Toshiba 47Ζ3030DG : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

jois21 47Z3030DG = 47Z3030D said:
Kαλημερα,

Δεν πρεπει να ειναι ετσι τα πραγματα. Το μελος "lil gusta", που εχει παρει την 37Ζ3030 εχει κανει τα κατοθι post σχετικα με το θεμα.

για να σου πω την δική μου εμπειρία από αυτά
που δοκίμασα.
Έβλεπα ταινία dvd (στα 2/3 της οθόνης)
και Mega Channel (στο 1/3 της οθόνης) ταυτόχρονα.
Το ίδιο και με PC στα 2/3 αναλογική/ψηφιακή στο 1/3...
unquote

και αυτο.....

Στα συν (+) η δυνατότητα να βλέπω από εξωτερική πηγή (PC, DVD) και
να έχω ένα είδος PicInPic. Στο αριστερό τμήμα στα 2/3 της οθόνης
βλέπω την κεντρική πηγή και στο δεξί 1/3 αναλογικό/ψηφιακό πρόγραμμα.
Θα προτιμούσα να είναι διαφορετική η διάταξη βέβαια ή έστω να είχα
εγώ περισσότερες επιλογές στην τοποθέτηση των πηγών πάνω στην οθόνη,
αλλά μπορεί και να είναι κάποια ρύθμιση που δεν εντόπισα στον χρόνο
που ασχολήθηκα.
unquote

Οποτε καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει. Θελει ψαξιμο.

Προς οποιον ενδιαφερόμενο: υπάρχει ενα τεμαχιο 42Ζ3030 στο 123market.gr στα 1660 euro -ειναι η δικια μου ακυρωση (γιατi την πηρα τελικα απο αλλου ακομη πιο φθηνα!)

Διευκρίνηση: Η τηλεόραση είχε τιμή 1618 ευρώ κ με τα μεταφορικά μου έβγαινε στα 1685 περίπου. Θα την παραλάμβανα την Τριτη, αλλά με πηραν τηλεφωνο και μου είπαν οτι τελικά θα αργήσει παρα πολυ γιατι δεν υπηρχαν διαθεσιμες κ.τ.λ. Ακυρωσα την παραγγελια, μου επεστρεψαν την προκαταβολή και εγω την βρηκα αλλού -ανέλπιστα- στα 1500!!!! (Βέβαια την είχαν 1900 η 1990 με "δωρο" το HD-DVD το οποίο τους είπα οτι δεν το ηθελα και μου την αφήσαν σε αυτά τα λεφτά!). Φυσικά την τσίμπησα άμεσα και πριν από 30 λεπτά περίπου με πηραν ξανα τηλεφωνο από το 123 και μου είπαν ότι η TV ήρθε και είναι στην SPEEDEX!!! Μου ξαναζητήσαν συγγνώμη (ευγενικότατοι γενικως), μου εξηγησαν οτι δεν τους εχει ξανασυμβεί τέτοιο μπέρδεμα και με ρωτησαν αν συνεχίζω να ενδιαφερομαι. Τους απάντησα αρνητικά, αλλα τους είπα οτι θα ψαξω αν θελει καποιος φιλος η γνωστος και μου ειπαν οτι θα κανουν 30 ευρω περιπου εκπτωση (Στα 1660 περιλαμβανονται τα μεταφορικά).

Λοιπον, μου εστειλε pm το μελος lil gousta (και τον ευχαριστω πολυ για αυτο), με τον τροπο που αυτος κανει την λειτουργια pip/pap.

q u o t e
από το κουμπί που ελέγχεις το στυλ της οθόνης
(ευρεία, super live κτλ..) θα πρέπει να σου βγάζει
επιλογή extra για PiP...
Oταν συνδέω το PC, από εκεί βάζω PiP να βλέπω
είτε ψηφιακά είτε αναλογικά προγράμματα...
u n q u o t e

Μπορουν οι κατοχοι της τηλεορασης να το "δουλεψουν" λιγο και να μας πουν?

Λοιπον, μου εστειλε pm το μελος lil gousta (και τον ευχαριστω πολυ για αυτο), με τον τροπο που αυτος κανει την λειτουργια pip/pap.

q u o t e
από το κουμπί που ελέγχεις το στυλ της οθόνης
(ευρεία, super live κτλ..) θα πρέπει να σου βγάζει
επιλογή extra για PiP...
Oταν συνδέω το PC, από εκεί βάζω PiP να βλέπω
είτε ψηφιακά είτε αναλογικά προγράμματα...
u n q u o t e

Μπορουν οι κατοχοι της τηλεορασης να το "δουλεψουν" λιγο και να μας πουν?

εγω στην 47z3030dg δεν την εχω αυτη την επιλογη,και δε λεει και στο manual τιποτα.εξακολουθω να πιστευω οτι η 47z3030d ειναι αυτη που εχει τη λειτουργια.η αληθεια ομως ειναι οτι δεν την εχω συνδεσει με PC.δεν ξερω αν τη συνδεσω τι θα βρω.

