Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκ

Α μάλιστα έχει να κάνει με το πώς εκδιώχθηκαν, δηλαδή αν αύριο κάποια χώρα πχ η Αμερική πάει στην Κρήτη και τους πει καντε την βόρεια θα είναι οκ?

Δεν έχουμε σημείο επαφής στην συζήτηση... Το σταματάω... :)

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν έχεις ιδέα. Η Τουρκία δεν εκμεταλεύτηκε μια "πολιτική αστάθεια". Η Τουρκία επιζητεί την προσάρτηση της Κύπρου απο το 1950. Σχεδίαζε την εισβολή ή κάτι ανάλογο επι δεκαετίες και απλά άδραξε την ευκαιρία που περίμενε. Η επεκτατική πολιτική της Τουρκίας απέναντί μας έχει την αμέριστη συμπαράσταση του μέσου Τούρκου, αλλιως δε θα μπορούσε να ακολουθείται απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα.
Μόνος σου φάσεις και αντιφασκεις στο ίδιο κείμενο

Αρκετές φορές που προσπαθώ να ακολουθήσω αυτό το νήμα μετά από λίγο αισθάνομαι σαν να έχω πάρει LSD. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ.

Κοίτα, σωστό και αυτό, και αν κάποιου δεν του φτάνει μπορεί και να διαβάζει το Που πάει η χώρα...με δική του ευθύνη όλα αυτά φυσικά...

Έχουμε κάθε λόγο να έχουμε πανίσχυρο στρατό, και κυρίως να είμαστε συνειδητοποιημένοι εχθροί των Τούρκων.

Ήταν είναι και θα είναι ο νούμερο ένα εχθρός μας.
Των προπάππων μας των παπούδων μας των πατεράδων μας. Αν είμαστε κωλόφαρδοι εμείς μπορεί να γλυτώσουμε, τα παιδιά μας δεν υπάρχει περίπτωση.
Μόλις 40 χρόνια από την εισβολή, μόλις 100 χρόνια πριν ήταν ακόμη στα εδάφη μας στα Γίαννενα στην Θεσσαλονίκη. Πολλοί από εμάς ίσως να μη θεωρούν εδάφη μας την Σμύρνη κλπ. πράγμα πάλι ανιστόρητο.

Όποιος ξεχνάει ή καμώνεται ότι είναι ειρηνιστής, ότι αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα είναι όχι γελασμένος, αλλά επίτηδες αυτουποβάλεται μέσα στην ηρεμία που απλά του προσφέρει η καθημερινότητα,

Δύο φορές 1987 1996 κοντέψαμε να ξαναεμπλακούμε. Τους κρατάμε με νύχια και με δόντια λόγω των τεράστιων εξοπλισμών από το 1990 ως το 2010 με τα Mirage τα F16, τα Leopard, τα υποβρύχια, και με την πολιτική να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλοαμερικάνοι.

Χάνουμε την υπεροπλία μας σταθερά.

Στην πρώτη αδύναμη στιγμή μας θα έχουμε πόλεμο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακ

Α μάλιστα έχει να κάνει με το πώς εκδιώχθηκαν, δηλαδή αν αύριο κάποια χώρα πχ η Αμερική πάει στην Κρήτη και τους πει καντε την βόρεια θα είναι οκ?
Για πες μου και μένα για να μάθω, πότε και πως εκδιωχθηκαν οι Έλληνες από την Σικελία;

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Πραγματικά για πες μου τι έχω να χωρίσω με τον αντίστοιχο Τούρκο πολίτη?
Έχετε μπερδέψει την πολιτική με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών των δύο χωρών...
Φυσικά δεν υιοθετω την άποψη ότι δεν υπάρχουν σύνορα έθνη κλπ του συριζα

Τα αεροπλανα τους και ολα τα υποδαυλιστικα δεν τα προκαλει ο λαος αμεσα (εμμεσως ναι αφου ψηφιζει τα ζωα αυτα)

Τα προκαλει η ηγεσια τους.

Αυτη θα κανει κινηση για τα νησια μας καποια στιγμη και αυτη θα κανει κινηση για την Θρακη.

Έχουμε κάθε λόγο να έχουμε πανίσχυρο στρατό, και κυρίως να είμαστε συνειδητοποιημένοι εχθροί των Τούρκων.

Ήταν είναι και θα είναι ο νούμερο ένα εχθρός μας.
Των προπάππων μας των παπούδων μας των πατεράδων μας. Αν είμαστε κωλόφαρδοι εμείς μπορεί να γλυτώσουμε, τα παιδιά μας δεν υπάρχει περίπτωση.
Μόλις 40 χρόνια από την εισβολή, μόλις 100 χρόνια πριν ήταν ακόμη στα εδάφη μας στα Γίαννενα στην Θεσσαλονίκη. Πολλοί από εμάς ίσως να μη θεωρούν εδάφη μας την Σμύρνη κλπ. πράγμα πάλι ανιστόρητο.

Όποιος ξεχνάει ή καμώνεται ότι είναι ειρηνιστής, ότι αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα είναι όχι γελασμένος, αλλά επίτηδες αυτουποβάλεται μέσα στην ηρεμία που απλά του προσφέρει η καθημερινότητα,

Δύο φορές 1987 1996 κοντέψαμε να ξαναεμπλακούμε. Τους κρατάμε με νύχια και με δόντια λόγω των τεράστιων εξοπλισμών από το 1990 ως το 2010 με τα Mirage τα F16, τα Leopard, τα υποβρύχια, και με την πολιτική να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλοαμερικάνοι.

Χάνουμε την υπεροπλία μας σταθερά.

Στην πρώτη αδύναμη στιγμή μας θα έχουμε πόλεμο.

+1

Το βασικο και κυριο.
Τορπλες υπαρχουν ; καταλληλες ;
Και το αντιτορπιλικο αντιμετρο Ζαργανα που εφτιαξαν οι τουρκοι τι λεει ;
Αντιμετρα αντιμετρων πριν ριχτουν οι τορπιλες ?
Spertrum vs Anti Mensura
Mesura per Mensuram

Status
Not open for further replies.