του Αγίου Σπυρίδωνος

Χρόνια πολλά κύριοι και πάντα με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας...

Χρονια πολλα στον Σπυρο το Σουρλα με ευχη να παραμεινει δυναμικος κι ασταματητος! Χρονια πολλα κι ερωτικα στον αιωνιο νεο, Σπυρο Δημοκηδη!
Χρονια πολλα κι αγριεμενα στο ατιθασο νιατο Spyro A.!

Χρόνια πολλά στα τρία διακεκριμένα μέλη του avclub και της Μουσικής κατηγορίας, ότι επιθυμείτε να έχετε φίλοι μου!

Πολλές ευχές και στους τρεις!!! Να χαίρεστε την ονομαστική σας, πάντα με υγεία ψυχική και σωματική, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάτε. Και του χρόνου με υγεία, παιδιά!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Μου ζητήθηκε να διαβιβάσω το επόμενο μήνυμα στο Σπύρο Σούρλα και το μεταφέρω αυτολεξεί:

"Με την ευκαιρία της ονομαστικής σας εορτής, σας απευθύνω τις προσωπικές μου ευχές για υγεία, μακροημέρευση και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Μαθαίνω ότι είστε θαυμαστής του έργου μου, ιδία της εσχάτης δημιουργικής περιόδου μου.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί αποτελείτε έναν από τους λίγους που κατάλαβαν τα νοήματα των τελευταίων μου δημιουργημάτων, αυτό δηλώνει πολλά πράγματα για το επίπεδό σας. Από τη μεριά μου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δημιουργώ πάνω στην οπτική αυτών των τελευταίων έργων μου."

Μετά τιμής
Θεόδωρος Αγγελόπουλος

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: :flipout::flipout::flipout:

Γιατρέ,Δημοκηδή και αλάνι του SIX FEET UNDER(GROUND) Χρονια σας πολλά με υγεια και λεφτα...!!!!

Χρόνια πολλά και δημιουργικά στούς πολύ αγαπητούς μου φίλους στον συμπατριώτη μου και στον άλλον τόν ''Αεί Παίδα''..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Καί στην Κέρκυρα πού γιορτάζει σήμερα.

Νάστε καλά γιά τίς ευχές σας όλοι..:smile::smile:

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και ιδιαίτερα στον Σπύρο το Σούρλα και το Δημοκηδή. Παίδες να είστε όλοι καλά και να σας χαίρονται οι οικογένειές σας!

Καλημερα σε ολους σας...χρονια πολλα στους υπολοιπους Σπυριδωνες...εγω δεν τα εχω αναγκη....ειμαι ο ιδιος ο αγιος Σπυριδων που ηρθα στην γη ως Spyros A για να κανω μερικα θαυματα ακομα που εκκρεμουσαν...(:flipout:)....

Περα απο την πλακα, να σας ευχαριστησω για τις ευχες και να ευχηθω με την σειρα μου στον Σπυρο Σουρλα,στον Δημοκηδη και σε οσους γιορταζουν σημερα τα καλυτερα....
Ελπιζω τα παιδια σας (και τα μελλοντικα δικα μου),να εχουν ενα καλυτερο μελλον,μακρια απο το παρον που ζουμε το οποιο μονον ανθρωπινο δεν ειναι...να ειστε ολοι καλα....

Απάντηση: Re: του Αγίου Σπυρίδωνος

Μου ζητήθηκε να διαβιβάσω το επόμενο μήνυμα στο Σπύρο Σούρλα και το μεταφέρω αυτολεξεί:

"Με την ευκαιρία της ονομαστικής σας εορτής, σας απευθύνω τις προσωπικές μου ευχές για υγεία, μακροημέρευση και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Μαθαίνω ότι είστε θαυμαστής του έργου μου, ιδία της εσχάτης δημιουργικής περιόδου μου.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί αποτελείτε έναν από τους λίγους που κατάλαβαν τα νοήματα των τελευταίων μου δημιουργημάτων, αυτό δηλώνει πολλά πράγματα για το επίπεδό σας. Από τη μεριά μου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δημιουργώ πάνω στην οπτική αυτών των τελευταίων έργων μου."

Μετά τιμής
Θεόδωρος Αγγελόπουλος

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: :flipout::flipout::flipout:

Θά απαντήσω στίς ευχές μετά τό πέρας τής επαναθέασης τού έργου σας ,δηλαδή μέ τούς προχειρότερους υπολογισμούς μου περί τον Δεκέμβριο τού 2011 μιάς και τού ότι εκτός τής επιβαλλομένης βραδύτητας μέ τήν οποία θά ''ξαναδιαβάσω'' τίς ταινίες σας θά απαιτηθεί και ολίγος χρόνος (μερικών μηνών μόνον δηλαδή)γιά νά εμπεδωθεί τό νόημά τους καταλλήλως..

Ευχαριστώ θερμά Μαίτρ.

Κλίντ.

:flipout::flipout:

Χρόνια σας Πολλά, καλά, μελωδικά, δημιουργικά και .......
τα καλύτερα να τα βρείτε μπροστά σας!.

Με υγεία και ευτυχία. :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: