-TOSHIBA TV Line-up 2011-

Re: Απάντηση: -TOSHIBA TV Line-up 2011-

Tί εννοείς; Αν έβαζαν χωρίσματα, θα έπαιρνες μεν καλύτερη μέτρηση ANSI, αλλά σε υλικό βίντεο οι ζώνες θα γίνονταν σαφέστερα ορατές, κάτι που μάλλον θα ήταν άσχημο. Η "νανο-σίτα" δεν είναι εκεί για να μειώσει το halo, αλλά για να το "προκαλέσει" κατά κάποιον τρόπο. Χωρίς αυτή, με τα LED να εφάπτονται πρακτικά πάνω στην επιφάνεια του πάνελ, δεν θα υπήρχε το παραμικρό ίχνος διάχυσης, αλλά θα έβλεπες κανονικότατα τα ξεχωριστά λαμπάκια του οπίσθιου φωτισμού...

Ναι, ξέρω γιατί είναι εκεί η σίτα, απλά ανέφερες το υψηλότερο νούμερο που θα έχει λόγω διάχυσης και IPS, και έκανα συνειρμό με την φίλιπς:

IMG_7326.jpg

Αυτή η πρασινίλα στην άκρη, είναι φως που διατρέχει ανενόχλητο το πάνελ, και ανακλάται στο μεταλλικό πλαίσιο του πάνελ, και γυρίζει πίσω. Αν υπήρχε κάποιας μορφής χώρισμα, θα έκοβε σίγουρα τέτοιες βόλτες.

H NanoLED λογικά δεν πρέπει να έχει τέτοιο θέμα, μιας και σε αυτήν τα LED πατάνε πάνω στο πάνελ.

Όσον αφορά την CEVO τώρα, για να επιστρέφουμε και on-topic, ας ελπίσουμε ότι θα έκοψε λίγο παραπάνω στους μηχανικούς της Toshiba και θα έβαψαν το "τελάρο" του πάνελ, μαύρο... :D

Από την άλλη βέβαια, η πρασινίλα στην άκρη μπορεί να μην σχετίζεται με το "τελάρο", αλλά να πρόκειται για εσωτερική αντανάκλαση στην ακριανή τομή των διάφανων μερών του πάνελ. Σε αυτή την περίπτωση, τα χωρίσματα δεν θα προσφέρανε απολύτως τίποτα ως προς αυτό το θέμα... ;)

Η 55ZL1, η καλύτερη LED LCD τηλεόραση σε ότι αφορά στο σημειακό έλεγχο της φωτεινότητας [Local Dimming]... βρίσκεται στο κέντρο.
Και κοντράρεται με μία LED LCD στα αριστερά της και με μία Plasma στα δεξιά της... Τα σχόλια δικά σας..

http://www.youtube.com/watch?v=ax9_pmtFL7k&feature=player_embedded

http://www.fullhd.gr/news/eidiseis/technologia/8262-toshiba-55zl1-pro-led-512.html

Η πλάσμα είναι λιγότερο φωτεινή από την τοσίμπα, και έχει χρωματική διαφορά από τις άλλες 2.

Άραγε είναι καλιμπραρισμένες;

και καλα ρωταω τωρα εγω ο ασχετος αφου ολη αυτη η παρουσιαση ηταν στημενη απο τη TOSHIBA για να μας δειξουν την υπεροχή της εναντι των αλλων τηλεορασεων, ξεχασαν να την καλιμπραρουν και δειχνει αυτο το αιχος,το ξεπλυμενο μαυρο, και που θα πρεπει να τη πληρωσεις 5000 ευρω για να εχεις αυτη την εικονα

Toshiba 55ZL1 Cevo Review:

64_11322_2.jpg

+

-Excellent picture quality in 2D and reasonable results in 3D

-High contrast ratio: over 5000:1 in Hollywood Pro mode with dynamic backlighting

-Sound bar with decent quality audio included

-No clouding or blooming visible from the front, though some blooming at either side

-Low energy consumption

-

-Glossy screen picks up reflections

-Media player doesn't support enough video formats

-Too much crosstalk in 3D

-Dissapointing external finish

http://www.digitalversus.com/toshiba-55zl1-cevo-p364_11415_64.html

Άντε να κυκλοφορήσει να δούμε τι λέει γιατί η συγκεκριμένη έχει ανακοινωθεί εδώ και κάνα χρόνο από την Toshiba και ακόμα στον δρόμο είναι.

Κοστίζει περίπου όσο μια Sony 55ΗΧ920 και μια Samsung 55D8000 μαζί ....

... ή για τους πλατασμάκηδες όσο μια Panasonic 65VT30 για το σαλόνι και μια 50G30 για την κρεβατοκάμαρα

Αν δεν παίζει "παπάδες" ελπίζω να φτιάχνει καφέ τουλάχιστον :BDGBGDB55:

γιατί με χαλάει να έχω μια 50g30 για όνειρα γλυκά, μια 42c3 με μόνιμα fashion tv για την ολοκληρωμένη αρωματοθεραπεία στο τζακούζι μου και ένα jvc χ3 στο σαλόνι μου????

Δ-εν
Ν-ομίζω
Τ-οshiba

γιατί με χαλάει να έχω μια 50g30 για όνειρα γλυκά, μια 42c3 με μόνιμα fashion tv για την ολοκληρωμένη αρωματοθεραπεία στο τζακούζι μου και ένα jvc χ3 στο σαλόνι μου????

Δ-εν
Ν-ομίζω
Τ-οshiba

Καλα ρε θηριο,εχεις τζακουζι.....:grinning-smiley-043

οχι αλλά ούτε 50g30 ούτε c3 ούτε jvc. πάμε για τη c3 τώρα και βλέπουμε. απλώς

λέμε καμμιά λαλακία να περνά η ώρα

οχι αλλά ούτε 50g30 ούτε c3 ούτε jvc. πάμε για τη c3 τώρα και βλέπουμε. απλώς

λέμε καμμιά λαλακία να περνά η ώρα
Το καταλαβα βρε,απλα σε πειραζα.
Παντως αν σου αρεσει το τζακουζι, σου ευχομαι να το αποκτησεις. -bye-

Το ότι βάζεις αυτό στην θύρα usb και η τηλεόραση ρυθμίζεται μόνη της, είναι απλά άπαιχτο:

EODIS3_M5.jpg

Ε, σιγά... 250 ευρώ κάνει μόνο (και είναι κολορίμετρο - το παλιό i1 Display 2).