Toshiba 58L7365DG ή Samsung UE55H6200 για gaming και ταινίες

barbolis

New member
7 October 2015
2
Γεια σας παιδιά :smile:

Θέλω να αγοράσω μια tv κυρίως για gaming και ταινίες μέσω PC.

Είδα την Toshiba 58L7365DG στα 823euro και μου φάνηκε αρκετά δελεαστική, κυρίως για τις 58' που προσφέρει. Εναλλακτικά και κοντά σε αυτά τα χρήματα είναι και η Samsung UE55H6200 στις 55'.

Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα μοντέλα (δεκτές και αντιπροτάσεις :p).

Ευχαριστώ πολύ.

Αν σε ενδιαφέρει το gaming προσανατολίσου σε σονυ σειρά 7... ή αν θέλεις κα 3D σειρά 8, κατά τα άλλα ίδιες είναι, γιατί έχουν καλύτερο - λιγότερο input lag.

Σε ευχαριστώ πολύ, ναι θα ήθελα και 3d και συγγνώμη που δεν ήμουν και τόσο αναλυτικός από την αρχή.
Η βασική χρήση θα είναι gaming και ταινίες (3d αλλά προφανώς κυρίως 2d) και η sony (σειρά 8) είναι επίσης πολύ κοντά στο budget των άλλων 2 οπότε είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή (είδα σε κάποιο review οτι οι sony υστερούν στο 3d).
Σίγουρα δεν μπορείς να τα έχεις όλα -όταν έχεις συγκεκριμένο budget- και θα το κοιτάξω λίγο ακόμα στη λογική να έχει ικανοποιητικές αποδόσεις σε όλους τους τομείς χωρίς υπερβολές (το λέω γιατί σε αυτά τα λεφτά η sony είναι όντως πολύ καλύτερη στον τομέα του gaming).
Όταν κάνω την αγορά (όποια και αν είναι αυτή) θα ποστάρω και εντυπώσεις (ελπίζω καλές :smile: )