Touch

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Touch (2012)

Εμ ειδες ολο σε ρολους ποιοτητας τον θυμαστε :D

To σύστημα φταίει, δεν του έδωσε ευκαιρίες! Τώρα που σταφίδιασε η φάτσα του θα έρθουν και οι σοβαροί, ποιοτικοί ρόλοι ;)

Ετσι.....

Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Σων :D (οχι ενταξει ειχε κανει κι αυτος καλους ρολους πριν το ονομα του Ροδου....)

Το πρώτο επεισόδιο ήταν καλό για να δούμε παρακάτω.... ένας ''κράχτης" θα φέρει την άνοιξη ?
ο Kiefer πιστέυω οτι εδώ το ρόλο τον έχει εν αντιθέση με το 24 που ήταν λίγος....
Μπορεί να έχει ωριμάσει λιγο γι αυτο ισώς...
Αν μπείς στη διαδικασία να συγκρίνεις τον γιο με τον πατέρα ο γίος ούτε για υποβολέας δε κάνει
όμως πρέπει να λάβουμε υπ' οψη οτι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα άλλης σχολής ο ένας άλλης ο αλλός...

Απάντηση: Re: Touch (2012)

Μιλάμε ούτε η κοπτοραπτού δεν θάβει έτσι :flipout: τον έχουμε κάνει σουρωτήρι τον άνθρωπο . Μας έχει θέση το Αθηνόραμα για πρόσληψη:flipout:

Πέραν της πλάκας το πήρε και το Fox και θα το δείξει το Μάρτη εδώ . Πιστεύω ότι έχει μέλλον η σειρά αλλά με το αμερικάνικο κοινό ποτέ δεν ξέρεις ....μπορεί να το στείλει αδιάβαστο

ο Kiefer πιστέυω οτι εδώ το ρόλο τον έχει εν αντιθέση με το 24 που ήταν λίγος....

Α πα πα πα .....Δεν συμφωνώ.....Μέχρι που το ξαναβλέπω από την αρχή πάλι το 24 με την έλλειψη καλών σειρών που υπάρχει........

Συμφωνω.

Ειπαμε οτι δεν ειναι ηθοποιος της κλασης του πατερα του αλλα στο 24 βρηκε την οαση του ο ανθρωπας .....

Μακραν η καλυτερη σειρα στο ειδος της τουλαχιστον στις 3-4 πρωτες σαιζον. Μετα οτιδηποτε ξεχειλωνει....εκτος απο τα Φιλαρακια φυσικα .

Απάντηση: Touch (2012)

Εμένα μου θύμισε ίδια συνταγή
Με τον πιτσιρικά ‛hacker’ του Heroes

Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες απ' την προβολή του 1ου επεισοδίου! Γιατί το έκαναν έτσι;
Ελπίζω τα υπόλοιπα επεισόδια να έχουν φυσιολογική ροή. Είδωμεν.

Που να δεις και πιλότους της βρετανικής τηλεόρασης. Μέχρι να αρχίσει η σειρά έχεις ξεχάσει την ύπαρξη του πιλότου, μιλάμε για 12μηνα αναμονής.

Τραγικό παράδειγμα: Dirk Gently όπου το επεισόδιο πιλότος παίχτηκε πριν απο πάρα πολύ καιρό (Δεκέμβριος του 2010 αν θυμάμαι καλά)!!!
Απίστευτο.

Τραγικό παράδειγμα: Dirk Gently όπου το επεισόδιο πιλότος παίχτηκε πριν απο πάρα πολύ καιρό (Δεκέμβριος του 2010 αν θυμάμαι καλά)!!!
Απίστευτο.

16/12/2010 o πιλοτος, 5/3/2012 το πρώτο επεισόδιο...

Δυνατό το 2ο επεισόδιο. Πλέον έχουμε σαφή εικόνα νομίζω για το πως θα κυλήσει η σειρά. Αν οι σεναριογράφοι συνεχίσουν να έχουν και την ίδια έμπνευση, τότε μιλάμε για κάτι πολύ καλό. Αμερικανιά, αλλά καλή αμερικανιά.

Ωστόσο, λέω να μην ψηφίσω ακόμα στο poll... άσε, μετά το Πάσχα για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Last edited:

Δυνατό το 2ο επεισόδιο. Πλέον έχουμε σαφή εικόνα νομίζω για το πως θα κυλήσει η σειρά. Αν οι σεναριογράφοι συνεχίσουν να έχουν και την ίδια έμπνευση, τότε μιλάμε για κάτι πολύ καλό. Αμερικανιά, αλλά καλή αμερικανιά.

Ωστόσο, λέω να μην ψηφίσω ακόμα στο poll... άσε, μετά το Πάσχα για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

+1

Δεν ξέρω...δεν μου έκατσε καθόλου καλά το 2ο επεισόδιο. Πολύ αμερικανιά, σαν γλυκανάλατο Person of Interest :p

Ίσως να φταιει που με πήρε ο ύπνος στη μέση του επεισοδίου...