Τουρκία μια κακή γείτονας......

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

    Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Τίποτε δεν σημαίνει.
Αν είχαν και πολύ μυαλό οι Ρώσοι πολίτες δεν θα βγάζανε τον Πούτιν με 80+%

Εύκολα τους κοντρολάρει.
 
Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Πάντως είναι τόσο μεγάλος ο Ρωσο-Τουρκικός έρωτας που σερβίρουν απλόχερα σανό

Λέει ο Πούτιν....

«Αυτή η δολοφονία είναι μια ξεκάθαρη προβοκάτσια που στόχο έχει την υπονόμευση και βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας και Τουρκίας όπως και την ομαλοποίηση της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Συρία που προωθεί η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν και άλλες χώρες που ενδιαφέρονται για το τέλος της σύγκρουσης στη Συρία».

«Η μόνη απάντηση για την επίθεση στη Μόσχα που μπορεί να προσφέρει κάποιος είναι να έρθει μαζί μας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας»

«Θα βρούμε ποιος έδωσε την εντολή δολοφονίας του πρέσβη μας».



«Ο πόλεμος θα κλιμακωθεί και οι εγκληματίες θα νοιώσουν τη διαφορά».

Η Ρωσία θέλει να ξέρει ποιος «όπλισε» το χέρι του δολοφόνου, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε ότι διέταξε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στις πρεσβείες της Ρωσίας σε όλο τον κόσμο και είπε ότι χρειάζεται διαβεβαιώσεις από την Τουρκία για την ασφάλεια των Ρώσων διπλωματών.

Τα ίδια πάνω κάτω είπε και ο Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας ότι η Τουρκία προσφέρει τα συλλυπητήριά της στους Ρώσους πολίτες και στο Πρόεδρο για το θάνατο του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.





πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/12/εκτακτο-διάγγελμα-β-πούτιν-και-ρ-τ-ερντ.html#ixzz4TNdNJ5Ab

Ωσάν να μη μίλησε σαν φανατικός μουσουλμάνος ο δράστης, Ωσάν να μη ξέρουν ότι ο δράστης ήταν αστυνομικός Τούρκος. Ωσάν να μην ξέρουν ότι ο δράστης ήταν της εμπιστοσύνης του καθεστώτος αλλιώς θα τον είχανε σχολάσει. Ωσάν να μην ήταν μέλος του κόμματος του Ερντογάν.


Καλά λένε... ο έρωτας στραβώνει!

εγω ακουσα χθες,οτι ο δολοφονος ηταν απολυμενος απ'τις προσφατες εκκαθαρισεις και μπηκε στο χωρο με πλαστη ταυτοτητα αστυνομικου.
 
Περι ερωτος....

Παιζεται ενα διπλο παιγνιδι...το παιγνιδι αυτο βγαζει ενα μηνυμα προς τα εξω. Ο παραληπτης του μηνυματος ειναι οι ΗΠΑ ( μεχρι τελη Ιανουαριου τουλαχιστον γιατι μεχρι τοτ ποιος ζει ποιος οεθαινει...)

Στο παιγνιδι αυτο Ο Πουτιν (νομιζει οτι) χρησιμοποιει τον Ερντογαν, ο Ερντογαν (νομιζει οτι) χρησιμοποιει το Πουτιν...Ο ενας στους δυο θα κερδισει. Παντως ουτε ο ενας ουτε ο αλλος ειναι αφελης.
 
Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

εγω ακουσα χθες,οτι ο δολοφονος ηταν απολυμενος απ'τις προσφατες εκκαθαρισεις και μπηκε στο χωρο με πλαστη ταυτοτητα αστυνομικου.

Ψέματα των φιλοερντογανικων ΜΜΕ (που είναι πλέον το 90% των ΜΜΕ στην Τουρκια). Ο δράστης ήταν μια χαρά εν ενέργεια αστυνομικός και μέλος του ΑΚΡ, φανατικός ερντογανικος. Άλλωστε στο λόγο που έβγαλε πριν τον καθαρίσουν συνόψισε λίγο πολύ όλη τη δημαγωγία του Εrdo.
 
Είναι απλό: αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους (των Ρώσων) με το να έχουν καλές σχέσεις με τους Τούρκους.
Και κλίσμα να φάνε, γρανίτα θα το πούνε....
 
Εμ,δείτε πως αντέδρασαν και οι δύο πλευρές στη δολοφονία του πρέσβη.
Σαν να λένε,σιγά μωρέ και τι έγινε;
Ένα τρομοκρατικό χτύπημα ήταν.
Τρομοκρατία=πανάκεια για όλα
 
Eιναι κατι παραπανω απο πιθανοκρατικη ανωμαλια .... το οτι δεν εχει συμβει καποιο χοντρο περιστατικο εδω, σε μας.
Καποια προβοκατσια στα νησια ... καμια βομβιτσα σε πρεσβεια ... κανας βιασμος κορασιδος απο "περιπλανωμενη" παρεϊτσα.
Φτου, φτου, φτου .... :rip: ....
 
Noμιζω οτι η εξηγηση ειναι απλουστερη ...

Ειναι τοσοι πολλοι οι αλλοι (σπουδαιοτεροι) στοχοι ... ωστε αναμενουμε την σειρουλα μας.
"Περπατω εις το δασος οταν ο λυκος ειναι εδω:marchmellow:... λυκε λυκε εισαι εδω ?" :rolleyes:
 
Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Eιναι κατι παραπανω απο πιθανοκρατικη ανωμαλια .... το οτι δεν εχει συμβει καποιο χοντρο περιστατικο εδω, σε μας.
Καποια προβοκατσια στα νησια ... καμια βομβιτσα σε πρεσβεια ... κανας βιασμος κορασιδος απο "περιπλανωμενη" παρεϊτσα.
Φτου, φτου, φτου .... :rip: ....

Α, ναι, όλα κι όλα, να είμαστε δίκαιοι. Αντε το πολύ πολύ κανα στοματικό να δώσουν σε καμμιά αλληλέγγυα - κι όσο μένουν εκεί, το θάβουν και οι αλληλέγγυοι και δεν δημιουργείται πρόβλημα. Δόξα τω θεώ να λέμε δεν γίναμε ακόμα Ευρώπη...
 
Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Noμιζω οτι η εξηγηση ειναι απλουστερη ...

Ειναι τοσοι πολλοι οι αλλοι (σπουδαιοτεροι) στοχοι ... ωστε αναμενουμε την σειρουλα μας.
"Περπατω εις το δασος οταν ο λυκος ειναι εδω:marchmellow:... λυκε λυκε εισαι εδω ?" :rolleyes:

Δεν θα μας πειράξουν εμάς,μας βλέπουν διαφορετικά
 
Τι λέγαμε?

Άνθρωπος του Ερντογάν ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη!

- Από τους πιο έμπιστους της κυβέρνησης Ερντογάν ήταν ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη
- Ο 22χρονος τούρκος αστυνομικός ήταν στην φρουρά του Ερντογάν οκτώ φορές μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου
- Ο Αλτιντάς ανήκε στη δεύτερη γραμμή ασφαλείας του τούρκου προέδρου μετά την προσωπική φρουρά των σωματοφυλάκων του

http://www.newsit.gr/kosmos/Anthropos-toy-Erntogan-o-dolofonos-toy-rosoy-presvi/686404
 
Status
Not open for further replies.