Toshiba 47Ζ3030DG : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

φαινεται η τοσιμπα καταφερε να μπει σε δυο λιστες με τις καλυτερες τηλεορασεις του 2007 στο hdtv.co.uk για τη σειρα Ζ3030D :2thumb22sup:

Best LCD TV (40″ & Above) με 6,22%
HDTV Of The Year 2007 με 5,80%:ADFADF1:

sony και pioneer κορυφαιες με 3 τη samsung.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/12/31/best-lcd-tv-plasma-2007/

Last edited:

φαινεται η τοσιμπα καταφερε να μπει σε δυο λιστες με τις καλυτερες τηλεορασεις του 2007 στο hdtv.co.uk για τη σειρα Ζ3030D :2thumb22sup:

Best LCD TV (40″ & Above) με 6,22%
HDTV Of The Year 2007 με 5,80%:ADFADF1:

sony και pioneer κορυφαιες με 3 τη samsung.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/12/31/best-lcd-tv-plasma-2007/

Και "πανω" απο τις F96 και Μ86-Μ87

Απάντηση: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

τι πανω και κατω και λεμε τωρα?
ενας ειναι ο απολυτος αρχηγος με 39.26% και λεγεται KURO.
και ολοι οι υπολοιποι μαζι πιανουν το 51,81

Last edited:
Re: Απάντηση: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

τι πανω και κατω και λεμε τωρα?
ενας ειναι ο απολυτος αρχηγος με 39.26% και λεγεται KURO.

Αν μου δωσεις εμενα 5000 ευρω, θα σου φτιαξω με τα χερακια μου καλυτερη τηλεοραση απο την Kuro.....:flipout::SFGSFGSF::fahne90::firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Αν μου δωσεις εμενα 5000 ευρω

αντε καιρος ειναι να ανταγωνιστει καποιος την pioneer-bye-

δυστυχως ο πινακας δεν ειναι συναρτηση και του κοστους αλλοιως και το δικο σαραβαλακι θα ηταν σε πολυ καλη θεση :flipout:

να παινεψουμε το σπιτι μας μην πεσει ................

παντως ο πινακας λεει για κυβερνηση συνασπισμου με καλες πιθανοτητες:flipout:

Last edited:

Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα αλλά θέλω να αντικαταστήσω την CRT που τα έπαιξε στο σαλόνι μήπως θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ της 42x3030DG και της 42z3030DG.

Υπάρχουν και στις 47 ίντσες αντίστοιχα μοντέλα γιατί βρίσκω μόνο την 47z3030DG;

Θέλω να προχωρήσω στην αγορά μιας TOSHIBA tv γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εταιρεία αυτή σε όποια συσκευή και αν έχω πάρει και διαβάζοντας το θέμα αυτό πείσθηκα.
Όμως ταυτόχρονα έχω μπερδευτεί λιγάκι (άσχετος γάρ).
Λοιπόν έχοντας καταλήξει ότι θέλω full HD με δέκτη για τα ψηφιακά της ΕΡΤ και ότι οι 32άρες είναι πολύ μικρές και με όριο τα 2000 ευρώ:
Μήπως είναι πολύ μεγάλη η 47άρα για το σαλόνι όπου είχα μέχρι τώρα μια 29άρα;
Μήπως να πάρω 42άρα; (μου μένουν και αρκετά χρήματα, ειδικά αν πάρω την 42x3030DG, για ένα καλό DVD)

Περιμένω τις συμβουλές σας και τις προτροπές σας για να παραγγείλω επιτέλους.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την φλυαρία μου ...

Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα αλλά θέλω να αντικαταστήσω την CRT που τα έπαιξε στο σαλόνι μήπως θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ της 42x3030DG και της 42z3030DG.

Θέλω να προχωρήσω στην αγορά μιας TOSHIBA tv γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εταιρεία αυτή σε όποια συσκευή και αν έχω πάρει και διαβάζοντας το θέμα αυτό πείσθηκα.
Λοιπόν έχοντας καταλήξει ότι θέλω full HD με δέκτη για τα ψηφιακά της ΕΡΤ και ότι οι 32άρες είναι πολύ μικρές και με όριο τα 2000 ευρώ:
Μήπως να πάρω 42άρα; (μου μένουν και αρκετά χρήματα, ειδικά αν πάρω την 42x3030DG, για ένα καλό DVD)

H "σημαντικοτερη" διαφορα ειναι τα 100 ΗΖ που εχει η Ζ σε σχεση με την Χ, αλλα υπαρχουν και αλλες αρκετες διαφορες (και στο μαυρο) που μπορεις να τις δεις και στο site της toshiba. Ειναι 47" διοτι χρησιμοποιει ιδια πανελ με τισ philips και τις lg και εαν προσεξεις και αυτες οι εταιριες εχουν επισης 42"-47" αντι για 40"-46". Προτεινω καλυτερα να παρεις την Ζ. Για το ποσες ιντσες, χρειαζεται να ξερουμε την αποσταση θεασης

Last edited:

