Toshiba 47Ζ3030DG : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Το κακό είναι ότι δεν θα έχω ψηφιακή για καμιά εβδομάδα .... την έχει πάρει η αδερφή μου σε ταξίδι... :D
Θα ανεβάσω απο δευτέρα.

Σκεφτομαι τη 47αρα. Εχει δοκιμασει κανεις συνδεση με πισι να μας πει;

Οσοι την εχουν, απο που αγορασαν και ποσο;

Εγω με PC την έχω. Απίστευτη εικόνα.
Οταν την είδα κόντεψα να πετάξω απο το παράθυρο τα Notebook , ένα Acer και ένα Toshiba.
Να σκεφτείς ότι πίστευα ότι τo Toshiba έχει απο τις καλύτερες οθόνες.

H κάρτα μου στο pc μετά και απο τις συμβουλές των φίλων στο αντίστοιχο forum "projects" είναι μία ATI MSI 3850 256 OC σε μητρική Asus p5k -e και επεξεργαστή Duo E6550.

H σύνδεση είναι απο HDMI. 1920*1080
Δοκίμασε το και άσε τους άλλους να :guitarist:

Εχεις αριστο 1:1 απο πισι; Δε χανει δλδ πουθενα αριστρα-δεξια κτλ; Με ενδιαφερει πολυ αυτο γιαυτο σε ρωταω.

Επισης στις γρηγορες σκηνες και το μαυρο πως τα παει;

ευχαριστω.

Στην ακριβή σάρωση χάνει 1 εκατοστό περίπου αριστερά-δεξιά
Σε Desktop υσχυει σχεδόν το ίδιο και στο πάνω-κάτω.
Τι φταίει για αυτό δεν ξέρω και δεν έχω βρει το χρόνο ακόμα να το κοιτάξω.

Αριστη, είναι η απεικόνιση , χρώματα , μαυρο('ντάξι δεν είναι και kuro-) , κίνηση , κ.λ.π.
Αλλά έτσι και αλλίως εγω χρησιμοποιώ το mode cinema1 το οποίο είναι π.χ. στο 120 % του αρχικού χωρίς παραμορφώσεις και χάνω λιγο απο την πληροφορία αριστερα-δεξιά αλλά τα βλέπω μεγαλύτερα.

Last edited:

Φιλε sprsk καλησπερα, ειναι δυνατο να μου πεις τι "vesa" εχει η τηλεοραση για "wall mounting"? Δηλαδη τις αποστασεις που εχουν μεταξυ τους οι σχετικες τρυπες στην πλατη της τηλεορασης. Ειναι 400Χ200, 200/200, ή 400Χ400 (ολα τα νουμερα ειναι σε mm).

Eπισης, ειναι τοσο μεγαλο το βαθος της, 14,7 cm?

Kαι τελος, ελεγε ενα αλλο μελος του forum οτι η σειρα Ζ κανει ενα ειδους pip/pap χωριζοντας την οθονη σε 1/3 προς 2/3 εχοντας σαν δευτερη πηγη σημα που λαμβανει μεσω hdmi. Aληθευει αυτο? Και εαν ναι, σημαινει οτι με ενα dvd recorder με εξοδο hdmi μπορεις να βλεπεις 2 τηλεοπτικα προγραμματα (απλα καναλια τν) ταυτοχρονα?

Αληθεια μπορει γενικα να περασει SD σημα απο ελληνικα καναλια στην τν μεσω συνδεσης hdmi απο ενα DVD recorder?

Η τελευταια ερωτηση:

"Αληθεια μπορει γενικα να περασει SD σημα απο ελληνικα καναλια στην τν μεσω συνδεσης hdmi απο ενα DVD recorder?"

απευθηνεται σε ολους οσους ξερουν. Υπαρχει κανεις?

Η τελευταια ερωτηση:

"Αληθεια μπορει γενικα να περασει SD σημα απο ελληνικα καναλια στην τν μεσω συνδεσης hdmi απο ενα DVD recorder?"

απευθηνεται σε ολους οσους ξερουν. Υπαρχει κανεις?

Βεβαιως και μπορει αλλα μη νομιζεις οτι αν διαλεξεις 720p η 1080ι θα το κανει HD ..........Χαλια D μπορει .

Βεβαιως και μπορει αλλα μη νομιζεις οτι αν διαλεξεις 720p η 1080ι θα το κανει HD ..........Χαλια D μπορει .

Καλα μιλαμε δεν παιζεσαι.:grinning-smiley-043

καλημερα σε ολους,μολις παραγγειλα τη 47z3030DG απο πλαισιο και θαρθει αυριο:music-smiley-004:επειδη με ενδιαφερει κυριως η αποδοση της σε hi def υλικο την εχει δει κανεις να παιζει bluray η hd-dvd?τι παιζει?τα 24 fps και τα 100hz πως δειχνουν? υποψιν οτι τωρα εχω μια samsung le40r71b hd ready οχι full.θα δω διαφορα?με ενδιαφερει κυριως η εικονα να δειχνει φυσικη.το "παραθυρο" που λεμε.παντως απο οσο μπορω να κρινω η σχεση αποδοση/τιμη (με μια μικρη επιφυλαξη γιατι δεν την εχω σπιτι ακομα)πρεπει ναναι πολυ καλη.ισως η καλυτερη της αγορας αυτη τη στιγμη.εχει full χαρακτηριστικα με την ποιο μικρη τιμη.

Last edited:

Καλοριζικη φιλε, καλες θεασεις.

Ομως, να πω κατι, (ακουει και ο psixakias και δεν κανει -bye-), αλλα μηπως ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη του Πλαισιου στην τηλεοραση αυτη?

ειναι λιγο ειναι γεγονος.αν και πριν που την παραγγειλα η τιμη ειχε αλλαξει και ηταν 2400 και οχι 2499 οσο δειχνει στη σελιδα.βεβαια την ειδα και αλλου στο ιντερνετ 2200.και αλλου στο εξωτερικο 1899.εμεις στην ελλαδα πληρωνουμε κερατιατικα οπως παντα...

Αστα να πανε φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι σχεδον ποτε δεν καταφερνεις να βρεις την καλυτερη τιμη. Καπου καποιος ειναι φτηνοτερος, ή 1-2 μερες μετα την αγορα πεφτει η τιμη της γενικα. Οταν αγοραζεις gadgets θα πρεπει να εισαι ψυχολογικα ετοιμος να το αντιμετοπισεις

κανενα προβλημα,η τιμη ας πεσει.λογικο ειναι.το θεμα ειναι οτι οταν πεφτει δεν πεφτει οσο θαπρεπε.σε ενα χρονο αυτη η ιδια τηλεοραση θα πουλιεται εδω 1800 ευρω αλλα εξω θαναι ακομα χαμηλοτερα.ετσι μια ζωη,50 χρονια πισω απτα βοδια θαμαστε.αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...
κανενα review υπαρχει πουθενα γιαυτη την τηλεοραση?περοδικο,ιντερνετ,οτιδηποτε.δε μπορω να βρω τιποτα.αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει πλιζ:smile: