Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Οχι μονο δικια του.
Απο σημερα .... και δικη μου !roud:
Δεν υπαρχει τιποτα που να υποδεικνυει μαζικο εκχριστιανισμο του 1/3 του τουρκικου πλυθησμου
ουτε φυσικα μαζικη μεταναστευση (σε καποια .... βαθη της Ασιας), ουτε φυσικα μαζικη εξολοθρευση
του ιδιου τριτου.
Κοινως, με απλη λογικη ... δεν βγαινουν οι προφητειες του Παϊσιου (να με συγχωρει εκει που βρισκεται)
Και τον αγαπαει παρ' ολο που δεν πιστευει...
Οχι βεβαια...
Δεν πιστευω στους θεους των θρησκειων .... πιστευω ομως στον Ανθρωπο.
Toν ανθρωπο με ολα του τα ελαττωματα. Αρα πιστευω σε μενα .... και σε ΣΕΝΑ.
Δεν υπαρχει κανεις αλλος ! Μονο εμεις οι δυο (και τα 7μισυ δις ψυχων) υπαρχουμε.
![]()
Να σε συγχωρησει και ο Α. Κοσμας ο Αιτωλος...
Για να συναισθανθω το ευρος της ιεροσυλιας μου ? ....Δεν εβαλα εσκεμμενα...
Για να συναισθανθω το ευρος της ιεροσυλιας μου ? ....
Καλα ....
(ευτυχως που εισαι ψυχουλα και δεν θυμωνω μαζι σου .... οτι και να γραψεις)
Μα, ΔΕΝ ειμαι διαβασμενος. Τι να ξεχασω ?
Τεσπα, υπαρχει κανεις να μας ενημερωσει αν ο πλυθησμος της ευρωπαικης Τουρκιας ειναι 11.2 εκ .... η 14 ?
...Να γινουν πολλοι Τουρκοι Χριστιανοι. Τοτε σχεδον "αυτοματα" θα Ελληνοποιηθουν για ενα σωρο λογους...
Για μενα δεν υπαρχει προυποθεση κατι τετοιου ( Να γινει η Πολη ξανα Ελληνικη), εκτος ενος παραγοντα τελειως ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ασταθμητου.
Να γινουν πολλοι Τουρκοι Χριστιανοι. Τοτε σχεδον "αυτοματα" θα Ελληνοποιηθουν για ενα σωρο λογους.
Παντως να ξερετε οτι υπαρχει ενα πολυ παραξενο φαινομενο τελευταια και σε τεραστεια εκταση που δεν υπηρχε πριν απο αιωνες χρονια κλπ...
Για την Τουρκια δεν ξερω αλλα στο Μαγκρμπ που γνωριζω και την μαυρη Αφρικη εχει παρει διαστασεις που θα μπορουσε να γινει και φιλμ μυστηριου...
Παντως να ξερετε οτι υπαρχει ενα πολυ παραξενο φαινομενο τελευταια και σε τεραστεια εκταση που δεν υπηρχε πριν απο αιωνες χρονια κλπ...
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.