Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Να προσθέσω δε, ότι για μια δυναμική αντίδραση η καλύτερη περίοδος είναι τώρα που ο Ερντογάν τα έχει σπάσει με όλους στη δύση.

Αυτό μάλιστα μπορεί και να βόλευε τους Αμερικανούς (για παράδειγμα) γιατί μια ήττα του Ερντογάν, θα άλλαζε το πολιτικό σκηνικό στην Τουρκία.

Και όπως είχε πει ο Βενιζέλος κάποτε "διπλωματία δεν είναι να παρακαλάς τους ισχυρούς αλλά να τους δείχνεις ότι τα συμφέροντά σου είναι και δικά τους συμφέροντα".

Το πρόβλημά μου, Λεωνίδα, είναι ότι δεν αντέχω τούς Τούρκους να μας θεωρούν "κότες". Τι μου συμβαίνει; Μήπως είμαι "ακροδεξιός" και δεν το ξέρω......;

Το γελαστο παιδι....

Οπως το ειπε προσφατα ο Καρατζαφερης για τον Τσιπρα.
"Ειναι το "καλο παιδι", που θα κανει οτι του πουνε ολοι, δεν εχουν συμφερον να τον αλαξουν"

Μετά το στραπάτσο στα Ίμια ο Τσίπρας συγχαίρει τους λιμενικούς για την ψυχραιμία τους

http://www.protothema.gr/politics/a...irei-tous-limenikous-gia-tin-psuhraimia-tous/

Πολλά γέλια βλέπω!!

Και εγώ πρόπερσι που με τράκαρε ένας γεράκος,μετά το φιλικό διακανονισμό έτσι χαμογελούσα.Με το στυλ "ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα".......

Ακριβως Chriss αυτοί μόνο να κερδίζουν μπορούν και εμείς να παίζουμε άμυνα. Το θέμα είναι μέχρι πότε μιας και έχει κουράσει.
Μάλλον όμως ήρθε ο καιρός να τελειώνουμε μιας και οι εταιρίες εξορυξεων δεν μπορούν να περιμένουν.
Αν δεν το έχετε δει, δείτε το παρακάτω βίντεο. Ο κ. Κονιδάρης ήταν πρωταγωνιστής Κυβερνήτης πυραυλακάτου στα Ιμια και μετέπειτα Κυβερνήτης μου στην Φρεγάτα.
Κυβερνήτης που ήξερες ότι αν πας πόλεμο δεν θα πας ακλαφτος. http://https://m.youtube.com/watch?v=HQKSiKX9XnI

Πόσα χρόνια τα συζητάμε αυτά βρε Νίκο.. ουδέποτε είχαμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις θέσεις που πρέπει.
Και τις σπάνιες φορές που ήταν σωστοί άνθρωποι, ελάχιστα μπόρεσαν να υπηρετήσουν όπως πρέπει την χώρα. Τους επέβαλαν τελικά να ακολουθήσουν άλλη ρότα.. (βλέπε υπ. Οικονομικών πχ)

Κατα τ' άλλα μας φταίνε οι τούρκοι..

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ακριβως Chriss αυτοί μόνο να κερδίζουν μπορούν και εμείς να παίζουμε άμυνα. Το θέμα είναι μέχρι πότε μιας και έχει κουράσει.
Μάλλον όμως ήρθε ο καιρός να τελειώνουμε μιας και οι εταιρίες εξορυξεων δεν μπορούν να περιμένουν.
Αν δεν το έχετε δει, δείτε το παρακάτω βίντεο. Ο κ. Κονιδάρης ήταν πρωταγωνιστής Κυβερνήτης πυραυλακάτου στα Ιμια και μετέπειτα Κυβερνήτης μου στην Φρεγάτα.
Κυβερνήτης που ήξερες ότι αν πας πόλεμο δεν θα πας ακλαφτος. http://https://m.youtube.com/watch?v=HQKSiKX9XnI

Για αυτό έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο ότι τότε υπήρξε η ευκαιρία να βυθίσουμε τον μισό στόλο τους.

Ακούτε τι λέει ο άνθρωπος?

