Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Η άποψη ενός απόστρατου ταξίαρχου που φαίνεται να ξέρει καλά τον Έβρο. Είναι μακρυνάρι αλλά αξίζει τον κόπο.

https://belisarius21.wordpress.com/2018/03/05/εξ-αφορμής/

Επιλεκτικά:

Είμαι βέβαιος ότι το όλο περιστατικό είναι στημένο. Αρνούμαι να δεχθώ ότι δύο μόνιμα στελέχη έχασαν το προσδιορισμένο και πατημένο από χιλιάδες περίπολα δρομολόγιο περιπολίας. Πιστεύω ότι οι Τούρκοι τους συνέλαβαν εντός του Ελληνικού εδάφους με σκοπό να εκμεταλλευτούν την σύλληψη των δύο στελεχών προς εξυπηρέτηση των σκοπών τους. Τη βεβαιότητα αυτή την στηρίζω στην κατάθεση του Ανθυπολοχαγού, στην οποία αναφέρει ότι εισήλθε στο Τουρκικό έδαφος ακολουθώντας κάποια ίχνη, πιθανόν λαθρομεταναστών. Αυτή η αναφορά είναι εξόχως προβληματική και δημιουργεί από μόνη της τεράστια ερωτηματικά. Δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι ο ανθυπολοχαγός, κινούμενος επί του δρομολογίου περιπολίας, στράφηκε ανατολικά, δηλαδή προς το Τουρκικό έδαφος για να ακολουθήσει τα ίχνη. Αν ισχύει το ότι ακολούθησε κάποια ίχνη, που πιθανολόγησε ότι ανήκαν σε λαθρομετανάστες, θα στρεφόταν προς τα δυτικά, δηλαδή προς το εσωτερικό της Ελλάδας.

Και κάτι ενδιαφέρον από τα σχόλια:

Αρματιστής says:
5 Μαρτίου 2018 στο 15:29
ΘΕΜΑ: Πόσο ξεφτίλας μπορεί να είναι ένας αντιγραφέας;;;;

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://www.pronews.gr/amyna-asfalei...spasmos-toy-evroy-kai-i-anisyhia-oti-telika-i

Δεν φθάνει ότι η παραπάνω ιστοσελίδα αντέγραψε σχεδόν αυτολεξεί την αναφορά μου στο επεισόδιο της Ορτάντζας, γράφει ότι αυτά που γράφω εγώ τα είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης. Αμφιβάλω βεβαίως αν ο Ναύαρχος γνωρίζει το επεισόδιο της Ορτάντζας.

Πιθανον

τη ιδια ακριβως χρησιμοποιουσαμε και εμεις στις νυχτερινες ενεδρες ή καποια της ιδιας τεχνολογιας, εαν θυμαμαι καλα ηταν Αυστριακης προελευσης, δε μπορω να θυμηθω πως λεγοταν!

AN/PVS-4

Screenshot_1.png

Tριτοβάθμια εκπαίδευση σε παπαγαλία και σε ένα σύστημα που τα παιδιά παπαγαλίζουν τα πάντα και δεν ξέρουν να ανάψουν ούτε το μάτι μιας κουζίνας.
Κοίταξε να δεις εγώ δεν έχω καμία όρεξη να συζητήσω μαζί σου ξέροντας ότι μια συζήτηση εδώ δεν αλλάζει γνώμη σε κανένα συνομιλητή γιατί απλά θεωρεί εξαρχής ότι την έχει μεγαλύτερη την γνώση.

Γνώμη μου είναι ότι η Ελλάδα παρακμάζει τεχνολογικά, πολιτιστικά, στρατιωτικά, και σε κάθε άλλο τομέα λόγω της γενιάς μας που είναι αμόρφωτη, θρασύδειλη, ανόητη και τελείως ανίκανη να κατανοήσει την πραγματική της κατάσταση. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις εγώ δεν θα συνεχίσω αυτή την ανόητη αντιπαράθεση που έτσι κι αλλιώς είναι θλιβερή, καλό βράδυ.

Διαφωνω γιατι παλι υπαρχει τσουβαλιασμα και ισοπεδωση των παντων...

Διαφωνω και με τον tiniakos περι ηθικης γιατι παλι δεν ειναι ολοι οι ΔΥ και οι γιατροι ετσι...
Μην μηδενιζουμε τα παντα...

Στην δικη μου καθημερινοτητα "εχθρος" ειναι ο Ελληνας κι οχι ο Τουρκος και πολλες φορες μου βαζει εμποδια...

Βέβαια ο Τούρκος καθημερινά σου δυσκολεύει και σου χειροτερεύει την ζωή αλλά μια πιο "αόρατο" τρόπο.

Για σκέψου για παράδειγμα να μην χρειαζόταν όλοι αυτοί οι εξοπλισμοί που έχουμε κάνει και αυτοί που θα έρθουν γιατί είναι άκρως απαραίτητοι...

Και αυτός είναι ένας μόνο από τους τρόπους που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου.

Βέβαια ο Τούρκος καθημερινά σου δυσκολεύει και σου χειροτερεύει την ζωή αλλά μια πιο "αόρατο" τρόπο.

