TOSHIBA XE1 HD-DVD

Απάντηση: Toshiba HD-XE1

Eυχαριστώ παιδιά για τις ευχές.

Λοιπόν : Βλέπω σε μια προβολική τηλεόραση SXRD Sony 55" A2000.Δεν νομίζω να υποστηρίζει 24fps αλλά το υποστηρίζουν τόσο το PS3 (με την καινούρια αναβάθμιση) όσο και το Toshiba,και τα δύο HDMI 1.3.

Λευτέρη το οτι είναι σε μαύρο ματ χρώμα το κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμο ! (και εγώ του ασημένιου ήμουν και είμαι αλλά εδώ..)

Δημήτρη Θεοδωρόπουλε, δεν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα ποικιλία τίτλων,ειδικά σε HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους.Στα Blu-ray υπάρχουν μόνο στις κυκλοφορίες της Sony/Columbia αλλά πολλές ταινίες είναι φόλες.
Ως τώρα σε HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους κυκλοφορεί (στο εξωτερικό !) ο KIng Kong..
Αν ξέρεις καλά αγγλικά πάρε δισκάκια με αγγλικούς υπότιτλους για αρχή (μέχρι να ξυπνήσουν οι εδώ εταιρείες) ,όπως κάναμε και στις αρχές του DVD..

Mr.Rebele θα πρέπει να με παρακαλέσεις πολύ για να σε καλέσω !!1:flipout: :grinning-smiley-043

Οτι άλλο θέλετε,στην διάθεσή σας.

Re: Toshiba HD-XE1

Θέλω πολύ να ξαναδώ HD-DVD, από προβολική δεν έχω δεί ακόμα, εκτός εαν....

Εμαθα ότι κερνάς καφέ?:flipout:

Εσένα ειδικά Σιμάκο θα σε κεράσω πιο σπέσιαλ πράγματα.!!:firstprize:

(πώς το λέγαν αυτό το πράγμα που ήπιε ο Σωκράτης στη φυλακή αντί να την κοπανήσει και να γλυτώσει???)-bye-

Εννοείται οτι όλοι είστε ευπρόσδεκτοι.Και καφέ και ουίσκια και βότκες και μπινελικάκια και απ´ούλα έχουμε για τα μέλη μας..:operator:

Re: Έφτασε το XE1..........

549 ευρώ το ΧΕ1;
που συμβαίνει αυτό ...αν μπορω να μάθω;
σκέφτομαι να πάρω 2 αυριο (επειδή δεν μπορώ να ξαναμπλέξω με την intersys, για παν ενδεχόμενο να έχω το ενα στην αναμονή....):ADFADF1:

Re: Έφτασε το XE1..........

Να βλέπω HDDVD με αγγλικούς υπότιτλους όταν θα εχω διάθεση (1-2 φορες το μήνα) και θα είμαι ξεκούραστος για να υφίσταμαι τη βάσανο της μετάφρασης δια του εγκεφάλου μου και με την ελπίδα να επικρατήσει αυτό το φορμά...
...και για να το χρησιμοποιώ και σαν άριστο DVDplayer με τη βάση των ήδη υπαρχόντων και εν αφθονία ευρισκομένων δίσκων DVD.

Λοιπόν, που παίζει αυτή η τιμή για το XE1 ;

Mr.Rebele θα πρέπει να με παρακαλέσεις πολύ για να σε καλέσω !!1:flipout: :grinning-smiley-043

Κυριε Δημητρη σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ :bigcry: αφηστε με να δω τα νεα σας παιχνιδια.:flipout:
PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:BDGBDGB53: Αυτο ειναι αρκετο ή θελει και αλλη προσπαθεια?

-bye-

Λοιπόν : Βλέπω σε μια προβολική τηλεόραση SXRD Sony 55" A2000.Δεν νομίζω να υποστηρίζει 24fps αλλά το υποστηρίζουν τόσο το PS3 (με την καινούρια αναβάθμιση) όσο και το Toshiba,και τα δύο HDMI 1.3.

Λευτέρη το οτι είναι σε μαύρο ματ χρώμα το κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμο ! (και εγώ του ασημένιου ήμουν και είμαι αλλά εδώ..)

Δημήτρη Θεοδωρόπουλε, δεν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα ποικιλία τίτλων,ειδικά σε HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους.Στα Blu-ray υπάρχουν μόνο στις κυκλοφορίες της Sony/Columbia αλλά πολλές ταινίες είναι φόλες.
Ως τώρα σε HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους κυκλοφορεί (στο εξωτερικό !) ο KIng Kong..
Αν ξέρεις καλά αγγλικά πάρε δισκάκια με αγγλικούς υπότιτλους για αρχή (μέχρι να ξυπνήσουν οι εδώ εταιρείες) ,όπως κάναμε και στις αρχές του DVD..

Δημητρη καλοριζικα και παλι!:guitarist:
Μια παρατηρηση μονο: Εαν η τηλεοραση σου ΔΕΝ υπαστηριζει εισοδο 1080p24fps και αναπαραγωγη σε refresh rate 48 ή 72 Hz, τοτε δεν προκειται να εχεις αριστη κινηση ακομα και αν τα players σου δινουν εξοδο 1080p24...Θα γινει υποχρεωτικα 3:2 Pulldown σε πηγη ή προβολεα με οτι αυτο συνεπαγεται...

Τάκη σ ευχαριστώ.

Για την τέλεια κίνηση δεν ξέρω.Σοβαρά προβλήματα δεν έχω.
Τώρα πρέπει να προσέχω λεπτομερώς για τυχόν μικροσπασιματάκια ανεπαίσθητα.Και πάλι..χμμ..

Re: Toshiba HD-XE1

Δημήτρη καλορίζικο και από μένα.
Το έχω και γώ εδώ και περίπου 3 μήνες και δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για την αγορά του. Το χρησιμοποιώ βασικά ως standard DVD σε 576p στον προβολέα (CRT) και η εικόνα είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω δεί.
Όμως σε αναλογική 5.1 έχω σχεδόν ανύπαρκτο LFE (χαμηλές) στον YAMAHA DSP-AZ1. Εσύ σε ποιόν ενισχυτή το σύνδεσες και δουλεύει σωστά;
Και πάλι συγχαρητήρια για την αγορά.

Μιχάλη, δες αν υπάρχει νέα έκδοση firmware. Αν θυμάμαι καλά, το έχουν υπόψη τους το πρόβλημα και στο αμερικάνικο μοντέλο το διόρθωσαν.

Ένα ρεζουμε της υπόθεσης μπορείς να διαβάσεις εδώ. Το θέμα είναι ότι το firmware 1.6 δεν έχει βγει ακόμα για το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Απάντηση: Re: Toshiba HD-XE1

Δημήτρη καλορίζικο και από μένα.
Το έχω και γώ εδώ και περίπου 3 μήνες και δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για την αγορά του. Το χρησιμοποιώ βασικά ως standard DVD σε 576p στον προβολέα (CRT) και η εικόνα είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω δεί.
Όμως σε αναλογική 5.1 έχω σχεδόν ανύπαρκτο LFE (χαμηλές) στον YAMAHA DSP-AZ1. Εσύ σε ποιόν ενισχυτή το σύνδεσες και δουλεύει σωστά;Και πάλι συγχαρητήρια για την αγορά.

Μιχάλη σ ευχαριστώ.

Ο ενισχυτής μου είναι ο Denon 3806..
Δεν έχω πρόβλημα στα χαμηλά σε αναλογικό 5.1,ειδικά σε υλικό HD..