Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

telika posi pirate 52 inchs ?..

Καλό αυτό το "όσοι πήρανε καλή τηλεόραση χαθήκανε".
Εγω πήρα 52" και αφού επι μια εβδομάδα της "έβγαλα τα μάτια" στις ρυθμίσεις, τώρα πατάω μόνο το power στο τηλεκοντρόλ! Τπτ άλλο.

rafaello έχεις pm................

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Εγω πήρα 52" και αφού επι μια εβδομάδα της "έβγαλα τα μάτια" στις ρυθμίσεις, τώρα πατάω μόνο το power στο τηλεκοντρόλ! Τπτ άλλο.
Δεν κάνεις τον κόπο κάποια στιγμή (όποτε μπορέσεις δεν είναι βιαστικό) να ανεβάσεις και τις ρυθμίσεις όπως τις είδες εσύ (δικό σου γούστο-μάτια-TV) να τις δοκιμάσουμε κι εμείς; Αφού έκανες την δουλειά ήδη, να ωφεληθεί και κανας άλλος...

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Δεν κάνεις τον κόπο κάποια στιγμή (όποτε μπορέσεις δεν είναι βιαστικό) να ανεβάσεις και τις ρυθμίσεις όπως τις είδες εσύ (δικό σου γούστο-μάτια-TV) να τις δοκιμάσουμε κι εμείς; Αφού έκανες την δουλειά ήδη, να ωφεληθεί και κανας άλλος...

Οντως αυτο 8α ηταν πολυ καλο απο οποιονδηποτε εχει κατασταλαξει καπου ως αναφορα τις ρυ8μισεις. Αν και ο Nikats μετα απο τοσο ψαξιμο που βλεπω στα ποστς του οτι εκανε μπορεσει να τις ποσταρει καποια στιγμη 8α'μασταν ευγνωμονες.:ernaehrung004:
Σιγουρα ο κα8ενας εχει τα γουστα του και τα ματια του:grinning-smiley-043 οποτε 8α υπαρχουν και οι αναλογες παραμετροποιησεις.

Last edited:
Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Στην πρώτη ευκαιρία, το υπόσχομαι, μάλλον το ΣΑΚΥ.

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

όσον αφορά το HD EURO.... do not trust me on that!!!

bye bye love

bye bye happiness

hello loneliness

Λες και δεν το περιμέναμε......Ουτε Euro08, ουτε Bejing, μαθαίνω......

Oι τελικές ρυθμίσεις μου:

Η πηγή την οποία χρησιμοποίησα εινα το PS3 της SONY. Mε τις βασικές του ρυθμίσεις στο Auto ( για όσους/ες γνωρίζουν)
Το υλικό για το BR ηταν το The Patriot του R.Emmerich και για DVD το Te 5th Element του l.Besson στην έκδοση αναφοράς του Hitech.
Eπιπλέον χρημοποίησα τα διαφημιστικά clips της SONY τα οποία "κατέβασα" στον σκληρό του PS3.
Χρησιμοποίησα το video essentials για τις ρυθμίσεις με κάρτες PLUGE και S&W.
Για τις χρωματικές ρυθμίσεις προμηθεύτικα μπλέ ζελατίνη απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου!

Για τηλεοπτικά σήματα, DVB, κ.λ.π. δηλώνω......αναρμόδιος.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: (στήν Ελληνική γλώσσα)

Last edited:

Oι τελικές ρυθμίσεις μου:

Η πηγή την οποία χρησιμοποίησα ειναι το PS3 της SONY. Mε τις βασικές του ρυθμίσεις στο Auto ( για όσους/ες γνωρίζουν).

Το υλικό για το BR ηταν το The Patriot του R.Emmerich και για το DVD το The 5th Element του L.Besson στην έκδοση αναφοράς του Hitech.Eπιπλέον χρημοποίησα τα διαφημιστικά clips της SONY τα οποία "κατέβασα" στον σκληρό του PS3.

Χρησιμοποίησα το Video Essentials for HD για τις ρυθμίσεις με κάρτες PLUGE και S&W.
Για τις χρωματικές ρυθμίσεις προμηθεύτηκα μπλέ ζελατίνη απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου!

Για τηλεοπτικά σήματα, DVB, κ.λ.π. δηλώνω......αναρμόδιος.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: (στήν Ελληνική γλώσσα)

Bασικότατο σημείο: Η TV πρέπει να ειναι "αναμμένη" τουλάχιστον 15min πριν απο οποιαδήποτε ρύθμιση ωστε να ρθουν οι κρύσταλλοι στη σωστή τους θερμοκρασία. Να σημειώσω ακόμη πως όλες οι εργασίες έγιναν σε σκοτεινό δωμάτιο με παντελή έλλειψη οποιασδήποτε φωτεινής πηγής.

