρυθμίσεις .
Οι οποίες αλλάζουν αναλόγα με την πηγή. Πόσο δυσκολο θα ήταν για τις εταιρείες να μας δώσουν 4-5 user setup να τα διαμορφώνουμε όπως θέλουμε. ?

Ακόμα ΨΑΧΝΩ τον τρόπο εισόδου στο Service Menu να δώ τις ώρες λειτουργείας.
ΑΝ το Γνωρίζει κανείς PLZ help.

Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Ακόμα ΨΑΧΝΩ τον τρόπο εισόδου στο Service Menu να δώ τις ώρες λειτουργείας.
ΑΝ το Γνωρίζει κανείς PLZ help.

TO ACCESS THE SERVICE MENU
1) Turn the volume on your TV down. Not all the way off, but enough so that
you won't be bothered by the loudness of any sound that should come out of
your set. You will not have another chance to adjust the volume after you
get started. Don't hit the MUTE button. You'll need that for the next step.
2) Hit the MUTE button on your TV remote and release. "MUTE" should appear
on your screen.
3) Push and hold the MUTE button on the remote again. There should be
nothing on your screen at this point.
4) While still holding the MUTE button on the remote, hit the MENU button on
your TV's front panel (not the remote). A small "S" should appear on your
screen. Let go of all buttons.
5) Press and hold the RECALL button on your remote.
6) While still holding the RECALL button, press the MENU button on the TV's
front panel again. A small "D" should appear on your screen. Let go of all
buttons.
7) Press the MENU button on the front panel again. Your TV should now
display the service menu.

Το παραπανω ειναι αναφορα απο το αντιστοιχο αγγλικο φορα. -bye-

Photoes, περιμενουμε PHOTOES.......