Εντάξει, επειδή διαβάζω εδώ διάφορα από τους Τουρκοφάγους και πόσο καλά κάνουμε που είμαστε σκληροί και δεν υποκύπτουμε στις πιέσεις να τους παραχωρήσουμε τζαμιά κλπ.
να αναρτήσω κι εγώ μια είδηση που με αφορά προσωπικά, εμένα και άλλες καμιά 90αριά οικογένειες.
http://www.axortagos.gr/keywords/artenius/
Σε «τούρκικα χέρια» η πρώην VPI
Τουρκική βιομηχανία εξαγόρασε ελληνική στο Βόλο
Αρκεί μη μας ζητάνε τζαμιά οι Μουσουλμάνοι να προσεύχονται, για όλα τα υπόλοιπα είμαστε καρντάσια και δε χαλάμε hatir!
Πριν 15+ χρόνια ήμουν στην ομάδα των πρώτων 10 που προσλήφθηκαν, μετά από εκπαίδευση εδώ και στην Ιταλία και ξεκινήσαμε αυτή τη βιομηχανία, μοναδική στο είδος της για τα δεδομένα Ελλάδας και Βαλκανίων. Το 30% της παραγωγής κάλυπτε την Ελληνική αγορά, το υπόλοιπο 70% εξαγωγή.
Έχετε πιει όλοι νεράκι αναψυκτικά κλπ κατασκευασμένα από υλικό που περνούσε "από τα χεράκια μου"...
Θυγατρική της
3Ε και για το μεγαλύτερο διάστημα ιδιοκτησία της
Frigoglass.
Μέχρι και σήμερα κατέχουν το 35% τα Ελληνικά Πετρέλαια, που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την εν λόγω βιομηχανία.
Από τον περασμένο Απρίλιο απολυμένοι όλοι, από διευθυντές μέχρι καθαρίστριες. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για
συνιδιοκτησία ΕΛΠΕ και Τουρκικής Εταιρίας Holding... από τα 100 άτομα που απασχολούνταν 15 χρόνια, μετά την απόλυση κράτησαν καμιά 15αριά με καθεστώς εργολαβίας και τρίμηνων συμβάσεων των 700 ευρώ καθαρά.
Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων δεν θα επανέλθει στην εταιρία, Αν και ΓΙΑ ΟΣΟ επαναλειτουργήσει...
ΑΛΛΑ ΜΟΥΕΖΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
:music-smiley-005: