toshiba hd e1 να το παρω?

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
ξερω οτι το μπλου επικρατησε:music-smiley-005: εξαλου εχω ενα πσ3.
θελω hddvd επειδη μου αρεσει η εικονα τους σε σχεση με το πσ3.
επησεις εμαθα οτι παιζει τα dvd τελεια.
ξερει κανεις αν τα dvd τα παιζει καλυτερα απο το πσ3?
θα χρησιμοποιηθει με προβολι 720π.
α και θα το πληρωσω μονο 100ε.:twoguns: απο ελλαδα:fahne90:
τι λετε?:ears:
ευχαριστω..:worshippy:

Αν έχεις πολλές ταινίες DVD και θέλεις να τις βλέπεις σε 720p, προχώρα γιατί όχι? Με 100 θα αγοράσεις ουσιαστικά ένα πολύ καλό DVD player...

ξερω οτι το μπλου επικρατησε:music-smiley-005: εξαλου εχω ενα πσ3.
θελω hddvd επειδη μου αρεσει η εικονα τους σε σχεση με το πσ3.
επησεις εμαθα οτι παιζει τα dvd τελεια.
ξερει κανεις αν τα dvd τα παιζει καλυτερα απο το πσ3?
θα χρησιμοποιηθει με προβολι 720π.
α και θα το πληρωσω μονο 100ε.:twoguns: απο ελλαδα:fahne90:
τι λετε?:ears:
ευχαριστω..:worshippy:

Εχω την εντυπωση οτι το ps3 παιζει πολυ καλυτερα dvd απο το εν λογο μηχανακι , οπως επισης και απο πολλα ακριβα dvd player.

Εγω στη θεση σου δεν θα επερνα κατι παραπανω.

και εμενα με ενδιαφερει αν ειναι απο ελλαδα.
περιμενω πμ

καπου το βρηκα το επ 30 174 στην αθηνα .τις 6 ταινιες hddvd τις εχει μεσα η συμπληρωνεις καποιο εντυπο και τις παιρνεις μετα απο καιρο?

Κατά πως λένε έξω, τα Toshiba είναι καλύτερα upscalers από το PS3. Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα με τα HD DVD είναι ότι δεν πρόκειται να βγουν άλλοι τίτλοι. Αν λοιπόν αρχίσεις να αγοράζεις τίτλους (διότι προς ενοικίαση δεν υπάρχουν), δεσμεύεσαι να κρατήσεις το player για να τους παίζεις. Αυτό μπορεί να σε απασχολεί, μπορεί και όχι.

Αυτή τη στιγμή, μόνο η LG έχει ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει να κατασκευάζει dual players. Η Samsung κάνει την πάπια και όλα δείχνουν ότι αποσύρεται από το χορό.

καλυτερα να αγοραζω hddvd me 10e to 1 παρα να νοικιαζω τα ελλαχιστα και με απαισια υποθεση blou ray apo σε7ν.
ασ και καποιος που εχει το επ30 η το ε1 τπτ

Με τις ταινίες τελικά τι παίζει;

Πως / που τις πήρε;

Διάλεξε; Επιτόπου;

Απο Λάρισα αγοραστηκε το μηχάνημα και όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες ας στείλει μήνυμα μη θεωρηθει ότι κάνω και διαφήμηση. :2thumb22sup:

johny1989 τελικα το πηρες το toshiba?παιζει καλυτερα απο το ps3 dvd player?

Το πήρα εδώ και δύο μήνες, ενώ ήξερα για την νίκη του blu, και το πήρα ως πολύ καλό dvd player και πραγματικά δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Οι ταινίες ήταν μέσα στο κουτί και ήταν επτά .