Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Δεν πρόκειται να πάρουν τα F-35 οι Τούρκοι αν πάρουν S-400... Ασχετα με τι λέει το κογκρέσο για Ελλάδα κλπ, αυτό που καίει τους Αμερικάνους είναι να μην μπορούν να γίνουν ασκήσεις και δοκιμές με S-400 και F-35 απο την ίδια χώρα, απ'όπου μπορούν να προκύψουν δυσάρεστα ευρήματα που θα αχρήστευαν το τρέχον αβαντάζ των F-35 (και μάλιστα εν αγνοία των Αμερικάνων) και πιθανόν βοηθήσουν τους Ρώσους...

Ο παλιός συγκάτοικος (που ασχολιόταν με τα μαχητικά) μου έλεγε πριν μια 25ετία ότι τα Σουχόι είναι καλύτερα από τα ΕΦ...ίσχυε κάτι τέτοιο? Ισχύει και σήμερα?

(δηλώνω τελείως σκράπας)

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ο παλιός συγκάτοικος (που ασχολιόταν με τα μαχητικά) μου έλεγε πριν μια 25ετία ότι τα Σουχόι είναι καλύτερα από τα ΕΦ...ίσχυε κάτι τέτοιο? Ισχύει και σήμερα?

(δηλώνω τελείως σκράπας)

Οχι τα αμερικανικα ειναι παντα ποιοτικως ανωτερα. Η τεχνολογικη ψαλιδα εχει κλεισει καπως αλλα οι Αμερικανοι ειναι πολλυυυ μακρυα στα εξοπλιστικα.
Εξαλου υπαρχουν επισης πολλοι Ρωσσοι επιστημονες στην Αμερικη που δουλευουν σε αυτον τον τομεα οπως και στην Νασα.

Οι Ρωσσοι εχουν κανει τεραστεια βηματα αλλα εχουν βασικες ελειψεις για τις οποιες εξαρτονται απο τους ιδιους τους αμερικανους. Παραδειγμα τους προσεσσορες για την ιδια τους την πολεμικη (και διαστημικη) βιομηχανια τους παιρνουν απο τους Αμερικανους.

Αντιθετα οι Ανερικανοι αγοραζουν κινητηρες (διαστημικων πυραυλων) απο τους Ρωσσους μεχρι προσφατα. Γιατι ειναι ισχυροι και εμπιστοι, και οι επιστημονες εχουν καλη γνωση βαλιστικης και γενικα πολυ καλους φυσικους ακομα.

Οτι ειναι hard οι Ρωσσοι ειναι πολυ δυνατοι, αλλα οτι ειναι υψηλη τεχνολογια digital οι μερικανοι ειναι μια γεννια μπρος.

Βασικά από τους ρώσους αγόραζαν κινητήρες πυραύλων γιατί τους ερχόταν πιο φτηνά.

Μη το ψάχνετε... η αμερική είναι πάρα πάρα πολύ μπροστά.

Re: Απάντηση: H Πόλις Εάλω

Εορτασμοί από το Σουλτάνο για την επέτειο...
Μιλάμε για cult διαμάντι! :flipout:
Στα σοβαρά τώρα αυτό έχει ετοιμαστεί από την τουρκική κυβέρνηση;

Re: Απάντηση: H Πόλις Εάλω

Μιλάμε για cult διαμάντι! :flipout:
Στα σοβαρά τώρα αυτό έχει ετοιμαστεί από την τουρκική κυβέρνηση;

Αυτό δεν είναι τίποτα, που να διαβάσεις τα σχόλια που γράφουν τουρκικά πληρωμένα τρολ σε ελληνικά αμυντικά σάιτ. Πολύ γέλιο. Αν τα διαβάσεις, ή θα πονέσουν τα πλευρά σου απο τα γέλια ή τα μάτια σου απο τα άθλια αγγλικά τους (ή και τα δύο). Να ένα δείγμα:

Grekos grekos, when the projectile hit your head, you will understant the true, but it will be too late. ο™‚ Every think is ready, just wait GaN circuit elements product.

Απο σχόλιο του χρήστη Jbchbbcg [FONT=&quot][/FONT]στο άρθρο Το «νέο» ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο της Τουρκίας είναι… μακέτο

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εν τω μεταξύ ο Πούτιν κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον νέο του Best Friend Forever.

H Ρωσία μειώνει 10% την τιμή Φυσικού Αερίου για την Τουρκία και δίνει και «ρεγάλο» 1 δις δολάρια!

