songless_bird
AVClub Fanatic
Θα χαλουσε δηλαδη τους χριστιανους να ειναι η μοναδικη θρησκεια στον κοσμο; :chinscratch:Πανθρησκεια.
Οι μουσουλανοι παντως το επιδιωκουν φανερα.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Θα χαλουσε δηλαδη τους χριστιανους να ειναι η μοναδικη θρησκεια στον κοσμο; :chinscratch:Πανθρησκεια.
....
Αποφασιστε,ή η πιστη σας ειναι αγαπη,πραγματικη ταπεινοφροσυνη και θα γυρνατε και το αλλο μαγουλο,ή θα εχετε στρατηγο τη Παναγια και θα πολεματε τον εχθρο.
.....
Δεν το εχω υποψιν μου αλλα στοιχιματιζω οτι οο εν λογω Αμερικανος ηταν μαυρος ετσι ;
Ο στρουθοκαμηλισμος ειναι ηδη εκει. Και η απειλη ειιναι μακραν μεγαλυτερη και αμεσοτερη απο τους Τουρκους. Ειναι ολο αυτο το "εμψυχο υλικο" (2000000 ; ) που εχει περασει στην Ελλαδα και βρισκεται stand by. Που καποιοι λιγοι το λατρευουν και καποιοι αλλοι πιστευουν να κανουν δεξαμενες ψηφων για να παραμεινουν εσαει στην εξουσια, και ο Ελληνικος λαος καθετε τους ακουει και τους βλεπει. Αυτος ειναι ο Στουθοκαμηλισμος. Ετσι ηταν και αλλου στην Ευρωπη αλλα αλλαζει. ΑΚΟΜΑ και στην Γερμανια. Με τοσες στρουθοκαμηλους σαβανα θα γενει.
Eμενα ηταν εντελως αγραμματη (η πολυαγαπημενη μου) ....
αλλα οταν ακουγε για επανακτησεις Πολεων απλα χαμογελουσε !
Και μαλιστα χαμογελουσε διχως ιχνος ειρωνιας.
Χαμηλωνε το βλεμμα και περιμενε να τελειωσουμε (τις μαλακιες).
Όχι. Καλύτερα να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλο που μας χάρισε η φύση (ή ο Θεός, ότι προτιμάτε) και για επεξεργασία πληροφοριών, όχι μόνο για καταγραφή.Άρα καλύτερα να είμαστε αγράμματοι,προβλέπω στροφή και μεταρρυθμίσεις στην παιδεία!!!!:Banane0:
Άρα καλύτερα να είμαστε αγράμματοι,προβλέπω στροφή και μεταρρυθμίσεις στην παιδεία!!!!:Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.