TOSHIBA XE1 HD-DVD

Re: Απάντηση: Έφτασε το XE1..........

Καλοριζικο Γιωργο!
Το Update πρεπει να γινεται ευκολα μεσω ιντερνετ οπως και με το μικρο..

Να σαι καλά Τάκη μου! Αν και ήρθε σε μια βδομάδα υψηλού ...πυρετού(!) οι πρώτες εντυπώσεις μου πείθουν ότι θα παραμείνει στο σύστημα μου για πολύ ...πάρα πολύ καιρό!
Δεν ξέρω βέβαια αν το δικό μου έχει το ίδιο πρόβλημα με τις αναλογικές εξόδους του (θα το μάθω σήμερα- αυριο και θα σας πω), πάντως ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο μου αρκεί να φτιαχτεί σε ένα επόμενο firmware update.
Έτσι κι αλλιώς πάντως όπως πάμε σε κανένα χρόνο τα νεα φορμά και η HDMI 1.3 θα μας στείλουν για αναβάθμιση ενισχυτών ή κάτι σχετικό.
Η εικόνα του όμως αξίζει να αναφερθεί, για μηχάνημα 700-800 Ευρώ είναι απλά ...εύρημα...
Κάποια στιγμή ίσως να έπρεπε να το βάλουμε δίπλα σε ένα πολύ ακριβότερο συμβατικό DVD player για να δούμε τι παίζει...Έτσι και αλλιώς για πολύ καιρό ακόμα τα δισκάκια που θα παίζουμε θα είναι ....παλιάς τεχνολογίας!!!!!

Re: Έφτασε το XE1..........

Άντε Γιώργο, καλοθέατο και από μένα. Κανόνισε να μας γράψεις εντυπώσεις κυρίως από τον ήχο του σε 5.1 και από τις επιδόσεις κυρίως σε συμβατικά DVD.
Ο κύριος λόγος που το παράγγειλα ήταν ότι επειδή εδώ και περίπου 2 χρόνια παιδευόμουν να αγοράσω ένα καλό DVD player με progressive component για τον προβολέα, αποφάσισα αφού διάβασα άριστες κριτικές για τις επιδόσεις του ΧΕ 1 ως συμβατικό player, να το αγοράσω με έξτρα bonus το HD-DVD. Δεν ανήκω στους "τρελλούς" που αγοράζουν αμέσως τις φρέσκες τεχνολογίες, και λογικά θα περίμενα 1-2 χρόνια για να ωριμάσει η νέα τεχνολογία και να φανεί ο "νικητής" (λόγω χαρακτηριστικών έκλινα προς το BLUE RAY) αλλά:
1ον μου αρέσει η Toshiba σαν κατασκευαστής προϊόντων του hobby μας και
2ον διάβασα άριστες κριτικές όσον αφορά τα HD-DVD της σε σχέση με τα νέα BD τουλάχιστον στην Αμερική, σε αναπαραγωγή DVD και HD-DVD.
Ευχάριστο το γεγονός ότι τα νέα μηχανήματα και των δύο φορμά δέχονται upgrades μέσω μελλοντικών firmwares οπότε (μέχρι ένα σημείο βέβαια) αισθανόμαστε σχετικά ασφαλείς.
Το δικό μου έφυγε χθές και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας Τρίτη με Τετάρτη.
Και πάλι καλορίζικο.

Απάντηση: Έφτασε το XE1..........

Ναι και το αγόρασα και εγώ.

Εδώ και μια βδομάδα είμαι ευτυχής κάτοχος του παραπάνω player και το μόνο που έχω να πώ είναι οτι..πετάει.!

Κανένα πρόβλημα στις αναλογικές εξόδους , ο ήχος είναι συγκλονιστικός τόσο σε αναλογικα 5.1 όσο και σε coaxial ,άριστο upscaling SD σε 1080p, όσο για HD..ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.

Τώρα πια είμαι πλήρης από πηγές.
PS3 για Blu-ray και
Toshiba XE1 για HD DVD.

Οι εντυπώσεις μου ?

Ε ναί λοιπόν αμάρτησα !Προτιμώ το HD DVD από το Blu-ray !
Η εικόνα του εκτός από καταπληκτική ,είναι και πιο κινηματογραφική.
Οσοι πιστοί προσέλθετε για test drive και crash test !

Re: Απάντηση: Έφτασε το XE1..........

Η εικόνα του εκτός από καταπληκτική ,είναι και πιο κινηματογραφική.
Οσοι πιστοί προσέλθετε για test drive και crash test !

:argue:

Last edited:
Toshiba HD-XE1

Ναι το αγόρασα και εγώ.

Εδώ και μια βδομάδα είμαι ευτυχής κάτοχος του παραπάνω player και το μόνο που έχω να πώ είναι οτι..πετάει.!

