TOSHIBA SD 470E DVD Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: toshiba sd 470e- eisai kinezaki?

Λοιπές παρατηρήσεις για το μηχανάκι:

1. Ελληνικοί υπότιτλοι σε DivX κανονικότατοι από τη μαμά του (αν και σε ημιδιαφανές φόντο).

2. Η Philips 42PFP5532 μου "κλειδώνει" κανονικότατα σε 720p μέσω HDMI (θεωρώ περιττό να "ανέβω" σε 1080p, αφού δεν το "σηκώνει" το panel της tv μου).

3. Αργεί να ανάψει. Καμμία σχέση με το Sony DVP-NS705 που με υπηρετούσε πιστά πριν.

4. Divx μόνο από cd. Χαζομάρα...

Last edited:
Re: toshiba sd 470e- eisai kinezaki?

Τι εννοεις αργεί να ανάψει ? Το δικό μου κάνει 3-4 δευτερολεπτα περίπου..

Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και για 69 Ευρώ που πλέον κοστίζει, ευκαιρία..

Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω ειναι να είχε USB υποδοχή ..

Απάντηση: Re: toshiba sd 470e- eisai kinezaki?

Τι εννοεις αργεί να ανάψει ? Το δικό μου κάνει 3-4 δευτερολεπτα περίπου..

Δεν έχω μετρήσει, η αίσθησή μου είναι για λιγο παραπάνω. Σε λίγο θα θέλουν κανονικό boot-άρισμα, σαν πισιά...:Banane0:

Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και για 69 Ευρώ που πλέον κοστίζει, ευκαιρία..
Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω ειναι να είχε USB υποδοχή ..

+1 και στα δύο... αν και αμφιβάλλω αν, και όσα φτηνά έχουν USB, μπορούν να "παίξουν" DivX από εκεί...

Περα από αυτό να πώ οτι τουλάχιστον στα δικά μου μάτια το Toshiba είναι πολύ όμορφο μηχάνημα . Λεπτομέρεια πιθανον αλλά μετράει ..

Προχθές αγόρασα από Πλαίσιο το SD-470E και έχω κάψει 2-3 DVD (και RW) με 5-6 DivX kai Xvid ταινίες και παίζουν μια χαρά! Μήπως έχει κανα καινούριο firmware..

Προχθές αγόρασα από Πλαίσιο το SD-470E και έχω κάψει 2-3 DVD (και RW) με 5-6 DivX kai Xvid ταινίες και παίζουν μια χαρά! Μήπως έχει κανα καινούριο firmware..
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε το firmware??

Ξέρει κανείς αν έχει όλες τις εξόδους για ήχο και όχι μόνο L/R RCA;
Το σύστημα πουέχω δεν υποστηρίζει coaxial

Απάντηση: Re: toshiba sd 470e- eisai kinezaki?

Ξέρει κανείς αν έχει όλες τις εξόδους για ήχο και όχι μόνο L/R RCA;
Το σύστημα πουέχω δεν υποστηρίζει coaxial

Από ψηφιακές εξόδους έχει μόνο ομοαξονική, ΟΧΙ οπτική.

Το αγορασα κ γω σημερα το μηχανακι, μαζι με ενα hdmi καλωδιο κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Βεβαια το τηλεχειριστηριο ειναι λιγο τσιπικο και στυλ blue-sky (χωρις παρεξηγηση για τους κατοχους blue-sky), η οθονη ενδειξεων ειναι του '80 και η μπλε λαμπα στη μεση ειναι λιγο "καπως" αλλα για 69 ευρωπουλα μια χαρουλα! Δεν υπηρχε λογος να παρω κατι ακριβοτερο... Δε δοκιμασα για divx απο dvd λετε να μην παιζει;;;

Και κατι αλλο πειραζει που το εχω βαλει στο 1080 ενω η τηλεοραση μου ειναι απλα hd ready; Να πω την αληθεια απο την πρωτη επιλογη (500κατι) στο 1080 ειδα διαφορα στην εικονα. Μηπως η διαφορα ειναι στο 720 και μετα με το 1080 ειναι απλα το ιδιο;

Δε δοκιμασα για divx απο dvd λετε να μην παιζει;;;

Αν διαβάσεις τα προηγούμενα post αυτής της ενότητας θα δεις ότι παίζει divx με ελληνικούς srt μια χαρά!

Paidia telika to edosa stin aderfi mou kai ti mana mou to dvd giati pira ena set home cinema kai anagastika vlepo sto dvd tou home cinema.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977505&product=986062
Kalo einai ki afto alla se omorfia kamia sxesi me to toshiba..mou leipei poli..alla re paidia mporei kapoios gnostis na mou pei giati eite to eixa sto 548p eite sto 1080i tou toshiba eblepa akrivos tin idia eikona?

Απάντηση: toshiba sd 470e- eisai kinezaki?

το έχεις συνδέσει με HDMI καλώδιο?