Τουήτερς.

Re: Απάντηση: Τουήτερς.

Μπορει να μου πει κανεις τι λεει ηχητικα το SEAS 900 NO FERO σαν τουιτερ ;;;;;;

το οτι δεν εχει φεροφλοιντ το κανει πιο μελωδικο η πιο ευαισθητο σε λιγα βαττ;;
παντως σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι αριστο για 34 +/- ευρω!!!!!!

με ενδιαφερει να φτιαξω μεγαλυτερα ηχεια με αυτα τα τουιτερ λογω οτι εχω ηδη ενα στο κουτι του εδω και κατι μηνες .....

Συγγνωμη ρε συ Βαγγέλη , σε πιο τουϊτερ αναφέρεσαι , που το βρήκες αυτό γραμμένο ...για λέγε ...:damnyou:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουήτερς.

Συγγνωμη ρε συ Βαγγέλη , σε πιο τουϊτερ αναφέρεσαι , που το βρήκες αυτό γραμμένο ...για λέγε ...:damnyou:

Γεια χαρα !:ernaehrung004:
Στο SEAS 900 NO FERO ! εχω ενα ηθελα να φτιαξω ενα κεντρικο ηχειο αλλα σκεφτομαι να παρω αλλο ενα να κανω ενα καλο ζευγαρι κυρια ηχεια και αυτα που εχω τωρα να πανε οπισθεν .... μιας και θελουν βασεις για να σταθουν μπροστα....

το τουιτερ αγοραστηκε απο ΕΒΑΥ εδω και κανα τριμηνο...

τωρα αν οντως ειναι πιο γρηγορο λογω δεν εχει υγρο μεσα δεν ξερω αν αληθευει.... ετσι ελεγε η διαφημιση!

αν και εχω απορια ΓΙΑΤΙ δεν εχει υγρο μεσα στο [πηνιο;;;;;;

και εχω δει αρκετα τουιτερ μαρκας να μην εχουν υγρο και να το τονιζουν ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουήτερς.

Γεια χαρα !:ernaehrung004:
Στο SEAS 900 NO FERO ! εχω ενα ηθελα να φτιαξω ενα κεντρικο ηχειο αλλα σκεφτομαι να παρω αλλο ενα να κανω ενα καλο ζευγαρι κυρια ηχεια και αυτα που εχω τωρα να πανε οπισθεν .... μιας και θελουν βασεις για να σταθουν μπροστα....

το τουιτερ αγοραστηκε απο ΕΒΑΥ εδω και κανα τριμηνο...

τωρα αν οντως ειναι πιο γρηγορο λογω δεν εχει υγρο μεσα δεν ξερω αν αληθευει.... ετσι ελεγε η διαφημιση!

αν και εχω απορια ΓΙΑΤΙ δεν εχει υγρο μεσα στο [πηνιο;;;;;;

και εχω δει αρκετα τουιτερ μαρκας να μην εχουν υγρο και να το τονιζουν ...

Βαγγέλη , γειά σου και σένα !
Ρε συ φίλε , δεν κατάλαβες την ερώτηση μου
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 900 ΤΗΣ SEAS ???

Γιατί τέτοιο πράγμα , ούτε υπάρχει ούτε έχω ματαξαναδεί και μου φαίνεται οτι σε ψιλοδούλεψαν στο e-bay

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ?
ολα τα SEAS (τουϊτερ) έχουν κάποιο ΔΙΠΛΟ κωδικό απο Η0χχχ και Τχχχ/χ

Γιά πάμε ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουήτερς.

Βαγγέλη , γειά σου και σένα !
Ρε συ φίλε , δεν κατάλαβες την ερώτηση μου
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 900 ΤΗΣ SEAS ???

Γιατί τέτοιο πράγμα , ούτε υπάρχει ούτε έχω ματαξαναδεί και μου φαίνεται οτι σε ψιλοδούλεψαν στο e-bay

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ?
ολα τα SEAS (τουϊτερ) έχουν κάποιο ΔΙΠΛΟ κωδικό απο Η0χχχ και Τχχχ/χ

Γιά πάμε ....

ειναι αγορασμενο απο την Intertechnik μεσω ΕΒΑΥ και εχει γραμενο πανω στο μεγαφωνο :

MADE IN NORWAY Η 1025 27 TF1 6Ωμ και εχει ημερομινια κατασκευης 19 / 2005

η φιρμα που το διαθετει στην αγορα ειναι
I.T. Electronic GmbH
Europanihg 28
D-50170 KERPEN
tel. 0227390840
Fax. 02273908 435

δεν εχω αλλα στοιχεια ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουήτερς.

ειναι αγορασμενο απο την Intertechnik μεσω ΕΒΑΥ και εχει γραμενο πανω στο μεγαφωνο :

MADE IN NORWAY Η 1025 27 TF1 6Ωμ και εχει ημερομινια κατασκευης 19 / 2005

η φιρμα που το διαθετει στην αγορα ειναι
I.T. Electronic GmbH
Europanihg 28
D-50170 KERPEN
tel. 0227390840
Fax. 02273908 435

δεν εχω αλλα στοιχεια ...

Λοιπόν , προφανώς (αν το τουϊτερ είναι τελικά original) , πρέπει να είναι παραγγελιά απο κάποια εταιρεία , γιατί ο κωδικός που ανφέρεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Πάντως το σημαντικότερο για το τουϊτερ αυτό , είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ και έτσι χρειάζεται προσοχή στο Χ (αναλογα με τήν καμπύλη /ισχύ/ Fs )

Γειά χαραντάν !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουήτερς.

Λοιπόν , προφανώς (αν το τουϊτερ είναι τελικά original) , πρέπει να είναι παραγγελιά απο κάποια εταιρεία , γιατί ο κωδικός που ανφέρεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Πάντως το σημαντικότερο για το τουϊτερ αυτό , είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ και έτσι χρειάζεται προσοχή στο Χ (αναλογα με τήν καμπύλη /ισχύ/ Fs )

Γειά χαραντάν !!!

οχι δεν ειναι κλειστο !αν αυτο ενοεις ....
το τουιτερ ειναι αψογα κατασκευασμενο μηχανολογικα και μετελειο φινιρισμα και καλους ακροδεκτες !!! και γιαυτο δεν νομιζω να ειναι μαιμου.....

εδω η διευθηνση http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320287956736&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=011

Last edited: