Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Παρέλαβα επιτέλους όλα καλά.Την έχω στήσει και τώρα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές.Ακόμα και σε divx από το izak παίζει πολύ καλά.Σε κάποια τηλεοπτικά κανάλια μου βγάζει κάτι γραμμές.Δεν ξέρω που οφείλετε ,θα δούμε.Πάντως με hdmi το Pioneer dv 600 στα 180p με καλό dvd βγάζει μάτια.Σχεδόν τρισδιάστατη εικόνα. Και όλα αυτά με λίγες ρυθμίσεις.θα επανέλθω αργότερα με περισσότερα.

Αντε καλοριζικη και σε σενα.
Τελικα ο τσιπρας του Size maters club κανει καλη δουλεια ενω οι αναποφασιστοι εχουν πατωσει αγρια τωρα τελευταια.
Ο προεδρος και οι γραμματεις και κανα δυο χαζογκομενες για να φερνουν τους καφεδες .
Τζαμπα ενοικιο πληρωνουν μου φαινετε.

Αφου λοιπον καταφερα και εστησα και το HTPC μου ειδα και εγω 1080ρ (εστω και .mkv)....και αποκτησα ενα μεγαλο προβλημα:
Πως ξαναγυρνάω σε απλό τηλεοπτικο σήμα??????
Με τι καρδιά?????

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Αφου λοιπον καταφερα και εστησα και το HTPC μου ειδα και εγω 1080ρ (εστω και .mkv)....και αποκτησα ενα μεγαλο προβλημα:
Πως ξαναγυρνάω σε απλό τηλεοπτικο σήμα??????
Με τι καρδιά?????

Εχω περί τις 10 ώρες που ρυθμίζω την εν λόγω. Αναζήτηση και ρυθμίσεις για τα αναλογικά κανάλια Δ Ε Ν θα κάνω. Θεωρώ οτι το να προβάλλει η TV αυτή, το περιεχόμενο αλλά και την ποιότητα των ελληνικών αναλογικών καναλιών, ειναι προσβολή προς τα χρήματα τα οποία διέθεσα για την αγορά της.
Ετσι απλά.-

Last edited:

Ναου γιουρ τοκιν μα μεν , γιου τζαστ γκετ δε φακεν ποιντ :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Πηρα και εγω την 40ΖF355 με το 2ο powerbuy . 100% ευχαριστημενος .
Αψογη σε SD , πολυ καλυτερη απ'οτι περιμενα . Πολυ καλη εικονα σε δορυφορικα , ακομα και σε Nova , πολυ καλη σε DVD και απλα τελεια σε 720p .mkv .
Μετα τις ρυθμισεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα και εξαφανιστικαν και κατι λευκα συνεφακια που ειχε στις 3 απο τις 4 γωνιες :D
Ρυθμισεις στο service menu δεν εκανα γιατι δεν ξερω τι προσφερουν.
Τωρα που την συνηθιζω σκεφτομαι οτι και 46" ισως να μην με χαλαγε :P

Αυτα τα λιγα και απο μενα ,
καλες θεασεις παιδια

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας, αλλά μου δίνεται η εντυπωση πως α) καθε μέρα δείχνει και καλύτερα και β) πως για να δείξει όπως πρέπει να....ζεσταθεί λίγα λεπτά!! Ειναι όντως έτσι;

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας, αλλά μου δίνεται η εντυπωση πως α) καθε μέρα δείχνει και καλύτερα και β) πως για να δείξει όπως πρέπει να....ζεσταθεί λίγα λεπτά!! Ειναι όντως έτσι;

Ναι , στις πρωτες 100-200 ωρες "στρωνουν" οι κρυσταλλοι και το backlight.

Eπισης οταν "ζεσταθουν" οι κρυσταλλοι (μετα τα πρωτα 5 λεπτα που ανοιγει η τηλεοραση) πιανουν πιο μεγαλη ταχυτητα απο την εμπειρια μου.

Μετα τις ρυθμισεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα και εξαφανιστικαν και κατι λευκα συνεφακια που ειχε στις 3 απο τις 4 γωνιες :D

Εξαφανίστηκαν τελείως τα "λευκά συννεφάκια" ή έγιναν λιγότερο ορατά;

Καλορίζικη...

