SR-71
AVClub Fanatic
Εγω (προφανως) :nounder: ...
Λες και δεν υπαρχουν αλλες διπλωματιες (ανωτερες της τουρκικης).
αυτά όλα είναι θέμα της διπλωματίας; κοροιδευόμαστε;
Εγω (προφανως) :nounder: ...
Δεν είδα πουθενά να λες ότι πρέπει να παραβιάζουμε το διεθνές δίκαιο και να γίνουμε επιθετικοί.
Ναι αλλα ΕΓΩ εκθειαζω το επιθετικο στυλακι του σουλτανου.
Δεν ειδα κανεναν αλλον να το κανει ...
.......
Το τί έχει πετύχει η Τουρκία με τη διπλωματία της θέλω να μου πείτε γιατί εγώ μπορεί να μη ξέρω.
Δεν είδα πουθενά να λες ότι πρέπει να παραβιάζουμε το διεθνές δίκαιο και να γίνουμε επιθετικοί.
Για να δούμε, ποιον θα μας πει ο andre.
Επιθετικοί; Ούτε καν αμυντικοί. Απλοί θεατες που περιμενουμε τη μεταγραφη να παιξει μπαλα.
Bρετανοι και Γαλλοι βρισκονταν σε διαπραγματευσεις με το Ιραν, ενω οι ΗΠΑ ειχαν επιβαλλει κυρωσεις
και καμια μυτη δεν εσταξε ! Δηλαδη, εγω ειμαι συμμαχος με σενα, εσυ εχεις τιμωρησει καποιον τριτο
και εγω παω και διαπραγματευομαι με αυτον το τριτο (για το οτιδηποτε) .... και ολα μια χαρα !!!!!
Εαν αυτο δεν ειναι διπλωματικη μαεστρια ... τοτε ΔΕΝ ξερω τι αλλο ειναι !
Επιθετικοί θα ημασταν εαν στελναμε *εμείς* πλοίο για γεωτρησεις σε τουρκικα νερά. Και μάλιστα, πλοίο που θα έφερε και αντίστοιχο όνομα, λχ "Τουρκοφάγος". Γιατί και το όνομα ακόμη " Πορθητής" είναι πρόκληση.
Επιθετικοί; Ούτε καν αμυντικοί. Απλοί θεατες που περιμενουμε τη μεταγραφη να παιξει μπαλα.
Μα δεν λεω κατι φοβερο.
Εστω αυριο ερχεται σε εμας ο Πορθητης.
Τι κανουμε.
Τους βλέπω γύρω μου πολλά χρόνια πολλούς ανθρώπους που δυσσαρεστούνται από τη ελληνική στάση και θέλουν να ανάψουν τα αίματα.Aκριβώς!
Εδώ εμβολίζονται πλοία και εμείς το λέμε παρεκούμβηση (σικ).
Για αυτό ρώτησα τον Andre, που είδε ποιον να λέει αυτά που ισχυρίστηκε.
Με το ποιον της (απο καταπατηση δικαιωματων εως πογκρομ στην Κωνταντινουπολη, και απο ξεσπιτομο και μετατωπιση πληθυσμων κουρδικων περιοχων μεχρι κατακτηση εδαφους ξενου κρατους ετσι για τα πιο χονδρικα)... οποιαδηποτε αλλη χωρα της περιοχης θα ηταν στο περιθωριο, θα ειχε κυρωσεις απο το Νατο απο την Ευρωπη, θα ειχαν διακοπει συνομιλιες και περναω τα καλυτερα (οικονομικα μπλοκαζ).
Αντιθετα... ποτε αρχισαν να αναγνωριζουν τα διαφορα Δυτικα κρατη την Αρμενικη Γεννοκτωνια ; Ποσα οχι ακομα ; Ποια ειναι η αναγνωριση του Κουρδικου εθνους και της αυτοδιαθεσης του και απο ποσα κρατη ; Ποια ειναι η αντιδραση της Δυσης (γιατι για τους "αδελφους" τους δε μας πολυνοιαζει) για την εισβολη της στην Συρια η ακομα και για βομβαρδισμους στο εδαφος του Ιρακ ;
Ειδαμε κανενα εμπαργκο ; Ειδαμε καμμια απειλη απελασης απο την κοινοτητα της Ατλαντικης συμμαχιας ; Καμμια απειλη οτι κοβονται οι προνομιακες οικονομικες σχεσεις με την ΕΕ ;
Εγω δεν ειδα κατι τετοιο. Η Τουρκια κανει παντα αυτο που θελει και οι αλλοι τρεχουν απο πισω να ισοσταθμισουν τα πραγματα.
Εαν αυτο δεν ειναι διπλωματικη επιτυχια τοτε τι ειναι ;
Και ειδες, δεν εβαλα μεσα καν τα θεματα που αφορουν την Ελλαδα και τα Βαλκανια (και την "βαλκανοποιηση" τους) η την προσπαθεια συσπειροσης της Σουνιτικης κοινοτητας γυρω απο την "Μεγαλη Πορτα" και την προσπαθεια να παρει το leadership των αδελφων μυσουλμανων απο Ιουγουρια μεχρι Αιγυπτο κατω απο την μυτη των παντων εκτος του Ισραηλ.
Ανοιχτος ο δρομος γιαυτους.
Στα παραπάνω να θυμίσω και τις σχέσεις της Τουρκίας πλέον, με τις ηγεσίες των σουνιτών αράβων...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
.....
Αυτά έχουμε στο Αιγαίο και φυσικά με τη σειρά μας έχουμε παραβιάσει το άρθρο 12 της συνθήκης της Λωζάννης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.