Περιπου στα 560-580 ευρω στα καταστηματα !
Eιναι τελικά αλήθεια ότι κοστίζει 599 ?
Διότι είναι ίσως η καλύτερη δυνατή επιλογή για παρακολούθηση HD by far.
Παιδια πολυ ωραιο μηχανημα δεν λεω και πολυ καλη τιμη. Αλλα ρε παιδια λιγο που την εψαξα εδω στην Ελλαδα δεν βρηκα τιτλους HD-Dvd.
Να προσθεσω μια ιδιοτροπια , που μαλλον δεν ειναι του συγκεκριμενου, αλλα υποθετω θα την εχουν ολα τα hd dvd player. Δεν "σηκωνουν" πολλα πολλα σε γρατζουνισμενα και ταλαιπωρημενα DVD δισκακια.
Ειτε θα τα διαβασει μετα απο πολλες προσπαθειες, αλλα υπαρχει και σοβαρη περιπτωση να μην τα διαβασει και καθολου.
Γι αυτο, προσοχη στα δισκακια σας !!!
Ωραιο ριβιου φιλος !! Keep up !
Για κάποιο είχε πει ο Μπάμπης στην Γλυφάδα.
Και μην ξεχνάμε: ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (ελπίζω προς το παρών).
Στην Ελλάδα η μεγάλη πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού δεν έχει πάρει μυρωδιά τι εστί High difinition. Αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτείς να βρεις στην Ελλάδα. ελάχιστα , ψαγμένα καταστήματα. Για κάποιο είχε πει ο Μπάμπης στην Γλυφάδα.
Αν θες εδώ και τώρα αγορά η επιλογή λέγεται www.play.com
Και μην ξεχνάμε: ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (ελπίζω προς το παρών).
Ναί, είχα πεί για το "Ηouse of Laser" στην Ι.Μεταξά στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο δίπλα στην Εθνική τράπεζα στον πρώτο όροφο.
Φίλε =silent=, κι όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ψάξτε εκεί.
Φιλε Μπαμπη αμα εχεις κανα τηλ. θα βοηθουσε γιατι δεν ειμαι Αθηνα. Στειλε pm.
Ευχαριστω![]()
Γράφε... 210-8983478... Αυτό νομίζω είναι.
ΗΧΟΣ
Παρόλο που πολύς κόσμος δεν δίνει σημασία στον ήχο, αρκεί να ακούει μπαμ μπουμ, προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στον τομέα αυτόν αφενός διότι έχω επενδύσει σε καλό ηχοσύστημα αφετέρου ο χώρος μου μπορεί να "αντέξει" πολλά db όπου εκεί φαίνονται ευκολότερα και οι μεγάλες διαφορές.
Οπως έχω ήδη αναφέρει, με το καινούργιο "φρούτο" που λέγεται High Definition γενικώς, έχουμε ΘΕΜΑ στον ήχο. Και αυτό διότι η κωδικοποίηση που έχουν τα δισκάκια ΔΕΝ ειναι το γνωστό μας Doldy Digital αλλά το νέο Dolby Digital Plus. ΜΟΝΟ αυτή την κωδικοποίηση έχουν μέσα τα HD δισκάκια (δεν ξέρω τι γίνεται με τα blue ray).
Επειδή όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχουν ακόμα ενισχυτές με τέτοια αποκωδικοποίηση, το Toshiba μέσω οπτικής ίνας, κάνει convert τον ήχο σαν DTS . Ετσι λοιπόν θα δείτε στις οθόνες των ενισχυτών σαν να ανάβει η ένδειξη DTS και όχι η DD.
Το αποτέλεσμα θεωρητικά θα πρέπει να είναι το ίδιο. Κι όμως. Στα δικά μου αυτιά και όσων παρευρέθηκαν στο τεστ , ο ήχος υπολείπεται σε ένταση, λεπτομέρεια, δυναμικά από τον αντίστοιχο Dolby Digital που έχει το απλό DVD.
Ποιά είναι η λύση; ή ζείτε έτσι, ή αγοράζετε το νεό "πλούσιο" μοντέλο που θα περιλαμβάνει 7.1 αναλογικές εξόδους και έτσι ο ενισχυτής θα κάνει στην ουσία bypass το σήμα αφού θα παίρνει έτοιμη την κωδικοποίηση από το Player.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.