Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

NIKATS η πρώτη σου εντύπωση συνολικά είναι θετική?Γιατί αν δεν είναι ακόμα προλαβαίνω.........(αστειεύομαι)

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Σε σχέση με την Philips 5421 -για να ειμαι και ειλικρινής- μου φαίνεται....ξένη!
Τι θέλω να πώ...Ειναι σαν την γυναίκα που για να απολαυσεις οτι βρίσκεται κάτω απο τα στολίδια της, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Αλλιώς.....μένεις και με τη γυναίκα σου!!!!!!!!!!!
Πρέπει να αφιερώσω χρόνο για να την ρυθμίσω σωστά. Πάντως ειναι αυτό που λέμε "διακριτικά όμορφη". Δεν εντυπωσίασε κανένα λόγω μεγέθους. Μόλις όμως άναψε......φώτισε τον χώρο!
I 'll be back.

Καλοριζικη μαραθωνοδρομε:ADFADF1:
Τις " καλες " παντα τις πασπατευεις ..........στις κοινες απλα βαζεις το "φις".

Καλοριζικη μαραθωνοδρομε:ADFADF1:
Τις " καλες " παντα τις πασπατευεις ..........στις κοινες απλα βαζεις το "φις".

Δεν ειναι ο μαραθωνοδρομος, το αγαλμα ειναι στο βαθος.

Αφου ξερω σε λεω...............

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Δεν ειναι ο μαραθωνοδρομος, το αγαλμα ειναι στο βαθος.

Ξέρει, ξέρει.....
Ευχαριστώ παιδιά να στε καλά και στα δικά σας εσείς οι λευτεροι!:ernaehrung004:

Δυστηχως δεν ειμαστε λευτεροι .................απλα ψαχνουμε για το αισθημα το παρα της γυναικος που λεει και το τραγουδι .

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Πρώτες εντυπώσεις και απο μένα λοιπόν.
Το πάνελ έχει ενα ψιλό bleeding στη μια γωνιά του και τίποτ´άλλο.
Τα χρώματά της ειναι ζωηρά λαμπερά και κορεσμένα αλλά......θέλει ρύθμισμα.
Όσην ώρα πάλεψα με set ρυθμίσεων απο δω κι απο κει, άκρη δε βρήκα. μου έδωσε την εντύπωση-δεν ξέρω αν την έχουν και οι παλιότεροι - οτι παίρνει πολλή παραμετροποίηση, αν ειναι δόκιμος ο όρος. Δλδ το κάθε κλικ έχει αισθητή εντύπωση στην εικόνα. Και οι παράμετροι ειναι πολλές. Θέλει με λίγα λόγια αρκετό ψάξιμο. Και δεν έχω και αυτά τα ρυθμιστικά DVDs ρε μ@μωτο.......ουτε ξέρω που να τα βρώ στο internet(!) ...κάποιος(!)....κατι να ξέρει(!).....(pm plz!)......
To servis menu προς το παρόν δεν τ αγγίζω.

Παρατήρηση δικιά της:-Αυτή ειναι μικρότερη απ την άλλη (42άρα) μήπως μας γέλασαν; αλλά... πως να το πω, η εικόνα της..... λάμπει!!!

Καλορίζικη κι από εμένα φίλε μου.

Δοκίμασες τις ρυθμίσεις που είχε δώσει σε προηγούμενο μήνυμα ο greg ?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=430859&postcount=46

Οι Toshiba είναι οι LCD με τις περισσότερες ρυθμίσεις οπότε θέλεις λίγο χρόνο για εξοικείωση.

Τελικά αυτή η ZF είναι καλή; Δεν ακούω κανέναν ενθουσιασμένο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλορίζικη κι από εμένα φίλε μου.

Δοκίμασες τις ρυθμίσεις που είχε δώσει σε προηγούμενο μήνυμα ο greg ?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=430859&postcount=46

Οι Toshiba είναι οι LCD με τις περισσότερες ρυθμίσεις οπότε θέλεις λίγο χρόνο για εξοικείωση.
Ευχαριστώ. Δοκίμασα αυτές http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=665723&highlight=toshiba+zf αλλά μου βγήκε λίγο....κόκκινη. Να ναι ο Greg άραγε που φταίει??????!!!:Banane0: Θα δω και αυτες που μου στέλνεις το βραδυ.
Μάλλον θέλει τσούκου-τσούκου ψάξιμο.

Last edited:

Τελικά αυτή η ZF είναι καλή; Δεν ακούω κανέναν ενθουσιασμένο..

Αν έλεγα οτι ειμαι ενθουσιασμένος, θα έλεγα ψέματα. Στην παρούσα φάση. Με την TV αρύθμιστη. Ουτε προβληματισμένος όμως ουτε φοβισμένος πως δεν θα βγάλω αποτέλεσμα. Θα "δουλέψω" με την ησυχία μου και ελπίζω να εχω αποτέλεσμα αντάξιο των κριτικών που έχει λάβει η εν λόγω. Κοντός ψαλμος.

Το λέω γιατί και εγώ που την είδα απο κοντά μου φάνηκε καλύτερη απο την X3500.

Το λέω γιατί και εγώ που την είδα απο κοντά μου φάνηκε καλύτερη απο την X3500.