Παιδιά η τηλεόραση είναι πολύ καλή.Σίγουρα σε απλό τηλεοπτικό σήμα δεν δείχνει την αξία της, αλλά με καλό DVD ή με υλικό HD απογειώνεται.θέλει 3-4 λεπτά να ζεσταθεί για να αποδώσει καλύτερα.Τώρα με τις ρυθμίσεις ακόμη ψάχνομαι.Εχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις του greg και κάποιες του avforums.com αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν έχετε κάτι να προτείνεται είναι ευπρόσδεκτο.

Last edited:

Απόψε μετά το ματς, θα ρυθμίσω με PLUGE και SNEll&WILCOX κάρτες. 'Οπως λέτε και σεις με "ζεστούς κρυστάλλους". Πιστευω πως μετά απ αυτό τελειώνω με τις ρυθμίσεις.
Έχει κάτι κάποιος να προτείνει επι του...διαδικαστικού; Any tip is wellcome!
Kαι μια απορία. Δεν εχω φίλτρο για την EBU καρτα. Μπλέ ζελατίνη απ το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς, κάνει δουλειά;

Μιλάμε το ψάχνεις το πράγμα όχι αστεία....!!!

Τα καλά, κόποις κτώνται. Και τα ....γκννννννν...κακά, (ουφ!) βεβαίως!!!!!!!!!!!
"Η ρύθμιση ειναι όλα τα λεφτά", ειπε κάποιος εδώ μέσα. Κάτι με Ferrari και απλή βενζίνη έλεγε, αλλά το ίδιο μου λέει!

Y.Γ. Κατι για το μπλέ φίλτρο κανείς;

Last edited:

δηλαδή αν κατάλαβα καλά, δεν είσαι ικανοποιημένος με την αγορά της?

δηλαδή αν κατάλαβα καλά, δεν είσαι ικανοποιημένος με την αγορά της?

Oχι αυτό, ισα-ισα, πιστευω απλά -και κάποιοι μου το δικαιολόγησαν αυτό- πως η TV θέλει "δούλεμα"- όπως κι αν το εννοεί κανείς το "δούλεμα"- για να ξεδιπλώσει τις αρετές της.
Κάθε μέρα που περνάει, δείχνει καλύτερα απ την προηγούμενη. Και τελικές ρυθμίσεις, δεν έχω κάνει ακόμα.

Υ.Γ. Οι διάφορες ρυθμίσεις οι οποίες εμφανίζονται απο καιρού εις καιρόν, στα σχετικά φόρα, αποτελούν προσωπική εκτίμηση του κάθε θεατή και διαφέρουν απ τον εναν στον άλλον, θεατή εννοώ, λόγω του οτι η θέαση ειναι κατι ως επι το πλέιστον υποκειμενικό και δύσκολα μπαίνει σε καλούπια.

Βρε, μήπως αυτή η ZF είναι πλάσμα...? :beatnik2:

Παρόλα αυτά οφείλω να ομολογίσω οτί ο Nikats την ψάχνει πάρα πολύ και μπράβο του. Ξέρει τι θέλει ο άνθρωπος... :2thumb22sup:

Βρε, μήπως αυτή η ZF είναι πλάσμα...? :beatnik2:

Παρόλα αυτά οφείλω να ομολογίσω οτί ο Nikats την ψάχνει πάρα πολύ και μπράβο του. Ξέρει τι θέλει ο άνθρωπος... :2thumb22sup:

Axxx αγαπητέ Γιάννη.....
Απ οτι βλέπεις σηκώνομαι στις 07.00 για δουλειά και γυρνάω στις 21.00. Θέλω αυτές τις δυό ώρες ψυχαγωγιας που διαθέτω στον εαυτό μου, να του προσφέρω το καλύτερο. Όπως και να το κάνεις, 3000 ευρώ που τα δούλεψες σκληρά για να τ αποκτήσεις, ε...πρέπει να τα τιμήσεις κοπιάζοντας λίγο ακόμα ωστε να φτάσεις οσο το δυνατόν πιο κοντά στο τέλειο.
btw μετά τη "σούπα" στο Anfield δύναμη για ρυθμίσεις. Βρήκα και κάπου στο διαδικτυο κάποια ρυθμιστικά video-clips, όστις θέλει....(pm).-

Εξαφανίστηκαν τελείως τα "λευκά συννεφάκια" ή έγιναν λιγότερο ορατά;

Καλορίζικη...

Εξαφανιστηκαν ΤΕΛΕΙΩΣ !!! -bye-