"... σε μια στιγμή που "οι πλανήτες είχαν ευθυγραμμιστεί" για να μην ξαναβγούνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο και εγώ να βγάζω από τη θάλασσα νεκρό συνάδελφο..."

Eντάξει, ας μην γκρινιάζουμε ο πρωθυπουργός απηύθηνε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία. Αυτοί θα μας κάνουν ζημιές κι εμείς θα τις επιδιορθώνουμε - δεν κάνουμε πίσω. Επισκεύθηκε και τους "στρατόκαυλους" σήμερα κι όλα καλά.

Ε ναι... κακή συνεννόηση βρε αδερφέ.

Πώς το είχε πει εκείνος που έφαγε την εφοριακό στα μνήματα; "Ήρθε και έπεσε πάνω στο μαχαίρι μου".... καμιά 30ριά φορές.

To ίδιο είχε πει και ο Ι Βαγιωνής το 1994, έπαιζα με το σπαθί και ήλθε η σύντροφος και έπεσε επάνω και αυτοσουβλίστηκε.

Φαίνεται ότι πιάνει.

Last edited:
Ααααα,βρίσκεται εν ζωή.....πήγε το μυαλό μου στο κακό!
Νά'ναι καλά ο άνθρωπος

Δεν θα πρέπει να βγάλει και κανένα νόμο επι ΣΥΡΙΖΑ για να διορίσει την άλλη μισή Ελλάδα στο Δημόσιο?

To ίδιο είχε πει και ο Ι Βαγιωνής το 1994, έπαιζα με το σπαθί και ήλθε η σύντροφος και έπεσε επάνω και αυτοσουβλίστηκε.

Φαίνεται ότι πιάνει.

Αν έχεις τον Λυκουρέζο υπεράσπιση.... μπορεί και να πιάνει. Αλλά για μια μαχαιριά. Όχι για ...14 (οκ, διόρθωση, δεν ήταν τριάντα).

Eντάξει, ας μην γκρινιάζουμε ο πρωθυπουργός απηύθηνε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία. Αυτοί θα μας κάνουν ζημιές κι εμείς θα τις επιδιορθώνουμε - δεν κάνουμε πίσω. Επισκεύθηκε και τους "στρατόκαυλους" σήμερα κι όλα καλά.

Δίκιο έχεις αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν είναι λιγότερος από τους προηγούμενους.

Δυστυχώς για εμάς στα σοβαρά τέτοιοι είναι...

Εδώ σου λέει ότι ο υπουργός άμυνας δεν κάθεται 10 λεπτά να διαβάσει 5 βασικά πράγματα όπως τι είναι οι κανόνες εμπλοκής.

Και να σου βγαίνει ο Πάγκαλος το 2018 και να πετάει κορώνες "καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος" και τέτοιες @@ριές.

Όταν χρειάστηκε όμως, μίλαγε για τον "στρατηγό άνεμο".

Απίστευτο θράσσος!

Όπως λέει ο Κονιδάρης στο τέλος του βίντεο, οι αποφάσεις και οι ευθύνη είναι της πολιτικής ηγεσίας και κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει.

....Ο Πολύδωρας αυτό....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο Πολύδωρας δεν έχει σχέση με τα Ίμια.

Αν αναφέρεσαι στον χαρακτηρισμό "στρατηγό" μόνο ειρωνικά το είπα.

Mόλις πριν λίγο , κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, ο πρωθυπουργός έμαθε πως υπάρχουν θαλάσσια σύνορα!
Βρε κάτι πράγματα!...:stoned:

Ωραίο πράγμα η ιδεολογία, ειρηνική...ανθρώπινη.
Η πραγματικότητα είναι όμως σκληρή.
Και η Ιστορία βίαιη!

Το ξέρω!

Απλά εδώ μιλάμε για τα Ίμια και χρησιμοποίησα ειρωνικά μια φράση του Πολύδωρα.

Ελπίζω να μην την έχει κατοχυρώσει και μου ζητάει να του πληρώσω δικαιώματα.

Λες?

Status
Not open for further replies.