Vassilis-7-
New member
- 6 June 2010
- 82
Φίλε Βασίλη δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να το διαπιστώσω κιόλας... Δυστυχώς όμως πάνω που την είχα ρυθμίσει και ήταν όλα καλά λέω κάτσε να την τσεκάρω μία τελευταία και τσουπ..... εμφανίστηκαν 2 stuck/dead pixels! Αμέσως τηλέφωνο το πλαίσιο οι οποίοι απλώς απαράδεκτοι:furious3:δεν δέχτηκαν τίποτα και μου είπαν ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους και να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη... Ύστερα από κράξιμο και τα σχετικά πήρα τηλέφωνο από τη Toshiba και έστειλαν τεχνικούς-οδηγούς να παραλάβουν την τηλεόραση και την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο ότι την τσεκάρανε και η τηλεόραση είναι μια χαρά και είναι λογικό και επόμενο να υπάρχουν καμμένα πιξελ σε καινούργιας τεχνολογίας τηλεοράσεις:afro:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν ρε παιδιά??? Και ύστερα από μια ώρα μου την έφεραν πάλι πίσω. Εννοείται δεν θα το αφήσω έτσι αλλά πια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση....? Η τηλεόραση είναι 12 ημερών! Έχω τρελαθεί τελείως!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
ηθελα να αναφερω οτι για τις καθετες σκιες που εβλεπα σε ποδοσφαιρικους αγωνες επικοινωνησα με το σερβις,ηρθαν την παρελαβαν και μετα απο 5 μερες μου ειπαν οτι οντως υπηρχε προβλημα και μου στειλανε μετα απο 3 μερες μια καινουρια.Στη νεα τηλεοραση δεν υπαρχουν αυτες οι γραμμες αλλα υπαρχει ενα ελαφρυ θολωμα στην γρηγορη κινηση της καμερας πανω στο γρασιδι(σε ποδοσφαιρο μονο)Επισης με ενοχλουν καποια ειδωλα που παρουσιαζονται σε καποιες ταινιες οταν κατι κινειται.Δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα του πανελ η μπορω με καποια ρυθμιση να το εξαλειψω.Να σημειωσω οτι η θεαση γινεται απο τον δορυφορικο δεκτη του οτεTV. Εκανα και το τεστ που υπαρχει στο φορουμ για την κινηση και ειδα οτι οι τρεις πρωτες γραμμες ειναι πολυ καθαρες αν απενεργοποιηθει ο οπισθιος φωτισμος.Με την ενεργοποιηση η τριτη γραμμη θολωνει ελαφρως.Τι ρολο παιζει αυτη η λειτουργια?Θα ηθελα να μου πειτε τι ρυθμισεις χρησιμοποiειτε οσο αφορα την ενεργοποιηση πισω φωτισμου και την επιλογη clearscan και αν βλεπεται τα ειδωλα και τη θολουρα που προανεφερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.