ακομη κιαν υπαρχει η λειτουργια ομως αυτο σημαινει οτι ειναι προσβασιμη μονο οταν συνδεεις με PC.οποτε εμενα προσωπικα μου ειναι αχρηστο.και αλλιως νατανε παλι αχρηστο θα μου ητανε.στην προηγουμενη samsung le40r71b που ειχα πριν παρω την τοσιμπα την ειχε τη δυνατοτητα για pip οταν ειχες hdmi source.ουτε εκει το χρησιμοποιησα ποτε.

ακομη κιαν υπαρχει η λειτουργια ομως αυτο σημαινει οτι ειναι προσβασιμη μονο οταν συνδεεις με PC.οποτε εμενα προσωπικα μου ειναι αχρηστο.και αλλιως νατανε παλι αχρηστο θα μου ητανε.στην προηγουμενη samsung le40r71b που ειχα πριν παρω την τοσιμπα την ειχε τη δυνατοτητα για pip οταν ειχες hdmi source.ουτε εκει το χρησιμοποιησα ποτε.
η λειτουργία PiP υπάρχει όταν είναι συνδεδεμένο PC με TV.
Δεν υπάρχει σίγουρα σε σύνδεση scart (π.χ. DVD player).

Ίσως να υπάρχει σε HDMI σύνδεση, θα το δοκιμάσω σύντομα...

:BDBDG54:

σε hdmi δε σου δινει επιλογη.εχω το ps3 συνδεδεμενο ετσι και δεν δινει επιλογη.με το pc αφου το λες θαναι αλλιως.τουλαχιστον τωρα θα το ξερω για μελλοντικα αν τυχει και χρειαστεϊ:rolleyes:

Καλημερα,

Υπαρχει ρε παιδια σε κανενα καταστημα στην Αθηνα η 47Ζ (οχι η 42") στημενη για να τη δουμε και απο κοντα?
Επισης, την εχει "κρεμασει" κανεις στον τοιχο? Φαινεται πολυ "ογκωδης" λογω του αυξημενου βαθους της σε σχεση με τον ανταγωνισμο?

Καλημερα,

Υπαρχει ρε παιδια σε κανενα καταστημα στην Αθηνα η 47Ζ (οχι η 42") στημενη για να τη δουμε και απο κοντα?
Επισης, την εχει "κρεμασει" κανεις στον τοιχο? Φαινεται πολυ "ογκωδης" λογω του αυξημενου βαθους της σε σχεση με τον ανταγωνισμο?

σε καταστημα εγω προσωπικα δεν την εχω δει πουθενα τη 47αρα.αν θα σε βοηθησει καθολου ομως μπορω νανεβασω μια φωτο να δεις τη δικια μου:2thumb22sup:

To plaisio στουρναρη εχει τη 47αρα.

Ευχαριστω και τον jois21 kai ton kgf123. Nαι φιλε, εαν μπορεις ανεβασε καμια φωτο

Nα προσθεσω οτι η 47αρα συναρμολογειται στην Αγγλια...

Nα προσθεσω οτι η 47αρα συναρμολογειται στην Αγγλια...

Noμιζω οτι ολες στην Αγγλια συναρμολογουνται. Εσυ τους εμπιστευεσαι τους Εγγλεζους?

βρηκα αυτο το ριβιου στο σι-νετ που πρεπει να αναφερεται στην 47z3030D.για την ακριβεια στο αντιστοιχο μοντελο της τοσιμπα για την αμερικανικη αγορα.(εχει διαφορετικη ονομασια)

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/toshiba-47lz196/4505-6482_7-32149013.html?tag=pdtl-list

και κατι που παρατηρησα σημερα βλεποντας φιλμνετ.το παρατηρησα στις ταινιες κλικ και σουπερμαν 4.η εικονα ενω δεν ηταν πολυ καθαρη λογο της ποιοτητας εκπομπης η ταινιες φαινοντουσαν τοσο αληθινες,που τρελαθηκα:BDGBGDB55:ηταν λες και ημουν εκει στο σετ και παρατηρουσα τα γυρισματα:flipout:και μαλιστα μου το εφερε στην αντιληψη μου ο ανιψιος μου που βλεπαμε μαζι και το παρατηρησε κιαυτος.η μονη αλλη τηλεοραση που εχω δει να δινει αυτη την αισθηση ηταν μια σονυ που ειδα στο μιντια μαρκετ.με 3200 ευρω η κατι τετοιο:flipout:

Noμιζω οτι ολες στην Αγγλια συναρμολογουνται. Εσυ τους εμπιστευεσαι τους Εγγλεζους?

Κοιτα, η 47αρα που εχω δει απο κοντα αλλα και η 40αρα μου φανηκαν παρα πολυ στιβαρες κατασκευες. Καλυτερες απο σαμσουνγκ πχ.

σημειωση για τον etien η φωτο θανεβει σημερα δεν δουλευε η μηχανη μου χτες ειχα να φορτισω τη μπαταρια κανα χρονο:D