εγω παντως να πω την αληθεια,αν την αγοραζα τωρα και ΟΧΙ απτο πλαισιο που μου πιασαν και λιγο τον κωλο θαπαιρνα την 52" που εχει και το spva πανελ.(τουλαχιστον ετσι εχω δει.)για τις ιντσες μη φοβασαι αναλογα με την αποσταση παντα αλλα γνωμη μου ειναι οτι δεν θα μετανιωσεις αν παρεις τη 47" το οτι ειχες μεχρι τωρα 29" δε σημαινει τιποτα,ισα ισα που θα την ευχαριστηθεις περισσοτερο:D για τη 42χ δεν θα στο προτεινα γιατι στη z εχουν κανει αρκετες βελτιωσεις(παλι με βαση οτι εχω διαβασει)τωρα αν θες να σου μεινουν λεφτα παρε τη 42z παλι θα πρεπει να σου μεινουν καποια χρηματα για ενα καλο upscaler dvd.

εγω παντως να πω την αληθεια,αν την αγοραζα τωρα και ΟΧΙ απτο πλαισιο που μου πιασαν και λιγο τον κωλο θαπαιρνα την 52" που εχει και το spva πανελ.(τουλαχιστον ετσι εχω δει.)για τις ιντσες μη φοβασαι αναλογα με την αποσταση παντα αλλα γνωμη μου ειναι οτι δεν θα μετανιωσεις αν παρεις τη 47" το οτι ειχες μεχρι τωρα 29" δε σημαινει τιποτα,ισα ισα που θα την ευχαριστηθεις περισσοτερο:D για τη 42χ δεν θα στο προτεινα γιατι στη z εχουν κανει αρκετες βελτιωσεις(παλι με βαση οτι εχω διαβασει)τωρα αν θες να σου μεινουν λεφτα παρε τη 42z παλι θα πρεπει να σου μεινουν καποια χρηματα για ενα καλο upscaler dvd.

Kαλως τον, η 47αρα μας πεφτει μικρη τωρα?

:flipout: οχι μικρη δεν ειναι,αλλα με τα λεφτα που εδωσα στο πλαισιο θα μπορουσα ναχα παρει ισως την 52" καπου αλλου:D αλλα αυτα παθαινεις οταν δεν ψαχνεις.προς γνωση και συμορφωση... παντως με τη 47" τη βγαζω μια χαρα για τα επομενα 2 (αν οχι 3 η 4) χρονια:D

(ασχετο)παντως διαβαζα κατι προχτες στο αγγλικο forum και ειδα οτι το G στο τελος 47Ζ3030DG σημαινει οτι κατασκευαζεται στη γερμανια και οχι στην αγγλια.η αγγλικη ειναι 47Z3030DB.

p.s εσυ τι εγινε πλησιασες καμια αποφαση?οχι τιποταλλο απο περιεργεια :D

Last edited:

Oπως ξυπνησα σημερα, εχω στο μυαλο μου οτι θα παω μαζι με την γυναικα μου στο Πλαισο του κεντρου, θα της δειξω την 46XF και την 47Ζ και θα της πω να διαλεξει με κριτηρα design. Ετσι και θα βγω απο τη δυσκολη θεση και θα νομιζει οτι της κανω και χαρη.

καλη η τακτικη:flipout: διπλωματικοτατο σε βρισκω:flipout: αντε καλες αγορες οποτε το αποφασισεις:D

Αν ολα πανε καλα, θα κινηθω τελος Φεβρουαριου. Θα πηγαινα για την XF, αλλα μου τη "σπαει" που δεν ειναι 100ΗΖ και θα γινω Ζαχοπουλος εαν μια εβδομαδα μετα ερθει στην Ελλαδα η 46ΖF που τα εχει "ολα". Για αυτο και επελεξα την τελευταια λεξη να την πει η γυναικα μου.

σωστος,εγω σου ευχομαι να τη χαρεις οποια και να παρεις:D

1 icha είναι 3,3 ποντοι :afro: ....... κανένα δεν έβλαψαν extra 3,3 πόντοι :2thumb22sup:
:D

1 icha είναι 3,3 ποντοι :afro: ....... κανένα δεν έβλαψαν extra 3,3 πόντοι :2thumb22sup:

Ελα φιλε χαθηκες, ολα καλα?

2.54 ειναι , μην κλεβεις .

τελικα η καλυτερη φαση ειναι ο προβολεας....:chinscratch: το επομενο πακετο μαλον εκει θα παει:D ελπιζω μονο να μη χρειαστει να μετακομισω για να μπορεσω να τον χαρω γιατι εδω που μενω ο χωρος ειναι χαλια,γ@μω τον μηχανικο και τις κολονες του!:D καπως θα γινει ομως...

Last edited:

Eίμαι καινούργιος στην παρέα εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απο όλα.Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου γνωρίζει κανείς αν το xbox360 me component σύνδεση έχει καλή εικόνα στην συγκεκριμένη tv;Επιπλέο μια απόσταση 2,80 είναι πολύ κοντά για καλή θέαση;
Eυχαριστώ.