Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Εξαφανιστηκαν ΤΕΛΕΙΩΣ !!! -bye-

Ευχαριστώ, την κοιτάω πολύ καιρό και δεν μπορώ ακόμα να πάρω την απόφαση... δράμα...

Ευχαριστώ, την κοιτάω πολύ καιρό και δεν μπορώ ακόμα να πάρω την απόφαση... δράμα...

Αν εισαι ετοιμος για αγορα , δεν νομιζω να μετανοιωσεις αν παρεις την ZF.
Αν σου αρεσει το design , την εχεις δει να παιζει και σε ικανοποιουν τα χαρακτηριστικα και η τιμη , παρτη .
Λενε οτι η Sony x3500 ειναι η κορυφη , αλλα προσωπικα επειδη ειμαι καμενος απο προιοντα Sony , ειπα να κοιταξω αλλου ;)
Ασε που τις ειδα να παιζουν διπλα-διπλα και εδειχναν το ιδιο .
Βεβαια ειναι να πεσεις και σε καλο κοματι , αν και δεν διαπιστωσα να υπαρχουν πολλα προβληματα απο τα παιδια που την πηραν .

Με το καλο να αποφασισεις και καλη τυχη :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Και γω το ιδιο αναποφασιστος μεταξυ των δύο ημουν. Sony/Tosh. Στις 52' που το κόστος παίζει σημαντικό ρόλο και οι ατέλειες μεγεθοποιούνται.
Ειμαι απολύτως-πλεον!- ικανοποιημένος απο την αγορά μου. Επιπροσθετως -αν αυτό σου λέει κατι- εχω πολλά προιοντα SONY απ τα οποια ειμαι υπερευχαριστημένος. Θα μου πείς:"To servis ;"
Ειναι η ¨κακια στιγμή"-"μη σου τύχει" όπως θες πες το. Ασε που και της Intersys το servis dεν μπορω να γνωρίζω κατα πόσο θα ειναι εξυπηρετικό στη "δύσκολη".
Δες τα δύο μοντέλα (σε κάποιο χώρο που να ενδείκνυται για θέαση-οχι σε ....Σ/Μ κατω απο φώτα νέον-εχεις στο σπίτι σου φώτα νέον;έλεος!!!-) και όποια βοηθεια θέλεις στη διάθεσή σου.

Καλημέρα... βασικά, δεν είμαι μεταξύ της ZF και της X3500 (παρεμπιπτόντως τις έχω δει δίπλα δίπλα τις δύο αυτές)... έχω περάσει διάφορα στάδια, μεταξύ κάποιων τηλεοράσεων... πλέον πιστεύω ότι είμαι πιο πολύ μεταξύ ZF και Α656 (Samsung) στις 40'' πάντα...

Στο σήμα των ελληνικών καναλιών πόσο ευχαριστημένοι είστε; (ή θα έπρεπε να ρωτήσω πόσο μη ευχαριστημένοι είστε;)

Το άλλο θέμα είναι ότι εγώ είμαι άσχετος από τηλεοράσεις και το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να κάνω όλες τις απαράιτητες ρυθμίσεις σωστά (και είδα πως η Toshiba θέλει δουλειά πολλή... :D)...

Καλημέρα... βασικά, δεν είμαι μεταξύ της ZF και της X3500 (παρεμπιπτόντως τις έχω δει δίπλα δίπλα τις δύο αυτές)... έχω περάσει διάφορα στάδια, μεταξύ κάποιων τηλεοράσεων... πλέον πιστεύω ότι είμαι πιο πολύ μεταξύ ZF και Α656 (Samsung) στις 40'' πάντα...

Στο σήμα των ελληνικών καναλιών πόσο ευχαριστημένοι είστε; (ή θα έπρεπε να ρωτήσω πόσο μη ευχαριστημένοι είστε;)

Το άλλο θέμα είναι ότι εγώ είμαι άσχετος από τηλεοράσεις και το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να κάνω όλες τις απαράιτητες ρυθμίσεις σωστά (και είδα πως η Toshiba θέλει δουλειά πολλή... :D)...

"Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή" όντως.
Για μένα , αξίζει ο κόπος. Και δεν έχω τελειώσει ακόμα. ότι βοήθεια χρειαστείς όμως απο εμας/εδώ μέσα θα την έχεις.

Όσον αφορα το τηλ. σήμα, ψες ειδα το ματς στο σαλόνι με το γυιό μου.(3ετών,φαντάζεσαι!!). Δεν φταίει η TV στις 52" αλλά το κακό σήμα. Εγώ δεν πήρα 52" για να βλέπω MEGA kai ANT1 αλλά ταινίες σε HD. Αλλά εσύ στις 40" δεν θα χεις πρόβλημα ΑΝ έχεις καλό σήμα απ τον σταθμό.

εκτός και αν έχει υπερβολικά πολύ καλό κ δυνατό σήμα και τα βλέπει όλα με background όπως εγώ.....

