Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλησπέρα! Η τηλεορασούλα με ψήνει αρκετά στις 46'. Έχει Picture and Picture [PAP] στις λειτουργίες έτσι? Χωρίζει σε 2 κάδρα 4:3? Τα 100hz τα χρησιμοποιείτε ή κάνουν τεχνουργήματα στην εικόνα?

ta 100hz ine ola ta lefta, ke pip kani mono apo tis isodous, i ke to teletext, den exi diplo tuner...

Προχωρα αφοβα, η TV εκτος απο κοσμημα, ειναι και τουμπανο :a0210:

Τελικά σήμερα πηγα και εκλεισα την 46αρα. Αυριο θα την εχω σπιτι λογικά.
Θα γραψω εντυπώσεις μολις την σεταρω.

toshiba_52zf355d_3.jpg

TEST: Toshiba Full HD LCD TV 52ZF355D

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλησπέρα! Η τηλεορασούλα με ψήνει αρκετά στις 46'. Έχει Picture and Picture [PAP] στις λειτουργίες έτσι? Χωρίζει σε 2 κάδρα 4:3? Τα 100hz τα χρησιμοποιείτε ή κάνουν τεχνουργήματα στην εικόνα?
Δεν εχει Pap.- Χωρίζει σε δυό κάδρα, εικόνα και text, δλδ. για να παρακολουθήσεις ποδοσφαιρικό αγώνα και στοίχημα π.χ. ΟΧΙ διπλό tuner (δύο προγράμματα).
Όσο για τα 100Hz δεν δημιουργούν προβλήματα, αλλά δεν ειναι και κατι φοβερά αισθητό. Που θα σου λείψει αν δεν "παίζει".......
Η διαυγειά της και η χρωματική απόδοσή της ειναι όλα τα λεφτά. Αν αυτό ειναι το κριτήριό σου, πάρτη και καλορίζικη.
Gια να μαστε σωστοί, η TV δεν ειναι γρήγορη στην απόκρισή της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παρατηρείται εντονο πολλές φορές judding.
Και θυμήσου...μια Aclass κακορυθμισμένη TV ειναι χειρότερη απο μια Βclass καλορυθμισμένη. This is a rule of thumb!

Υ.Γ. @frogy σχεδιάζεις να κατέβεις Πελοπόνησσο; (Αργος Η/Μ ή Μυστρά; )

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Για να μαστε σωστοί, η TV δεν ειναι γρήγορη στην απόκρισή της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παρατηρείται εντονο πολλές φορές judding.

Εννοεις judder?

Με τι υλικο? Blu Ray η κατι αλλο?-bye-

Nikats ευχαριστουμε καταρχην για τις ρυ8μισεις.:ernaehrung004:
Απο πλευρας μου δεν εχει βρε8ει ακομα χρονος να τις δοκιμασω, αλλα αφου το κανω 8α ποσταρω εντυπωσεις σε σχεση με αυτες που ειχα πριν. (τις γνωστες που ποσταρε ο Greg)

Τωρα ως αναφορα το judder, οντως που το παρατηρησες?

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Το παρατήρησα σε games κυρίως, και ειδικά οταν έπρεπε μεγάλες επιφάνειες όπως εκείνες των menu να scrollαρουν οθόνη. Με ρυθμίσεις όπως αυτές που ανέφερα πιο πάνω η κίνηση "έσπαγε". Μήπως δεν το λέω-δεν φτάνει που δεν το γράφω!- σωστά;
@ Rivers σε games με ανάλυση 720p. Αλλά και σε panoramic τραβήγματα/σκηνές, σε υλικό HD.

Last edited:

Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου απο την 46αρα που αγορασα προχτες.

• Η TV έχει εξαιρετικο φινιρισμα και ποιοτητα κατασκευης. Πραγματικα, αψογο design.
  • Αντιθετα τωρα με τις κατα καιρους κριτικες που ειχα διαβασει, η τηλεοραση εχει εξαιρετικη αποδοση σε τηλεοπτικο σημα.
  • Πολυ καλης ποιοτητας τηλεοπτικος δεκτης. Ισως να παιζει ρολο και η καλης ποιοτητας κεραια και καλωδιο που εχω τοποθετησει, αλλα γενικα δεν την περιμενα τοσο καλη σε SD.Χτες εβλεπα μπαλα με την Εθνικη, οπως δεν ειχα ξαναδει ποτε στην ζωη μου.
  • Πολυ καλη και γρηγορη αποκριση του τηλεχειρηστηριου, ανετη πλοηγηση στα menus, πολλες παραμετροποιησεις εικονας, χρωματων κλπ.
  • Δυστυχως δεν εχω καταφερει να δοκιμασω ακομα αναλυσεις σε FullHD, γιατι περιμενω να μου φερουν την καινουργια πηγη εντος της εβδομαδας
  • Μετριας ποιοτητας ακροδεκτες
  • Μετριας ποιοτητας βαση, οπωσδηποτε στηριξη με τον τοιχο με σιδερενια βαση για οσους την τοποθετησουν πανω σε επιπλο
  • Οι πολλες παραμετροποιησεις για μειωσεις θορυβου κλπ, τις περισσοτερες φορες μαλλον αλλοιωνουν ελαφρως την ποιοτητα της εικονας.
  • Καμμενα Pixels, cloudings, πιχαλιασματα, artifacts και λοιπα "καλουδια" δεν παρατηρησα.
  • Εκπληκτικής ποιοτητας (για tv παντα) και full παραμετροποιησιμος ήχος
    απο τα ηχεια της Onkyo (αν δεν κανω λαθος)
  • Βουητα και θορυβους απο τροφοδοτικα, πυκνωτες κλπ, ουτε κατα διανοια. Η απολυτη ησυχια.
  • Αυτο το ρημαδι το software update ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω απο που το κατεβάζει και πως...Πρεπει να συνδεθει με pc? Who knows...
  • To manual δεν επεξηγει πουθενα τι ακριβώς κανουν οι διαφοροι επεξεργαστες εικονας
  • Πλουσια η παλετα χρωματων, εκπληκτικη χρωματικη ακριβεια και φυσικοτητα
  • Κακιστη επιλογη η ψηφιακη εξοδος να βγαινει μονο απο DTV. Για ποιο λογο να χρησιμοποιω 2 διαφορετικα καλωδια ηχου αν θελω να οδηγησω ενισχυτη?
  • Οι διαφορες ρυθμισεις δεν αποθηκευονται ανα εισοδο αλλα ανα προφιλ. Συνεπως φτιαχνουμε μια ρυθμιση και "παιζουμε" με αυτη
  • Τα inputs μπορουν να δεχτουν διαφορων ειδων σηματα και οχι μονο αναλογικα η μονο ψηφιακα. Δεν γνωριζω αν εχουν κι αλλες LCD αυτη την δυνατοτητα, αλλα την θεωρω παρα πολυ χρησιμη.
  • Πολυ ομορφο το μπλε ledακι απο κατω

Αυτα προς το παρον ελπιζω να μην κουρασα.

Γεια σας παιδιά!
Επειδή έχω ένα σχετικό πρόβλημα χώρου ως αναφορά το βάθος και απ´ότι ξέρω η ZF έχει μεγαλύτερο βάθος από άλλες LCD,πόσο νομίζετε οτι μπορεί να είναι το ελάχιστο βάθος που μπορώ πετύχω αν την κρεμάσω στον τοίχο;
Θέλω μπροστά από την τηλεόραση να πέφτει το πανί του προβολέα και με ενδιαφέρει να ξέρω που ακριβώς να το τοποθετήσω.
Με ενδιαφέρει η 52άρα.

Raffaello, πάρε μέτρο και μέτρα σε παρακαλώ!-bye-

Last edited:

Με λίγο ψάξιμο βρήκα βάση.

http://perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13875

Απέχει από τον τοίχο 4,3εκ.
Το πάχος της ZF 52 πόσο είναι ακριβώς;

Σύμφωνα με το γερμανικό site είναι 14.9 εκ.

http://www.toshiba.de/consumer/content/defaultid1_1_id2_0_id3_264_id4_5.aspx