Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε όμως τίποτα πραγματικά όταν αναλογιστούμε τη συνολική προσφορά του στην κοινωνία και στην εκκλησία.

Εξάλλου, και ο ίδιος, σε ομιλίες του, τόνιζε ότι έλπιζε να τον λυπηθεί ο Θεός λόγω του αυστηρού - και μη εύκολα αποδεκτού - χαρακτήρα του...

Δεν θα τον κρίνω εγώ, δεν είναι δουλειά μου.
Απλά εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα και φοβάμαι πως έδιωξε κόσμο από την εκκλησία (μακάρι να κάνω λάθος) όπως και άλλοι.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν θα τον κρίνω εγώ, δεν είναι δουλειά μου.
Απλά εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα και φοβάμαι πως έδιωξε κόσμο από την εκκλησία (μακάρι να κάνω λάθος) όπως και άλλοι.

αυτο δεν απαραιτητα κακο.

Για την συζητηση περι ιερεων, κολασιμων κλπ...
Ολα ειναι σε αυτο το βιντεακι 10 λεπτων του Αββα Παζές, που εχω την μεγαλη τυχη να γνωριζω, και θα ελεγα οπως λεμε στην Ελλαδα ειναι μαλλον ο "πνευματικος" μου η ενας απο αυτους .

Τιτλος: Πολλοι ιερεις θα πανε στην κολαση. Μαλιστα οι περισσοτεροι θα πανε στην κολαση. Η εξηγηση σε τρεις χρονους. Μαλιστα πολυ ενδιαφερον η εξηγηση της πτωσης των ιερεων σε αντιστοιχια με αυτη του λαμπροτερου των αγγελων...ολα ειναι μεσα.
Και δεν ειναι επληξη ειναι αναμενωμενο και εχουμε προειδοποιηθει (οπως και αυτοι οι ιδιοι) απο τις Γραφες.

Ειναι εις την Γαλλικην βεβαια, αλλα νομιζω οτι βαζει ενα τερμα στην ερωτηση που κανει κυκλους, περι διαφθορας και πτωσεως των ιερεων.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τελος :offtopic:

Ιερέας ουσ. Το πρόσωπο που αναλαμβάνει τη διαχείριση των δικών μας πνευματικών υποθέσεων, προκειμένου να βελτιώσει τις δικές του υλικές.

(από το Αλφαβητάρι του Διαβόλου του Άμπροουζ Μπηρς)

Kαι αν εγω θελω να επικοινωνω υπερβατικα μαζι του ? ... ανευ TCP και ignore lists. :rolleyes:
Οπως περιπου επικοινωνουν μεσω προσευχης οι βαθια θρησκευομενοι (αν δεν κανω λαθος).
Τους ακουει ο Θεος .... ετσι δεν ειναι ? .... ακομα και αυτους που εχουν αμαρτησει ....
αυτους που εχουν περιελθει σε ignore list .... σωστα ?

Με το ένα πόδι μες την Ένωση ο Έρντο... :)

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο. Εμείς, σαν Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Δημοκρατία.»

Εμενα με απασχολουν τα 3 εκατομμυρια προσφυγων.
Για την Ευρωπη μπορει να μην αποτελουν προβλημα αλλα ... η Ελλαδα θα διαλλυθει !
ΕΧΕΙ .... διαπραγματευτικο χαρτι η Τουρκια. Ειναι ηλιθιος οποιος δεν το βλεπει.
Ετσι οπως ειμαστε, οποιοσδηποτε μπορει να μας πιεσει ... ειμαστε ενα υπερχρεωμενο κρατος.
Μπορει να αποφυγουμε να κατεβασουμε κιλοτακια στου Τουρκους αλλα αυτο σημαινει οτι
ΣΙΓΟΥΡΑ θα κατεβασουμε κιλοτακια σε καποιους αλλους. Οι εταιροι μας (αν ειναι να κρινω
απο αυτα που ξεστομισε ο Νταισενμπλουμ) περιμενουν, πως και πως, να κατακλυσθει η
Ελλαδα απο στιφη προσφυγων ωστε να ζητησουμε την βοηθεια τους ... με ....
οποιουσδηποτε ορους.

Μονο ΕΓΩ το βλεπω αυτο ?

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εμενα με απασχολουν τα 3 εκατομμυρια προσφυγων.
Για την Ευρωπη μπορει να μην αποτελουν προβλημα αλλα ... η Ελλαδα θα διαλλυθει !
ΕΧΕΙ .... διαπραγματευτικο χαρτι η Τουρκια. Ειναι ηλιθιος οποιος δεν το βλεπει.
Ετσι οπως ειμαστε, οποιοσδηποτε μπορει να μας πιεσει ... ειμαστε ενα υπερχρεωμενο κρατος.
Μπορει να αποφυγουμε να κατεβασουμε κιλοτακια στου Τουρκους αλλα αυτο σημαινει οτι
ΣΙΓΟΥΡΑ θα κατεβασουμε κιλοτακια σε καποιους αλλους. Οι εταιροι μας (αν ειναι να κρινω
απο αυτα που ξεστομισε ο Νταισενμπλουμ) περιμενουν, πως και πως, να κατακλυσθει η
Ελλαδα απο στιφη προσφυγων ωστε να ζητησουμε την βοηθεια τους ... με ....
οποιουσδηποτε ορους.

Μονο ΕΓΩ το βλεπω αυτο ?

Ε όχι δα..
Οι εταίροι μας μόνο τα δανεικά τους θέλουν πίσω.
Τι, όχι?

Status
Not open for further replies.