του Αγ Βαλεντινου!!!!!

αααα....

Η ημέρα των ερωτευμένων...

Αγίου Βαλεντίνου....

τι όμορφα...

Θα πάρω την αγάπη μου και θα πάμε σε μια χασαποταβέρνα να φάμε κοκορέτσια, κοντοσούβλια και μπριζόλες!
Θα πιω και κοκακόλα και θα ρευτώ μετά!

ααααχ! τι ωραία, τι ρομαντικά! :HTEHEH56:

Προτρέχεις! Εχτές ήταν η ημέρα των λουλουδιών και της σοκολάτας. Η ημέρα της μπριζόλας είναι ακριβώς ένα μήνα μετά, στις 14 Μαρτίου. (Όχι, δεν εννοώ την Τσικνοπέμπτη).

Βασικά η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου όπως και όλες οι γιορτές ενέχει ένα μεγάλο ποσό λύπης ή και πίκρας.

Αν είσαι μόνος/η, αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, αν είσαι σε μία κατάσταση που δεν σε εμπνέει στο να γιορτάσεις αλλά μάλλον στο να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να πεις τι κάνω εγώ εδώ κτλ κτλ

Είναι μία μοναχική ζωή αυτή που ζούμε (όποιος διαφωνεί ζει μάλλον σε άλλο πλανήτη) ειδικότερα γιατί αναπτύσσουμε μεγαλώνοντας όλους αυτούς τους απαραίτητους μηχανισμούς άμυνας για να μην πληγωνόμαστε από το πιο μικρό εως το πιό μεγάλο. Το βρίσιμο του αγνώστου στο δρόμο, τα χρήματα που δεν υπάρχουν, η προαγωγή που δεν έρχεται, οι άνθρωποι που μεγαλώνουν κτλ κτλ

Τα όνειρα που χάνονται και τόσα άλλα.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την καθημερινότητα που ζούμε η κάθε ευκαιρία για γιορτή αν είσαι σε κατάσταση να τη γιορτάσεις είναι για μένα καλοδεχούμενη,

Μπορεί να είναι εμπορικό τρυκ, μπορεί να είναι κλισέ η κιτς ή οτιδήποτε άλλο αλλα ποτέ κανείς δεν είπε ότι πρέπει να ακολουθήσεις την πεπατημένη.

Αν θέλεις πραγματικά να γιορτάσεις την αγάπη που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο, κάτι τόσο σπάνιο πραγματικά στις μέρες μας, τότε γιατί να μην το κάνεις?

Ναι είναι πολύ γελοίες όλες αυτές οι καρδούλες και τα αρκουδάκια κτλ κτλ αλλά όταν είσαι ερωτευμένος εν μέρει καναγίνεσαι παιδί και όλος ο πλούτος των συναισθημάτων που καταπιέζεις συσσωρεύεται και θέλει να εκδηλωθεί.

Ο καθένας μπορεί να γιορτάσει αν θέλει την αγάπη του διφαορετικά, πχ εγώ θα ήθελα το κλασσικό από το Pretty Woman πλέον να με πάρει με το ιδιωτικό jet για να δω όπερα στη Metropolitan (μου κάνει και η Λυρική) ή ένα ταξιδάκι στο Λούβρο επίσης μου κάνει....

Αλλά επειδή η ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου είναι η ημέρα της αγάπης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα έπρεπε να εκφράζουμε την αγάπη μας σε αυτό το σύντροφο της ζωής μας που είναι πάντα εκεί δίπλα μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, και αγαπ'ώντας αυτόν είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ικανοί ή άξιοι να αγαπήσουμε οποιονδήποτε άλλον - τον εαυτό μας.

Για όλους μας λοιπόν, ερωτευμένους και μη, ενα μεγάλο κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα ποτήρι κόκκινο Burgundy.......στην υγειά μας!

Απάντηση: Re: του Αγ Βαλεντινου!!!!!

Βασικά η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου όπως και όλες οι γιορτές ενέχει ένα μεγάλο ποσό λύπης ή και πίκρας.
...........!
</p>
Πίκρα δε λές τίποτα!Εδώ και μια εβδομάδα είμαι χωρίς ίντερνετ....Άμα μου το φτιάξει ο Άγιος Βαλεντίνος θα τον ...ψηφίσω στις επόμενες εκλογές!

Απάντηση: Re: του Αγ Βαλεντινου!!!!!

</p>
Πίκρα δε λές τίποτα!Εδώ και μια εβδομάδα είμαι χωρίς ίντερνετ....Άμα μου το φτιάξει ο Άγιος Βαλεντίνος θα τον ...ψηφίσω στις επόμενες εκλογές!
Καθενας με τον πόνο του...:ADFADF1: