send
AVClub Fanatic
Επιχειρηση κλαδος ελαιας... Ποιος εμπνευστηκε τον τιτλο....
Μαλλον το Υπουργειο Προπαγανδας τους διαθετει και ειδικο Γραφειο Ευφημισμων.
Μαλλον το Υπουργειο Προπαγανδας τους διαθετει και ειδικο Γραφειο Ευφημισμων.
Μόνο αυτόν δεν είχε επισκεφτεί ακόμα. Πρέπει να μιλάμε για τον πιό πολυταξιδεμένο πολιτικό των τελευταίων δεκαετιών και γι αυτόν που είχε τις πιο γκλαμουράτες συναντήσεις. Εγώ δε θυμάμαι πάντως Έλληνα πρωθυπουργό που να έχει δεχτεί αμερικανό Πρόεδρο και στο καπάκι να επισκέπτεται το διάδοχό του. Ολάντ, Μακρόν, Μέρκελ (καλά αυτή την βλέπει πιο συχνά από την πεθερά του), Ξι Τζινπίγκ, Ερντογάν, ξεπροβόδισε και τον Κάστρο, ε μόνο ο Πούτιν του έλειπε απο τη συλλογή του.
Αυτός ο Γεώργιος Φίλης περιφέρεται στα ΜΜΕ και λέει πως το θέμα δεν είναι αν θα γίνει πόλεμος αλλά πότε. Αυτη τη λέξη χρησιμοποίησε στον realfm. Και τον ακούει ο κόσμος και σκέφτεται, για να το λέει ο κος καθηγητής έτσι θα' ναι. Δεν σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι τις συνέπειες που έχουν σε μία κοινωνία τέτοιου είδους προβλέψεις;
Ποιες συνέπειες?
Θα ξυπνήσει τους λωτοφάγους?
Θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που έμαθαν στην γεωγραφία ήταν αλήθεια και ότι δυστυχώς η χώρα μας δεν συνορεύει με σκανδιναβικές χώρες?
Ποιες συνέπειες?
Δεν αναφέρθηκα στις συνέπειες της ενημέρωσης πως η χώρα μας δε συνορεύει με τη Σουηδία. Αναφέρθηκα στις συνέπειες από την πρόβλεψη ενός βεβαιου
Φυσικά αλλάζει την αντίληψη των ανθρώπων.
Την προοπτική και αυτή την αλλάζει αλλά δίνει πιθανότητες να μην είναι τόσο αρνητική όσο αν μένανε ανενημέρωτοι.
Δυστυχώς όλοι πλέον (οι αναλυτές) συμφωνούν ότι η Τουρκία θα τον κάνει αναπόφευκτο.
Μπορούμε να συνεχίσουμε σαν να μην τρέχει τίποτε και να υποστούμε τις συνέπειες ή να συνεχίσουμε αλλιώς με ότι σημαίνει αυτό.
Πάντως το να αγνοεί κανείς (ή η κοινωνία) ένα πρόβλημα, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αυτό (το πρόβλημα) δεν υπάρχει.
Φυσικά αλλάζει την αντίληψη των ανθρώπων.
Την προοπτική και αυτή την αλλάζει αλλά δίνει πιθανότητες να μην είναι τόσο αρνητική όσο αν μένανε ανενημέρωτοι.
Δυστυχώς όλοι πλέον (οι αναλυτές) συμφωνούν ότι η Τουρκία θα τον κάνει αναπόφευκτο.
Μπορούμε να συνεχίσουμε σαν να μην τρέχει τίποτε και να υποστούμε τις συνέπειες ή να συνεχίσουμε αλλιώς με ότι σημαίνει αυτό.
Πάντως το να αγνοεί κανείς (ή η κοινωνία) ένα πρόβλημα, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αυτό (το πρόβλημα) δεν υπάρχει.
Το να λέει κάποιος ότι ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος δεν σημαίνει ότι χάνει την ψυχραιμία του.
Σημαίνει ότι ενημερώνει για μια πραγματικότητα.
Πανικός θα ήταν να τους έλεγε τρέξτε στα σουπερ μάρκετ να πάρετε ρύζι.
Το να μην το πει καθόλου όταν αυτό του είναι σαφές (σε όλους δηλαδή) και εμείς να συνεχίζουμε σαν να μη τρέχει τίποτε ή να το παίρνουμε χαλαρά, είναι βλακώδες.
Μου θυμίζει εκείνο τον φουκαρά τον Σέρβο που έβγαινε στις τηλεοράσεις (τον είχε δείξει και το Euronews) και έλεγε? "χαχαχα Θα βομβαρδίσει τελικά το ΝΑΤΟ ή να βάψω το σπίτι μου? αχαχχαχαχαχαχχαα θα το βάψω".
Ε! σε επόμενο ρεπορτάζ είδαμε τα απόκαϊδια από ένα φρεσκοβαμμένο σπίτι και αυτόν να δηλώνει τυχερός που ζει.
Καλο θα ειναι οι αναλυτες να μην λενε μλκιες (αλλα να μου πεις τσαμπα ειναι)
Ποιες ειναι οι συνεπειες?
Το εχω ξαναπει ειμαστε η πιο λογικη και σταθερη χωρα αν οχι στα Βαλκανια τουλαχιστον μεταξυ εμας των δυο...
Μαγκιες μεχρι εκει που τον παιρνει τον σουλτανο θα κανει, παραπερα θα φαει το κεφαλι του και πιστευω οτι ηδη πολλες χωρες ακομα και η Ρωσια δεν καλοβλεπουν τον αερα που πηρε μπαινοντας στην Συρια...
Επισης μπορει πιο ανετα να κανει τον μαγκα στην μικρη (πολεμικα) Κυπρο αλλα και εκει μεχρι οπου τον παιρνει παει...
Τωρα αντε να πλησιασει κατω απ τα 30 μιλια αποσταση τους Αμερικανους...
Εντάξει. Αν γίνει πόλεμος είναι όπως τα λες. Αν δε γίνει, είναι προφανές πως οι «σίγουροι» οφείλουν να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη για την σιγουριά τους. Ειδικά αυτοί που είναι αναλυτές και όχι μέντιουμ.
Μαγκιές τύπου Ιμίων μπορεί να κάνει?
Τι λες?
Ή θα είναι ανήκουστο?
Γιατί και στα Ίμια παρενέβησαν οι αμερικάνοι και στην ΕΕ ήμασταν (και όχι χρεωκοπημένοι) και κόσμο χάσαμε και στα Ίμια ούτε ξαναπάτησε Έλληνας.
Τρόμαξε να ρίξει στεφάνι στα ανοιχτά ο Καμμένος.
Ή δεν χάσαμε τίποτε εκεί?
Και να λέμε ότι "έλα μωρέ, τίποτε δεν θα γίνει" και αυτό τσάμπα είναι. Και διπλή μλκία.
Γιατί αν περιμένεις πόλεμο και δεν γίνει, ε! δεν πόνεσες και πολύ.
Αν όμως δεν τον περιμένεις και γίνει... ε! τότε, την έκατσες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.