Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ε όχι και παντόφλα βρε Τάσο.
Εντελώς άσχετη με την περίσταση.

Προτείνω...
20160426110747_ipanema_sagionara_blue_flip_flops.jpeg

Εγώ τώρα σαγιονάρα, παντούφλα, το πιάσεις το γιαπωνέζικο :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εγώ τώρα σαγιονάρα, παντούφλα, το πιάσεις το γιαπωνέζικο :p

αχαχαχχα σαν την Paulina την ανηψιά μου! :)

Να ευχηθουμε στον σουλτανο αυριο να εχει μια καλη προσευχη μες την Αγια Σοφια μπας και αξιωθουμε να μας τη δωσει ο Θεος μια ωρα αρχιτερα...

Παντως οι Τουρκοι χτες στην Λυον "εντυπωσιασαν".
Εαν ο στρατος και ο λαος τους εχει την ιδια βουληση, τολμη και τσαμπουκα με τους 25 χιλιαδες Τουρκους της Μπεσικτας, οπου καπου 2000 που ηρθαν απο Γερμανια μπηκαν με ντου στο γηπεδο υποβοηθουμενοι απο αυτους που ηταν ηδη μεσα...τοτε ξεχαστε τα οσα ξερατε και αρχιστε να μαθαινετε τα βασικα, με ποιο χερι να κανουμε τι, που πεφτει η Μεκκα ποιες ωρες η προσευχη, κλπ...

Χτες φανηκε κατι μεγαλο που εχει να κανει με ολο το πνευμα της εν λογω κουλτουρας με τον ηγετη τους με τις ανακοινωσεις τους με ΟΛΑ αυτα...το σημα που δειχεται ειναι οτι (ξανα)ηρθε η ωρα τους.

Αν και ξερω οτι μας βλεπουν και μεσα σ'αυτο το φορουμ δεν με νοιαζει να τα διαβαζουν. Ειναι σιγουροι πια για τον εαυτο τους και ξερουν τι θελουν.

Παντως οι Τουρκοι χτες στην Λυον "εντυπωσιασαν".
Εαν ο στρατος και ο λαος τους εχει την ιδια βουληση, τολμη και τσαμπουκα με τους 25 χιλιαδες Τουρκους της Μπεσικτας, οπου καπου 2000 που ηρθαν απο Γερμανια μπηκαν με ντου στο γηπεδο υποβοηθουμενοι απο αυτους που ηταν ηδη μεσα...τοτε ξεχαστε τα οσα ξερατε και αρχιστε να μαθαινετε τα βασικα, με ποιο χερι να κανουμε τι, που πεφτει η Μεκκα ποιες ωρες η προσευχη, κλπ...

Χτες φανηκε κατι μεγαλο που εχει να κανει με ολο το πνευμα της εν λογω κουλτουρας με τον ηγετη τους με τις ανακοινωσεις τους με ΟΛΑ αυτα...το σημα που δειχεται ειναι οτι (ξανα)ηρθε η ωρα τους.

Αν και ξερω οτι μας βλεπουν και μεσα σ'αυτο το φορουμ δεν με νοιαζει να τα διαβαζουν. Ειναι σιγουροι πια για τον εαυτο τους και ξερουν τι θελουν.

Τους φοβήθηκε το μάτι σου, μου φαίνεται! Ή όχι μόνο;

Τους φοβήθηκε το μάτι σου, μου φαίνεται! Ή όχι μόνο;

Μου εδειξαν οτι εχουν θεληση, στοχευουν πεπρωμενο, ξερουν τι θελουν και κανουν τα παντα για να τα παρουν. Ολα αυτα σε καδρο δημοψηφισματος για να ενισχυσουν τον σουλτανο τους (ας θυμηθουμε τι ελεγαν για την Ευρωπη οταν η Ολλανδια ανρνηθηκε τις συγκεντρωσεις τους) ολα αυτα σε αυτο το κλιμα.

Ηρθαν απο αλλες Ευρωπαϊκες χωρες οπου ηταν απροσκλητοι (με απαγορευση πωλησης εισητηριων) και ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Οποτε ναι με εντυπωσιασαν.

Αλλα αυτο μου δινει μια γενικη εικονα του ισλαμ στην Ευρωπη γενικα.

Μου εδειξαν οτι εχουν θεληση, στοχευουν πεπρωμενο, ξερουν τι θελουν και κανουν τα παντα για να τα παρουν. Ολα αυτα σε καδρο δημοψηφισματος για να ενισχυσουν τον σουλτανο τους (ας θυμηθουμε τι ελεγαν για την Ευρωπη οταν η Ολλανδια ανρνηθηκε τις συγκεντρωσεις τους) ολα αυτα σε αυτο το κλιμα.

Ηρθαν απο αλλες Ευρωπαϊκες χωρες οπου ηταν απροσκλητοι (με απαγορευση πωλησης εισητηριων) και ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Οποτε ναι με εντυπωσιασαν.

Αλλα αυτο μου δινει μια γενικη εικονα του ισλαμ στην Ευρωπη γενικα.

Σιγά τα ωά. Έλα να δεις στην Τούμπα τι γίνεται κάθε Κυριακή, αυτά δεν είναι τίποτα. Μπροστά σε αυτά που κάνουν τα Παόκια αυτά που περιγράφεις είναι κυριακάτικη εκδρομή των Προσκόπων.

Σιγά τα ωά. Έλα να δεις στην Τούμπα τι γίνεται κάθε Κυριακή, αυτά δεν είναι τίποτα. Μπροστά σε αυτά που κάνουν τα Παόκια αυτά που περιγράφεις είναι κυριακάτικη εκδρομή των Προσκόπων.

Ε δεν είναι τυχαίο που καλούνται "Τούρκοι" ομως!

Σιγά τα ωά. Έλα να δεις στην Τούμπα τι γίνεται κάθε Κυριακή, αυτά δεν είναι τίποτα.
Μπροστά σε αυτά που κάνουν τα Παόκια αυτά που περιγράφεις είναι κυριακάτικη εκδρομή των Προσκόπων.

Mας φωναξε κανεις ? :rolleyes: ....

PAOK_13_jpg.jpg

Status
Not open for further replies.