Κανένα πρόβλημα στις αναλογικές εξόδους , ο ήχος είναι συγκλονιστικός τόσο σε αναλογικα 5.1 όσο και σε coaxial (περίεργο ε ?),άριστο upscaling SD σε 1080p, όσο για HD..ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.Είναι πανέμορφο και έχει από τα ωραιότερα μεταλλικά τηλεχειριστήρια που έχω δεί ποτέ.

PS3 για Blu-ray και
Toshiba XE1 για HD DVD.

Οι εντυπώσεις μου ?

Η εικόνα του εκτός από καταπληκτική ,είναι και πιο κινηματογραφική.Μακάρι να μη σβήσει απ τον χάρτη γρήγορα.(φοβάμαι το Blu-ray να κυριαρχεί στην Ευρώπη)

Οσοι πιστοί προσέλθετε για test drive και crash test..

Re: Toshiba HD-XE1

Η εικόνα του εκτός από καταπληκτική ,είναι και πιο κινηματογραφική.Μακάρι να μη σβήσει απ τον χάρτη γρήγορα.(φοβάμαι το Blu-ray να κυριαρχεί στην Ευρώπη)

Tιπες ΑΜΑΡΤΩΛΕ?

τι εννοεις πιο κινηματογραφικη εικονα?
Μου θυμιζεις οταν ακουω περιγραφη κινηματογραφικης ταινιας : πωπω ειχε μια φωτογραφια πολυ ατμοσφαιρικη !!!!!! :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

εξηγησου

( τωρα θα το κανουμε μπαχαλο εδω μεσα τυπου Χαι Εντ )

Απάντηση: Toshiba HD-XE1

Δημητράκη, καλορίζικο και καλές θεάσεις....Εγω προς το παρών απέχω απο το άθλημα, λόγω ανωτέρας βίας.Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπω τον αγώνα...απλά ετοιμάζω τον επόμενο αγωνιστικό χώρο!!!

Βρε συ με το "Κινηματογραφική" προσπαθώ ο δόλιος να αποδώσω την αίσθηση της εικόνας και της κίνησης.
Η εικόνα είναι πιο smooth και πιο "ομαλή" από του Blu-ray του οποίου είναι πιο "τραχειά" και edgy.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Αν όχι πάρε τα ποδάρια σου και έλα στο σπίτι να ξεστραβωθείς από μόνος σου !!!!:flipout:

Δημητράκη, καλορίζικο και καλές θεάσεις....Εγω προς το παρών απέχω απο το άθλημα, λόγω ανωτέρας βίας.Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπω τον αγώνα...απλά ετοιμάζω τον επόμενο αγωνιστικό χώρο!!!

Φχαριστώ Γιαννάκη μου.
Εύχομαι καλή δύναμη,υπομονή και γρήγορα ξεμπερδέματα για σένα..

Δημητρη καλοριζικο! Αριστη αγορα οντως....
Εχεις τηλεοραση ή προβολεα που να υποστηριζει 1080p 24fps?

Re: Έφτασε το XE1..........

Σίμο ούτε και ήξερα. Από περιέργεια ρωτάω. Θα μου πεις γιατί δεν κοιτάω
κανά e-shop..... ε κουβέντα να γίνεται.

Μου θυμιζεις οταν ακουω περιγραφη κινηματογραφικης ταινιας : πωπω ειχε μια φωτογραφια πολυ ατμοσφαιρικη !!!!!! :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

:bang:
ουπς...
κάπου πρέπει να το έχω γράψει και εγώ αυτό....
Ναθ κοτσάνα? :flipout: :flipout:

έχω το Ε1 και το PS3 Χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω, προτιμώ την εικόνα του toshiba κι ας είναι 1080i,και στην τηλεόραση και τον προβολέα (που είναι και οι δύο 1080p

Ναι το αγόρασα και εγώ.

Κανένα πρόβλημα στις αναλογικές εξόδους , ο ήχος είναι συγκλονιστικός τόσο σε αναλογικα 5.1 όσο και σε coaxial (περίεργο ε ?),άριστο upscaling SD σε 1080p, όσο για HD..ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.Είναι πανέμορφο και έχει από τα ωραιότερα μεταλλικά τηλεχειριστήρια που έχω δεί ποτέ.

PS3 για Blu-ray και
Toshiba XE1 για HD DVD.

Οι εντυπώσεις μου ?

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: Μπραβω ρε Μητσρα:grinning-smiley-043 . Καλοριζικα τα νεα μηχανηματα. Περιμενω προσκληση να ερθω να τα απολαυσω.
-bye-

Μια ερώτηση σε κατόχους αυτών των νέων players.
Yπάρχουν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους? Αν ναι πόσες?