Για σκέψου για παράδειγμα να μην χρειαζόταν όλοι αυτοί οι εξοπλισμοί που έχουμε κάνει και αυτοί που θα έρθουν γιατί είναι άκρως απαραίτητοι...

Και αυτός είναι ένας μόνο από τους τρόπους που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου.

Η αλυσιδα επιρροης της καθημερινοτητας ειναι μεγαλη, εγω αναφερομαι στους πολυ κοντινους της κρικους...

Διαφωνω γιατι παλι υπαρχει τσουβαλιασμα και ισοπεδωση των παντων...

Διαφωνω και με τον tiniakos περι ηθικης γιατι παλι δεν ειναι ολοι οι ΔΥ και οι γιατροι ετσι...
Μην μηδενιζουμε τα παντα...

Στην δικη μου καθημερινοτητα "εχθρος" ειναι ο Ελληνας κι οχι ο Τουρκος και πολλες φορες μου βαζει εμποδια...

Δηλαδή πιστεύεις ότι αν ζούσες σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα δε θα είχες "εχθρούς" να σου δυσκολεύουν την καθημερινότητα;

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

οταν εκανα νυχτερινη βολη στο Λιτοχωρο,η σκοπευση εγινε με τετοιο εργαλειο.
Δε βλεπαμε απολυτως τιποτα!
Ευτυχως ο Ολυμπος ειναι τεραστιο βουνο.

ΈΚΠΛΗΞΗ!!!!!

Βρέθηκε βρέθηκε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σωστά το θέτει αλλά όχι ολοκληρωμένα.

Αν δεν υπάρξει άμεση και ισχυρή παρέμβαση της ΕΕ στο να απελευθερωθούν αυτοί που φυλάνε τα σύνορά της από εισροές λαθρομεταναστών και την δράση διακινητών, τότε να τους απειλήσει ότι η Ελλάδα θα ξαναστρώσει όλα τα ναρκοπέδια στον Έβρο.

Πάνω στα σύνορα ώστε να βρίσκουμε (και να σφουγγαρίζουμε) και τους Τούρκους που θα περνάνε κατά λάθος.

Θέλει απειλή αλλά όχι τους είδους "θα ανοίξουμε τα σύνορα να περάσουν χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη" που βλακωδώς έκανε παλιά.

Μέχρι να σηκώσουν το ένα τους πόδι οι Έλληνες, βρωμάει το άλλο. Πάλι οι Τούρκοι θα κάνουν κάτι άλλο παράδειγμα θα αιχμαλωτίσουν κανένα ψαρά, θα αναδύσουν κανα υποβρύχιο δίπλα στην Εύβοια και θα το φωτογραφίζουν οι εφημερίδες τους να πίνουν καφέ οι Τούρκοι στη Χαλκίδα.

να πω κατι και εγω?
Όταν είσαι πρεσβευτής Αριστερής κυβέρνησης με κάτι διαφορετικές πάστες και υλικά καμωμένος όταν η γυναικα σου κλαίει καθε 4 Ιουλίου ,βουτας το learjet που σε πηγε Κουβα να δεις το πρότυπο σου και πας Αδριανούπολη παρέα με τον γητευτή των αιθέρων και τον F16 υπουργό σου και στήνεσαι εξω απο το δικαστήριο και τις φυλακες που έχουν τα δυο σου παλικάρια και ζητάς στο ατάκα και επί τόπου να δικαστούν και τα παίρνεις και φεύγεις
άλλα βλέπεις το πρωθυπουργιλικι σε εφαγε αμοιρε αριστερε...
Τερμα τα κουγκια τερμα θα γεμισουμε την Ευρωπη με Τζιχαντιστας ..τρεχα τωρα στις Βρυξέλλες στους Γερμανοτσολιαδες στου Τσολακογλουδες να παρακαλεσεις
ουστ

Αν δεν υπάρξει άμεση και ισχυρή παρέμβαση της ΕΕ στο να απελευθερωθούν αυτοί που φυλάνε τα σύνορά της από εισροές λαθρομεταναστών και την δράση διακινητών, τότε να τους απειλήσει ότι η Ελλάδα θα ξαναστρώσει όλα τα ναρκοπέδια στον Έβρο.

Έχουν απαγορευτεί οι νάρκες κατά προσωπικού.

Το ίδιο και η παράνομη είσοδος σε μιά χώρα.
Οι Τούρκοι μπορούν σιγά-σιγά να γκριζάρουν τις περιοχές δυτικά του ποταμού. Με νάρκες δεν μπορούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα.
Καλά τα ανθρωπιστικά και τα φιλειρηνικά, αλλά μόνο όταν έχεις γείτονα που συνεννοείσαι και έχεις μικρές μεταναστευτικές ροές που μπορείς να ελέγξεις ή να διαχειριστείς.

Υπάρχει... Όταν εφαρμόζεις πολιτική δίχως κόστος. Ότι παραβιάζει σύνορα και πετάει πέφτει, ότι πλέει βυθίζεται. Αν το είχες κάνει μια φορα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχουν απαγορευτεί οι νάρκες κατά προσωπικού.

Aς μας κάνουν μήνυση.

Εδώ η Τουρκία παραβιάζει καθημερινά το μισό διεθνές δίκαιο και δεν λένε κουβέντα.

Status
Not open for further replies.