Toshiba bdx2000-Panasonic bd65-Pioneer bdp320 Βοήθεια!!!

tsaga

New member
26 May 2010
15
Θα ήθελα την βοήθειά σας αναμεσα σε αυτα τα μοντελα που εχω καταλήξει. Αυτό που ψάχνω κυρίως είναι η καλή εικόνα σε bd και το καλο upsqale σε dvd,σε ήχο δεν με ενδιαφέρει κάτι γιατι το home theater που εχω εδω και 3 χρονια περιπου (Sony dav x1,2.1) βγάζει ικανοποιητικό ήχο αλλα δεν εχει αποδικοποιητή παρα μονο εισοδους. Το baget μου ειναι λιγο περιορισμενο διοτι μολις χθες εγινα ευτυχης κάτοχος μιας plasma lg 50pk550 και δεν μου εχουν περισεψει χρηματα για την αγορα ενισχυτή παρα μονο για το bd.Εχθες μάλιστα μου εφερε ενας φίλος το δικό του pioneer bdp320 και ειδαμε παρεα 2 bd απο το hightec και το 2012. Μου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά δεν έχω άλλο οπτικό μέτρο συγκρισης με τα υπόλοιπα μοντέλα που σας αναφέρω παρά μονο αναφορές στο AVClub και κάποια περιοδικά. Δεκτές και οι δικές σας προτάσεις πάνω στο θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.-bye-

Αν θες μονο BD, τοτε το 320 ειναι μονοδρομος (αν το βρεις) ...
Και το bd65 δεν θα ειναι πολυ πισω.
Αν θες κατι οικονομικο χωρις συμβιβασμους, δες την προηγουμενη σειρα της panasonic bd60/bd80.

ΥΓ. Στην πραξη παιζει πολυ σοβαρα να μην καταλαβεις καμμια διαφορα.

bd60 ή bd65 ποιό από τα δύο
Έχουν μεγάλες διαφορές?
Για το 320 που μου είπες συμφωνώ αλλά με προβλημάτησες με το αν θα το βρω. Ο κωτσόβολος το εχει 293 αλλα κατοπην παραγκελιας.

Έχουν μεγάλες διαφορές?
Για το 320 που μου είπες συμφωνώ αλλά με προβλημάτησες με το αν θα το βρω. Ο κωτσόβολος το εχει 293 αλλα κατοπην παραγκελιας.

Mην παραγγειλεις απο κωτσοβολο , το πιθανοτερο ειναι να δωσεις προκαταβολη και μετα να σου πουν οτι δεν υπαρχει...

Πιστεύω οτι στην κατηγορία αυτή, αν δεν εχεις μεγάλη οθονη (Προτζεκτορα) δεν θα δεις διαφορές. Εγώ στην 47αρα παιζω με το Panasonic BD-60 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος

(Av ψαξεις λιγο θα το βρεις κατω απο 100 Ευρώ...)

Απάντηση: Re: Toshiba bdx2000-Panasonic bd65-Pioneer bdp320 Βοήθεια!!!

Έχουν μεγάλες διαφορές?
Και εγώ θα σου πρότεινα το bd60 ,το οποίο το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η μόνη δια φορά που έχω βρει μεταξύ των bd60 και bd65, είναι ότι το bd65 θα μπορεί να δέχεται κάρτες μνήμης sdxc(πάνω από 64GB) ή sdhc ενώ το bd60 μόνο sdhc(μέχρι 64GB).

Πήρα τηλ. αλλά μου είπαν ότι δεν ήταν ο υπευθηνος του καταστήματος εκεί οπότε θα ξαναπάρω. Το panasonic bd85 τι διαφορες έχει με το pioneer bd320? εκτος απο το internet,το panasonic παιζει απο usb mkv?

Γιώργο που το βρησκεις κάτω από 100?

To ειχα δει στο Πλαισιο πριν 10 μερες περίπου. Επειδή το μοντέλο (BD60) ειναι παλαιο ισως τα τελευταια κομματια να φυγουν σε καλες τιμές οπότε ψαξε λιγο. Εγώ το ειχα παρει 139 Ευρώ απο την fnac (πριν το βρώ στα 100 Ευρώ εννοείται)

Απάντηση: Re: Toshiba bdx2000-Panasonic bd65-Pioneer bdp320 Βοήθεια!!!

Πήρα τηλ. αλλά μου είπαν ότι δεν ήταν ο υπευθηνος του καταστήματος εκεί οπότε θα ξαναπάρω. Το panasonic bd85 τι διαφορες έχει με το pioneer bd320? εκτος απο το internet,το panasonic παιζει απο usb mkv?
Τα panasonic δεν παίζουν από usb mkv.
DiVX παίζουν χωρίς όμως εξωτερικούς υπότιτλους.