Κατα την διάρκεια της ερευνας που έκανα το προηγούμενο της αγοράς μου διάστημα, έπεσα πάνω σε μια καλορυθμισμένη Χ3500. Γνωστός στο forum την είχε ρυθμίσει. Μου φυγε ο κ@λος!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ο εν λόγω "ρυθμιστης" μου έδωσε την εντύπωση πως ΑΝ ρυθμιστεί η Tosh σωστά, θα δείχνει όπως η X3500 -ή σχεδόν όπως η Χ3500!
Ας απαντήσει ο ίδιος αν θέλει.........

Και 'γώ που την είδα δίπλα σε μια x3500 μου φάνηκε πως έπαιζε καλύτερα, γιαυτό και παράγγειλα την 52άρα.Τώρα ο nikats δείχνει επιφυλακτικός και έχω προβληματιστεί .Αύριο που θα την παραλάβω θα ξεκαθαρίσει για μένα το πράγμα.Απλά πολλές φορές μας προδιαθέτει το όνομα (π.χ sony)και όλα τ´αλλα μας φαίνονται (π.χ toshiba)δεύτερα. Θα δείξει.......

ΚΤώρα ο nikats δείχνει επιφυλακτικός και έχω προβληματιστεί Θα δείξει.......

Eπιφυλακτικός ,γιατί όπως την "ανοιξα" απο το κουτι την εβαλα να παίξει.....
ΜΗΝ το κανεις αυτό .-
Με το καλό να την παραλάβεις και τα λέμε το πρωί.

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

ΜΗΝ το κανεις αυτό .-

Και πότε να την ανάψει;

Μια χαρά είναι η τηλεόραση βρε παιδιά !
Με τις ρυθμίσεις του greg αλλά και επιμέρους πειράγματα ανάλογα με το τι βλέπεις όλα είναι ΑΨΟΓΑ.... να φανταστείς εμένα πιο πολύ απ' όλα με εκνευρίζει το ότι δείχνει κουτσουρεμένο το Sport+ ..... απλά τέλεια.... ειδικά δε αν την ταίσεις HD τα βλέπεις όλα!

και πάνω απ´όλα διακριτική..... εγώ έχω τη 46αρα και άνετα δεν θα με χαλούσε και η 52αρα!
Α, άσχετο.... όταν λειτουργεί ένα βοητό που ακούγεται από την πίσω πλευρά της φαντάζομαι είναι φυσιολογικό έτσι? (ακούγεται μόνο αν να στήσεις αυτί απο πίσω όχι όταν κάθεσαι μπροστά της!)

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

ΜΗΝ το κανεις αυτό .-
Με το καλό να την παραλάβεις και τα λέμε το πρωί.

Me to backlight στο 100 μόλις την άνοιξες δε νομίζω να ενθουσιάστηκες...
Πρέπει να ρυθμίσεις έστω τα στοιχειώδη.

Επειδή ρωτάει και ο mezzanine, έχω να πω ότι η τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή. Καλό μαύρο, άψογη κίνηση (με ή χωρίς τα 100Hz) και ζωντανά χρώματα. Έχω την εντύπωση ότι μετά από 2 εβδομάδες που την έχω (στις 46') η εικόνα της δείχνει ακόμα καλύτερη απότι τις πρώτες μέρες.

Σημαντικό είναι επίσης η ποιότητα του ήχου ακόμα και στις μεγάλες εντάσεις.

Και φυσικά το πολύ λεπτό πλαίσιο που την κάνει να μοιάζει με κάδρο στον τοίχο και κατά την γνώμη την πιο ωραία TV.

και οι δικεs μου εντυπωσειs απο την 40αρα ειναι μεχρι στιγμη οι καλυτερεs (με τιs ρυθμισειs του γκρεγκ). ειδικα στο τηλεοπτικο σημα που πριν την αποκτησω ημουν επιφυλακτικοs εξεπλαγην ευχαριστα . πιστευω οτι ειναι μια εξαιρετικη επιλογη τηλεορασηss

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλ

Και πότε να την ανάψει;

Oχι "πότε να την ανάψει" αλλά πότε να την "βάλει να πάιζει" είπα.
Ο Salvador έχει δίκιο. Απ το εργοστάσιο-λες και το κάνουν επίτηδες:icon15: -στην στέλνουν, οχι αρύθμιστη αλλά...κακοσεταρισμένη.
Τεσπα, σε HD υλικό που δοκιμάστηκε ψες! ηταν άψογη. Γεμάτα χρώματα, τέλεια κίνηση. Βέβαια απο τα 230cm η ανάλυση προδίδει λαθάκια. Λαθάκια που ειναι πιο έντονα σε υλικό 720p.
Μkv. αρχεία παίζουν με λίγο judd στην κίνηση με τις ρυθμίσεις ανοιχτές.
SD σήμα ακόμα δεν δοκίμασα.

Ειναι όμως τόσο όμορφα λαμπερή η εικόνα που σε τραβάει γρήγορα απο την ....παρατήρηση, στην απόλαυση.Τι εννοώ. Σαν "καινούργιο κοσκινάκι μου" έλεγα πως θα βάλω την ταινία στο player και μετά θα σηκώνομαι κάθε μισό λεπτό να ρυθμίζω και αυτό κι εκείνο. Όπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Μπαααα!!! Σε τραβάει! Δεν σ αφήνει να παρασυρθείς σε ...μιζερογκρίνιες (ααα το δέρμα κοκκινίζει εδώ, ααα δεν έχει σκοτάδι εκεί, έχει γκρι....)
Αν έπρεπε με μια λέξη να την χαρακτηρίσω αυτή θα ήταν ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ.
I 'll be back