Οπίσθιος φωτισμός 29
Αντίθεση 87
Φωτεινότητα 48
Χρώμα 50
Απόχρωση 0
Ευκρίνεια -14

Ενταση μαύρου ΜΕΣΑΙΟ
Αποσβ Θορ MPEG ΜΕΣΑΙΟ
DNR ΑUTO
Θερμοκρασία ΦΥΣΙΚΗ

Ενεργοποίηση Π Φ ΚΛΕΙΣΤΟ
Τροπος Λειτ Σινεμά ΑΝΟΙΧΤΟ (όπου ειναι ενεργό. Στο PS3 δεν ειναι.)
Σταθ. Ταινίας ΟΜΑΛΗ
A.V. M100 ΑΝΟΙΧΤΟ
xv YCC ΑΥΤΟΜΑΤΟ
3D χρώματος ΑΝΟΙΧΤΟ

Βασικές ρυθμίσεις χρωμάτων
Κοκκ +4 +4 +3
Πρσν -2 +3 +4
Μπλε 0 +3 -7
Κτρν -2 +2 +3
Μντζ -1 +2 +3
Γαλζ -1 -11 -7

Να επαναλάβω πως μια τέτοιου είδους ρύθμιση ειναι κατα το μεγαλύτερο μέρος της αποτέλεσμα υποκειμενικής άποψης. Αλλιώς βλέπει το μάτι του ενός ανθρώπου αλλιώς του άλλου.
Αυτό που κατόρθωσα -για μένα πάντα μιλάω- ειναι να μην "παίζω" με το τηλεκοντρόλ οταν παρακολουθώ κατι. Απλά ....power On/Off.

Ειμαι πολυ κοντα στο να σκασω 2700 και να χτυπησω την 52" !!:drummer: απο το να εδινα τα ιδια σχεδον για την 46χ3500...

νομιζω οτι στις 52" δεν εχει αντιπαλο...

Last edited:

Παλια (πριν 2-3 χρονια) της μοδας στο φορουμ ηταν οι 32αρες LCD και οι 42αρες πλασμα. Πολυ σπανια ακουγες για καμια προβολικη η πλασμα 50αρα.

Πλεον οι 46-52" πανε συννεφο.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλ

Οντως αυτο 8α ηταν πολυ καλο απο οποιονδηποτε εχει κατασταλαξει καπου ως αναφορα τις ρυ8μισεις. Αν και ο Nikats μετα απο τοσο ψαξιμο που βλεπω στα ποστς του οτι εκανε μπορεσει να τις ποσταρει καποια στιγμη 8α'μασταν ευγνωμονες.:ernaehrung004:
Σιγουρα ο κα8ενας εχει τα γουστα του και τα ματια του:grinning-smiley-043 οποτε 8α υπαρχουν και οι αναλογες παραμετροποιησεις.

Γι αυτό έγραψα οτι έγραψα. ΔΕΝ κάνω τον ....μάστορα.:damnyou:

Ευχαριστούμε Nikats! Θα τις δοκιμάσω και στην δική μου και θα δω... (Τίποτα από service menu μεριά δεν πείραξες έτσι?)

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Ευχαριστούμε Nikats! Θα τις δοκιμάσω και στην δική μου και θα δω... (Τίποτα από service menu μεριά δεν πείραξες έτσι?)
Aπαπαπα! Μακρυά! Όλοι με συμβούλεψαν-και συμβουλευτηκα πολύ κόσμο- να μην κάνω ....πειράματα/αηδίες!

Νικο ευχαριστουμε για τον κοπο σου....

Διάβασα σε κάποιο review οτι η optical output της ZF δουλευει μόνο όταν παίζει τηλεοπτικό σήμα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Οι αναλογικές έξοδοι ήχου δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο?
Μπορεί να με διαφωτίσει στα σιγουρα κάποιος που να έχει ήδη την TV?

Διάβασα σε κάποιο review οτι η optical output της ZF δουλευει μόνο όταν παίζει τηλεοπτικό σήμα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Οι αναλογικές έξοδοι ήχου δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο?
Μπορεί να με διαφωτίσει στα σιγουρα κάποιος που να έχει ήδη την TV?

H οπτικη εξοδος ηχου ειναι μονο για τα ψυφιακα καναλια,η αναλογικη για ολα τα υπολοιπα..