Ο τύπος είναι το μεγαλύτερο τρολ της ιστορίας.
O Tραμπ ειναι ακριβως αυτο. Το μεγαλυτερο τρολ της ιστοριας. Και το οτι ειναι τοσο απροβλεπτος κανει τους αντιπαλους του να μην ξερουν τι να κανουν, και τους φιλους του να φυλαγονται. Το πιο πανκ ατομο.
Εφιαλτης για καθε διπλωματια ο εμπορας.
Οσο για την αποφαση (ας υποθεσουμε εγω θα πιστεψω καθε αποφαση του Τραμ αφου εχει πραγματοποιηθει) για να αφησει του Τουρκους να μπουν και να αλωνισουν στην Β Συρια... Ας πουμε οτι ειναι ετσι... μιλατε ολοι οτι οι Ρωσσοι μπορει να πιεζουν απο πισω.
Αποκλειεται οι Ρωσσοι. Αποκλειεται για αυτο τον λογο για αλλους δε ξερω ισως.
Οι Τουρκοφωνοι της Ιντλιμπ ηταν το καζους Μπελλι τους με τους Τουρκους. Και παραμενει μια απο τις κυριες προταιρεοτητες των.
Ασχετα αν αλληλοσκοτωνονται στην Λιβυη με του Τουρκους αυτη την στιγμη. Που κανεις δε μιλα γιαυτο επισης.
Λοιπον εαν υπαρχει τετοια αποφαση δεν ειναι πισω οι Ρωσσοι. Ξεχαστε το.
Εγω πιστευω οτι ειναι πιεση και των δυο (Τραμπ ΚΑΙ Πουτιν) απεναντι στους ΕΕδες.
Ιδιως οταν σκεφτομαι οτι υπαρχουν χιλιαδες "Ευρωπαιοι" σφαχτες του ισλαμικου κρατους που τους κρατουν αιχμαλωτους οι Κουρδοι ( δεν τους καθαριζουν αν και ολοι προσευχονται να τους καθαρισουν μυστικα τη νυχτα στο κρεβατι τους απο του ΕΕδες ηγετες, αλλα δεν το κανουν για να ειναι νομιμοι και με τον τυπο, καθως δεν εχουν δικο τους κρατος. Οι Ιρακινοι το κανουν, γιατι εχουν κρατος αρα και αναγνωρισμενη δικαιοσυνη.
Λοιπον σκεφτητε τι κοψιμο θα πιασει τους Ευρωπαιους, οταν θα μαθουν οτι την δικαιοσυνη των σφαγεων ισλαμιστων απο τα μερη τους, την ανελαβε ο ερντογαν.
Οπως λενε κα στο χωριο μου, οποιος πηδαει πολλα παλουκια και κανει τον πηδηχτουλη....ε τελικα...
Για να δουμε πως θα τελειωσει αυτη η ιστορια. Εγω βλεπω μια επιταχυνση των πραγματων οπου καθε κατεργαρης θα μπει στον παγκο του.