Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Κατ'αρχήν η συγκεκριμένη απειλή, δεν αφορούσε αυτά τα 3 εκατομμύρια.
Είπε ότι οι Ευρωπαίοι θα φοβούνται παντού στον πλανήτη.
ΠΧ ένας ευρωπαίος που πάει ταξίδι στη Χιλή.

Τι ήθελε να πει ο ποιητής? Ουδείς γνωρίζει.
Μακάρι να πει και άλλα πάντως.

Μηπως θελει να πει οτι θα "εξαγει τρομοκρατια" ;

Ρε παιδια ....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ .... ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ !
Δεν θα παει κανεις με αερογεφυρα ... στην αλλη ακρη της Ευρωπης.
Απο καπου θα περασει ....

Για ποιον χτυπαει, λοιπον, η καμπανα ?
Για τον Βελγο, για τον Αυστριακο, για τον Ιταλο, για τον Γιουγκοσλαβο .... η για τον Καραγκιοζη ?

Μόνο εγώ βλέπω ομοίτητες του Ερντογάν με τον Χίτλερ;
Κέρδισαν τις εκλογές.
Φροντίζουν να αποκτήσουν υπερεξουσίες, καταλύοντας στην πράρξη τη δημοκρατία.
Ενισχύονται στρατιωτικά, με έμφαση στην παραγωγή εγχώριας τεχνολογίας.
Μιλάνε για τις αδικίες από τους προηγούμενους πολέμους και πώς πρέπει να αποκατασταθούν.
Ξεκίνησαν ήδη την επέκταση προς τα ανατολικά.

Τα δυτικά σύνορα είμαστε εμείς...

Μόνο εγώ βλέπω ομοίτητες του Ερντογάν με τον Χίτλερ;
Κέρδισαν τις εκλογές.
Φροντίζουν να αποκτήσουν υπερεξουσίες, καταλύοντας στην πράρξη τη δημοκρατία.
Ενισχύονται στρατιωτικά, με έμφαση στην παραγωγή εγχώριας τεχνολογίας.
Μιλάνε για τις αδικίες από τους προηγούμενους πολέμους και πώς πρέπει να αποκατασταθούν.
Ξεκίνησαν ήδη την επέκταση προς τα ανατολικά.

Τα δυτικά σύνορα είμαστε εμείς...

Όχι, τις βλέπω κι εγώ. Αλλά ευτυχώς η Τουρκία δεν είναι Γερμανία κι ούτε πρόκειται να γίνει.

Ο Καντιώτης... θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, που είχε γίνει ένα happening με δαύτον.
Είχε μπει μια κυρία στην εκκλησία με γούνα.
Οπότε φωνάζει αυτός "να περάσει έξω η αρκούδα".
Και όσο και αν είχα νεύρα που έβαλε γούνα εκείνη (φιλοζωικοί λόγοι), θυμάμαι είχα θυμώσει περισσότερο με εκείνον.
Αυτή η αυστηρότητα που είχε στα πάντα ήταν σε πλήρη αντίθεση με την γλυκύτητα του Ιησού.
Και ήμουν και παιδάκι στο δημοτικό...
Γυναίκα του χουντικου δημάρχου ήταν και την πέταξε έξω

Δεν είναι επίθεση κατακτητική αυτή κυνήγι των Κούρδων έιναι και βέβαια δεν "κατέκτησαν" τίποτα, να μη πω ότι η "συρρίκνωση" τους είναι αναμενόμενη. Γιά να μη παρεξηγηθώ, σαν απολογητής των τούρκων, όχι ότι δεν μου θυμίζουν χιτλερικό καθεστώς.....

Ποτέ η Τουρκία δεν είχε πραγματική δημοκρατία, σαν την δική μας την καλή δημοκρατία.

Χωρίς πλάκα, οι ευτυχέστερες στιγμές της "Τουρκικής Δημοκρατίας" ήταν χειρότερες απ' τις δικές μας μέρες της χούντας.....

Αυτή η επέκταση προς τα ανατολικά ποιά ακριβώς είναι; Επιτέθηκαν στο Ιράν;

Στο Ιρακ και στην Συρια.
Ειναι κανονικες επιθεσεις και επεκτασεις οπως περιπου εγινε και με την Κυπρο το 74.

επεμβαινουν, βομβαρδιζουν και εγκαταστουν δυναμεις γι αν ακανουν δηθεν τον χωροφυλακα.

βεβαια υπαρχει μια διαφορα, για την Συρια και το Ιρακ ενδιαφερεται και καποιος αλλος.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ποτέ η Τουρκία δεν είχε πραγματική δημοκρατία, σαν την δική μας την καλή δημοκρατία.

Ε ναι. Βέβαια αυτό να το πεις σε κανέναν Τούρκο δημοσιογράφο. Από εκείνους που έχουν απολαύσει την τουρκική δημοκρατία με το κουτάλι.

Παντως εμενα μου θυμιζει Χιτλερ.

erdogan%20thumomenos_4.jpg

Και οταν σκεφτομαι οτι στα μουλωχτά θελουν οσο τιποτα να βρουν προσαση στα πυρηνικα οπλα (μεσω Πακισταν)....

Εγω πιστευω οτι ο Ερντογαν θα γινει ο νεος Χαλιφης.

Εμένα ρε παιδιά μου θυμίζει στα μούτρα τον πεθερό μου.
Μιλάμε είναι ίδιοι.
Δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε τι σύγχυση τραβάω μόλις βλέπω τα μούτρα
του πεθερού μου :slapface:

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Κατεχει κυβερνητικο ποστο ο πεθερος σου ? :rolleyes: ....

Κυβερνητικό δεν το λες... αλλά είναι πρώην υπερσούπερτέρμα-πιο τέρμα δεν γίνεται- πασόκος. Με θέσεις στον δήμο στα νιάτα του κλπ κλπ.
Λαμπρός επιχειρηματίας κλπ κλπ, αλλά πρώτα έκανε προσευχή για το κόμμα και μετά για όλα τα υπόλοιπα. Κομματόσκυλο κοινώς.
Κι όταν λέμε πασόκος, εννοώ οτι μπορεί ακόμα και το μεδούλι του να είναι πράσινο. Απλά πλέον δεν το εξωτερικεύει τόσο.

Status
Not open for further replies.