Είπε κανείς τίποτα για το Ξανθό το Γένος;

Του αειμνήστου του Γέροντα, ή μάλλον των πιστών του, να τα λες...

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πτητικά είναι.Κατά τα λοιπά άστο...Τριτοκοσμική υποστήριξη και υποδεέστερα όπλα.Αυτό γνωρίζω εγώ τουλάχιστον Γιάννη..
Ναι ισχύει ότι είναι καλύτερα σε κάποια πράγματα αλλά από ανταλλακτικά η υποστήριξη είναι τραγική...

Φοβάμαι μην έχουμε μία Νέα Επιχείριση Οτσαλάν,που θα μας κάνει ρεζίλι..
Το ότι θα προσπαθήσουν να απαγάγουν έστω και έναν είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο...

Δεν νομίζω να κάνουν κάτι αυτή την εποχή... Οπως ειπώθηκε απο Ελληνες επισήμους, θα θεωρηθεί "εχθρική πολεμική επιχείρηση σε ελληνικό έδαφος" και αυτό δεν είναι κάτι απλό... Και λόγω ιδιαιτερότητας του θέματος των 8 Τούρκων δεν θα μπορεί η Τουρκία να επικαλεστει οτι δεν εμπλέκεται ή οτι είχε άγνοια...

Δημοσίευμα στην ρεαλ αναφερει ποινικους για την αποστολη αυτη, με διαταγη εκτελεσης! Μετα θα τα ριξουν οτι ηταν αγανακτισμενοι προσφυγες

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια επιχείρηση απαγωγής μπορεί να πετύχει εν μέρει: Θεωρητικά η ΜΙΤ μπορεί να μαζέψει 20-30 άτομα, είτε ειναι ειδικές δυνάμεις, είτε ποινικοί, είτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να κάνουν μια επιδρομή, να σκοτώσουν τη φρουρά και να απαγάγουν τους 8.

Μετά όμως τι γίνεται; Πως θα πάνε στην Τουρκία; Θα τους κυνηγάει όλο το σύμπαν, θα κλείσουν λιμάνια, αεροδρόμια και συνοριακοί σταθμοί, δε θα έχουν που να κρυφτούν. Σε όλες τις περιπτώσεις που η ΜΙΤ απήγαγε αντιφρονούντες υπήρχε η συνεργασία της εκάστοτε μυστικής υπηρεσίας, ή επρόκειτο για άτομα που ζούσαν φυσιολογικές ζωές και η απουσία τους δεν έγινε αντιληπτή παρά μετά απο κάποιες ώρες. Εδώ αυτό δεν παίζει.

Κοίταζα στην τηλεόραση πως κουβάλαγαν τα ψυγεία στην πλάτη σε χωριά χωρίς δρόμους στην Τουρκία, τα ψυγεία που έκανε δώρο ο Ερντογάν στους χωρικούς για να τον ψηφίσουν. Χτες είδα και την συνέντευξη του σεφ που αυτοκτόνησε, και έλεγε ότι 3 χώρες από όλες στον κόσμο αισθάνθηκε άσχημα που έκανε γυρίσματα για την εκπομπή του. Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία.
Στην Τουρκία αισθανόταν την παρουσία των πρακτόρων να παρακολουθούν κάθε κίνηση που έκαναν λες και ήταν πράκτορες και τρομοκράτες.
Τουρκία βρωμιά δυσωδία φτώχια και αμορφωσιά σε συνδυασμό με δικτατορία. Το midnight express ήταν και είναι η πραγματικότητα και όχι κάτι φτιαχτό.

Κοίταζα στην τηλεόραση πως κουβάλαγαν τα ψυγεία στην πλάτη σε χωριά χωρίς δρόμους στην Τουρκία, τα ψυγεία που έκανε δώρο ο Ερντογάν στους χωρικούς για να τον ψηφίσουν. Χτες είδα και την συνέντευξη του σεφ που αυτοκτόνησε, και έλεγε ότι 3 χώρες από όλες στον κόσμο αισθάνθηκε άσχημα που έκανε γυρίσματα για την εκπομπή του. Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία.
Στην Τουρκία αισθανόταν την παρουσία των πρακτόρων να παρακολουθούν κάθε κίνηση που έκαναν λες και ήταν πράκτορες και τρομοκράτες.
Τουρκία βρωμιά δυσωδία φτώχια και αμορφωσιά σε συνδυασμό με δικτατορία. Το midnight express ήταν και είναι η πραγματικότητα και όχι κάτι φτιαχτό.

και καπάκι σε όλα αυτά το ισλάμ πλέον

Status
Not open for further replies.