Δεν θέλει πια και τόσες ρυθμίσεις (o Nikats έχει όρεξη και παιδεύεται) .... μια χαρά είναι με ελάχιστα βασικά πράγματα που έχουν δημοσιευθεί στο forum και πλέον εφαρμόζονται σε όλες τις νέες TV μόλις αγοράζονται (λ.χ. μείωση backlight) μετά την πειράζεις λιγουλάκι και ο ίδιος αναλογα με το πόσο σου αρέσει.... και τι ακριβώς βλέπεις ..... αντικειμενικά τέλειες ρυθμίσεις δεν υπάρχουν μιας και υπεισέρχεται πάντοτε το γούστο του κάθε ανθρώπου.....
Και σε απλό τηλεοπτικό και μέσω NOVA όλα δείχνουν πάρα πολύ καλά !
εγώ στα 2,5 - 3 μέτρα που έχω την 46αρα βρίσκω καλό και το σήμα της NOVA....

εκτός και αν έχει υπερβολικά πολύ καλό κ δυνατό σήμα και τα βλέπει όλα με background όπως εγώ.....

ΚΑΙ αυτό λύνεται.......ΔΕΝ θα βλέπει MEGA:2thumb22sup:Δεν χάνει και πολλά!!!!

Παιδιά καλησπέρα...
Διαβάζω σε γερμανικά forum για πολύ έντονο clouding στη zf . Κατα τα άλλα λένε οτι είναι άψογη. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά της 46άρας ,αλλά να δώσω τόσα χρήματα και να βλέπω συνεφάκια στις σκοτεινές σκηνές... δε λέει ! Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

OXI.- (τουλάχιστον σε καμμιά 20αριά νοματαίους απο δω μέσα που την πήραμε.)
Πως το λέει ο smoothbore να δείς....; Γκαντεμόμετρο;νομίζω;;;

Last edited:

Καλό αυτό , άντε γιατι πλησιάζει και το euro 2008 και κατι ακούγεται για hi def
μετάδωση απο οτε πλευρά...

όχι ακούγεται !!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστο, απο πρώτο χέρι σου λέω ότι θα βλέπουμε όλοι σε HD το EURO 2008!!!!

TRUST ME ON THIS

Χρήστο, απο πρώτο χέρι σου λέω ότι θα βλέπουμε όλοι σε HD το EURO 2008!!!!

TRUST ME ON THIS

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

....HD δέκτες θα φέρεις εκτός από τον Σκάκι ή τον Κοντούλη ??????

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

π.χ. ονειροκούτια!!!!!

Προσπαθώ αλλά δεν τα βρίσκω τα μαμημένα!!!

Πολύ ησυχία έπεσε στο thread! Ικανοποιημένοι όλοι?
Αλήθεια κανα νέο για το κουτσουρεμένο Sport+ υπάρχει?
νέα έκδοση firmware ίσως?
Άλλος με το θέμα της αχνής γραμμής αριστερά?
Ειδικά για τη γραμμή μπορώ να πω ότι και εγώ με καλή παρατήρηση έχω διαπιστώσει το πρόβλημα, αν και από ότι φαίνεται δεν είναι θέμα panel αλλά μετάδοσης ή σήματος! δηλαδή σε κάποιες εκπομπές το κάνει και μόλις αλλάξω κανάλι εξαφανίζεται ... ή ακόμα και στο ίδιο κανάλι, όταν αλλάζει το πρόγραμμα (όπως χθες με την Ευρωλίγκα, όπου η γραμμή φαινόταν στη μετάδοση του παιζνιδιού αλλά όχι στα υπόλοιπα πλάνα του ΣΚΑΙ από το στούντιο κλπ....
Επειδή λοιπόν το όλο θέμα μοιάζει με θέμα λήψης του σήματος, υπάρχει κανα firmware που να το διορθώνει?

Πολύ ησυχία έπεσε στο thread! Ικανοποιημένοι όλοι?
...κι όπως διάβασα κάποτε, "όποιος πήρε καλή τηλεόραση χάθηκε" και θα συμφωνήσω με την λαϊκή σοφία...
Αλήθεια κανα νέο για το κουτσουρεμένο Sport+ υπάρχει?
Κάτσε να το πιάσουμε πρώτα στην επαρχία και μετά το συζητάμε...
Άλλος με το θέμα της αχνής γραμμής αριστερά? νέα έκδοση firmware ίσως?
Λοιπόν αυτό είναι σίγουρα θέμα εκπομπής του τοπικού πομπού. Το παρατήρησα και στην παλιά CRT (όπου φαίνεται ελάχιστα αλλά φαίνεται) αλλά και σε φίλους με CRT αλλά και LCD. Τα ίδια. Απλά στις περισσότερες ίντσες κάνει μπαμ.

Δεν φταίει η Toshiba πάντως. Και σε Sony και σε Philips που το έλεγξα το ίδιο γίνεται.
Επειδή λοιπόν το όλο θέμα μοιάζει με θέμα λήψης του σήματος, υπάρχει κανα firmware που να το διορθώνει?
Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλλά μου φαίνεται ότι δεν χρειάζεται firmware update η τηλεόρασή μας αλλά ο πομπός εκπομπής των καναλιών!!!

telika posi pirate 52 inchs ?..