Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Όχι. Απλά, αυτή τη φορά θα ενεργοποιηθούν τα κρυφά μας όπλα. Δεν τα κόκκινα στην υπογραφή μου...

Δεν το λες και λίγο.

Όχι. Απλά, αυτή τη φορά θα ενεργοποιηθούν τα κρυφά μας όπλα. Δεν τα κόκκινα στην υπογραφή μου...

Δεν το λες και λίγο.

To έχουμε δει, μας το έχεις ξαναματαπαλι_πει, το έχουμε ξαναπεί, ματαξαναπεί ότι το παρακάνεις κάθε κουβέντα να πηγαίνει εκεί και πάει λέγοντας.

To έχουμε δει, μας το έχεις ξαναματαπαλι_πει, το έχουμε ξαναπεί, ματαξαναπεί ότι το παρακάνεις κάθε κουβέντα να πηγαίνει εκεί και πάει λέγοντας.

Τι να κάνουμε. Η γνώμη μου παραμένει η ίδια, η ίδια, η ίδια, και ίδια... :)

Αλλά μπορεί να είμαι και πλανεμένος. Η απλά ξεροκέφαλος.

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.. Μπερδεύεις τον αυλό κοσμο με τον πραγματικό.. Τα πνευματικά μας όπλα έχουν φύγει στο εξωτερικό μετανάστες.. Η το πας στο μεταφυσικο; Εκεί δεν μπορώ να ξέρω.Δεν έχω βγει ποτέ έξω από το σώμα μου,ούτε έχω δει ποτέ φαντασμα στον διάβα μου.

Συμφωνώ. Δε με καταλαβαίνεις και ως εκ τούτου μπερδεύεις και τα πράγματα.

Τα όπλα μας δεν είναι υλικά όπως και ποτέ δεν ήταν (των Ελλήνων)...

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ωραία Χρήστο. Το θεωρείς λοιπόν το συγκεκριμένο ποστ σεβάσμιο?

Όχι!

Το "κάνεις την πάπια" είναι έκφραση της γλώσσας μας και καθόλου προσβλητική.

Προσβλητικό και έλλειψη σεβασμού είναι να σου ζητάνε 1000 φορές κάτι και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις την πάπια απαιτώντας την ανοχή του άλλου και εκτοξεύοντας απειλές ώστε να μην ισχύουν για εσένα όσα ισχύουν για όλους τους άλλους.

Σαφές?

1. Δεν απαίτησα ΠΟΤΕ διαφορετικούς τρόπους μεταχείρισης. Εσύ το συμπέρανες.

2. Το "κάνεις την πάπια" (του Λάκη) αν θες να μάθεις με πρόσβαλε προσωπικά αλλά δεν το έκανα θέμα.

Last edited:
1. Δεν απαίτησα ΠΟΤΕ διαφορετικούς τρόπους μεταχείρισης. Εσύ το συμπέρανες.

2. Το "κάνεις την πάπια" αν θες να μάθεις με πρόσβαλε προσωπικά αλλά δεν το έκανα θέμα.

1. Βεβαίως και απαιτείς όταν από την μια λες "εγώ θα γράφω και εσύ κάνε τη δουλειά σου" αλλά από την άλλη έχεις δηλώσει "αν φάω μπαν δεν ξαναπατάω"

2. Ο καθένας μπορεί να προσβάλλεται από το οτιδήποτε. Το τι είναι όμως κοινώς αποδεκτό ως προσβλητικό ή όχι είναι άλλο ζήτημα.
Το "κάνεις την πάπια" ή "κάνεις τον κινέζο" δεν είναι προσβλητικό. Και όταν το κάνεις αυτό, η προσβολή είναι προς αυτόν που αγνοείς.

Αυτά είπα στο (1) αλλά δεν είναι απειλή (ούτε το έθεσα έτσι). Προς Θεού!

Για το (2) δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ειλικρινά...

Αυτά είπα στο (1) αλλά δεν είναι απειλή (ούτε το έθεσα έτσι). Προς Θεού!

Για το (2) δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ειλικρινά...

1, βεβαίως και μια τέτοια δήλωση είναι απειλή. Σημαίνει "αν εφαρμόσετε τον κανονισμό σε εμένα, δεν ξαναπατάω εδώ".

2, το τι σημαίνει η φράση και αν είναι προσβλητική η όχι και για ποιόν, δεν είναι θέμα προσωπικής ερμηνείας.
Αλλά μη πιστεύεις εμένα, ψάξε το μόνος σου.

Status
Not open for further replies.