chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......
Με κάθε σεβασμό, θα σου έλεγα να μην παίρνεις εν θερμώ αποφάσεις αλλά να καθίσεις και να διαμορφώσεις το κλίμα προς το καλύτερο όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι.
Κάθε τι που λέει (γράφει) ο καθένας αφορά μόνον τον ίδιο και όχι το σύνολο όσων μετέχουν του νήματος ή του φόρουμ.
Αυτό είναι σαφές νομίζω.
Τώρα όσον αφορά ρατσιστική εκφορά του λόγου, αυτό από εμένα τουλάχιστον δεν θα γίνει ανεκτό.
Υπάρχει όμως ένα πολύ λεπτό σημείο: θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα τέτοια και όχι να προκύπτει από προσωπική ερμηνεία.
Τέτοιο ρόλο για τον εαυτό μου, δεν τον θέλω. Να ερμηνεύω κατά το δοκούν και το φτωχό μου το μυαλό και με βάση αυτό να την πληρώνει κάποιος άλλος.
Προτιμώ λοιπόν να περνάει κάτι παρά να αδικήσω κάποιον.
Για αυτό και μίλησα για ξεκάθαρο λόγο.
Ελπίζω από πλευράς μου να είμαι σαφής.
Πάντως θα σε (παρα)καλούσα να αναθεωρήσεις.
Όσες περισσότερες και ποικίλες απόψεις τόσο το καλύτερο.
Γιατί μόνο έτσι βγαίνει άκρη.
Το λαθρομετανάστης το χρησιμοποιώ και εγω. Πιθανόν να είναι τέτοιοι και κάποιοι π´ρογονοί μου. Δεν το θεωρώ κακό. Απο αναγκη γίνεσαι λαθραίος.
Το λαθρομουσουλμάνος, αν δεν καταλαβαίνετε που αποσκοπεί,,, να ψαχτείτε.
Το εξάμηνο είναι γιατί μου κόπηκε η όρεξη να μιλάω σε τέτοιο περιβάλλον.
Και δεν αναφέρομαι βέβαια στους συντονιστές τους οποίους σέβομαι για την καλλιέργεια, το χαρακτήρα τους, αλλα και την παραμονή τους στο χώρο κάτω απο άθλιες συνθήκες στο παρελθόν... αλλά στο επίπεδο που διαμορφώνουν οι θαμώνες......
τελευταίο και θα τα ξαναπούμε (ελπίζω) σε κανα εξάμηνο, γιατί μόνο έτσι μπορώ να διατηρώ της ψυχραιμία μου....
Με κάθε σεβασμό, θα σου έλεγα να μην παίρνεις εν θερμώ αποφάσεις αλλά να καθίσεις και να διαμορφώσεις το κλίμα προς το καλύτερο όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι.
Κάθε τι που λέει (γράφει) ο καθένας αφορά μόνον τον ίδιο και όχι το σύνολο όσων μετέχουν του νήματος ή του φόρουμ.
Αυτό είναι σαφές νομίζω.
Τώρα όσον αφορά ρατσιστική εκφορά του λόγου, αυτό από εμένα τουλάχιστον δεν θα γίνει ανεκτό.
Υπάρχει όμως ένα πολύ λεπτό σημείο: θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα τέτοια και όχι να προκύπτει από προσωπική ερμηνεία.
Τέτοιο ρόλο για τον εαυτό μου, δεν τον θέλω. Να ερμηνεύω κατά το δοκούν και το φτωχό μου το μυαλό και με βάση αυτό να την πληρώνει κάποιος άλλος.
Προτιμώ λοιπόν να περνάει κάτι παρά να αδικήσω κάποιον.
Για αυτό και μίλησα για ξεκάθαρο λόγο.
Ελπίζω από πλευράς μου να είμαι σαφής.
Πάντως θα σε (παρα)καλούσα να αναθεωρήσεις.
Όσες περισσότερες και ποικίλες απόψεις τόσο το καλύτερο.
Γιατί μόνο έτσι βγαίνει άκρη.