ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.....
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=134072
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=134072
Προτιμώ να υπάρχουν αυτά τα έργα, κι ας είναι κατάντια. Αλλιώς θα ήταν ακόμα στις καλένδες...
Εγώ νομίζω ότι το άρθρο τα λέει πολύ καλά και έχει απόλυτο δίκιο. Μπορούμε άνετα να κάνουμε μεγάλα έργα και χωρίς Ολυμπιακούς. Οι Ολυμπιακοί ήταν από τις σημαντικές αιτίες για την οικονομική μας καταστροφή. Κακώς τους αναλάβαμε.
Τα έργα για του ολυμπιακούς δεν ήταν μόνο τα στάδια (που τα άφησαν στην τύχη τους μετά), οι γέφυρες του Καλατράβα, και άλλα διακοσμητικά. Είμαι περίεργος αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί θα είχαν γίνει τόσο γρήγορα έργα όπως το νέο αεροδρόμιο, το τραμ, το μετρό, η αττική οδός, ο προαστιακός (κάποια από τα μεγαλύτερα έργα); Είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα ήταν στις μελέτες, και όποιος τα έχει χρησιμοποιήσει καταλαβαίνει πόσο εξυπηρετούν, αν μη τι άλλο τους κατοίκους της Αθήνας...
Όσο για την ταχύτητα εκτέλεσης, είναι μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για κακοτεχνίες, αναθέσεις και αδιαφάνεια. Να λείπει.
ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ".
.... αυτή την αρλούμπα της περηφάνιας ποτέ δεν την κατάλαβα. Έγινα δηλαδή καλύτερος εγώ επειδή τρέχει γρήγορα ο Κεντέρης?
Όλα τα είχε η μαργιορή..
Με συγχωρείς αλλά αυτό μου θυμίζει ένα γνωστό μου, που προτιμάει να πάρει δάνειο και όχι να αποταμιεύσει τα χρήματα που χρειάζονται, γιατί "αν δεν υπάρχει υποχρέωση πληρωμής τα ξοδεύεις". Δανείζεται με 8% αντί να αποταμιεύει με 1%, επειδή δεν μπορεί να κουμαντάρει τα οικονομικά του.
Τα έργα υποδομής έπρεπε να γίνουν και χωρίς τους αγώνες. Αν χρειάζεται "βούρδουλας" γι αυτό, τότε είμαστε για λύπηση. Ευτυχώς φυσικά δεν είναι έτσι.
Όλα ήταν προγραμματισμένα ανεξάρτητα από τους ολυμπιακούς. Και τώρα γίνονται νέα και προχωρούν τα παλιότερα. Χωρίς - μεγάλες- καθυστερήσεις.
Δηλαδή φτιάχνεις μετρό και Αττική οδό π.χ. για τον ένα μήνα των αγώνων? Μην τρελαθούμε.
Όσο για την ταχύτητα εκτέλεσης, είναι μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για κακοτεχνίες, αναθέσεις και αδιαφάνεια. Να λείπει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.