Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Δεν χρειαζεται να με ειρωνευεσαι.
Δεν εχω απτα στοιχεια του τι ακριβως συμβαινει.
Αλλωστε ΠΟΙΟΣ παραδεχεται οτι το ΤΑΔΕ διαμερισμα
στην ΤΑΔΕ γειτονια, στην ΤΑΔΕ πολη ... φιλοξενει μουσουλμανους ?
Κατα πασα πιθανοτητα ... καποιος πρεπει να το σκασει σε τοπικα καναλια.

Γιατι τα μεγαλα .... απλα δεν ....

Μα στο λέει πριν λίγα ποστ ο άλλος ότι είμαστε Τούρκοι αυτοί που ήρθαμε από Μικρά Ασία

Μην τον ακούς! Μιλάς με ΑΕΚτζή (έχω να πάω στο γήπεδο από τότε που φωνάζαμε ..ΕΕΕνωση..).

Καλη συνεχεια ευχομαι στον νεο σουλτανο.

Παντως, αν ημουν στη θεση του, να ελαμβανα σοβαρα την ερμηνεια των παρακατω 3 λεξεων - μανη, θεκελ, φαρες - που ειπωθηκαν πριν περιπου 2500 χρονια...

Οι μεταναστες της Μ.Α. του 22 ηταν Ελληνες Ελληνικοτατοι!

Συμφωνω !

Μαλιστα, εικαζω οτι υπαρχουν ΑΚΟΜΑ ελληνοϊδεατες στην Μικρασια (αν και οχι ελληνοτραφεις).
Φυσικα και ειναι εξαιρετικα λιγοι (σε πληθος) αλλα τους κοβω για 1000% ελληνες στην ψυχη.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν διαρκουν οι πολεμοι οσο διαρκουσαν παλια (κατι χρονια) γιατι παρεμβαινουν οι Μεγαλοι.
Οποτε μιλαμε για θερμο επεισοδιο. Μετα απο ενα θερμο επεισοδιο εκτονωνεται (καπως) η πιεση.
Ομως αυτο δεν ειναι στανταρακι. Απλα τωρα, περιμενουμε απο δυο μεριες το επεισοδιο >
1) παραβιασεις εναεριες η θαλασσιες και 2) αφιξεις χιλιαδων προσφυγων !

Και εχουμε και μια κυβερνηση που φωναζει διαρκως "τους μεταναστες και τα ματια σας,
τους μεταναστες και τα ματια σας". Κατασχουν διαμερισματα και βαζουν μεταναστες
(εδω πανω στην Θεσσαλονικη). Πως λες να το βλεπει αυτο ενας σουλτανος ?

Ολα αυτα δεν ειναι μονο λαθη της αριστερης ιδεοληψιας (ειμαστε ολοι αδελφια) αλλα
και μιας χριστιανικης κουλτουρας αλληλεγγυης που μας ερχεται αυτουσια απο το 1922
οταν ελληνας επρεπε να υποδεχθει ελληνα (μικρασιατη). Μονο που τοτε ηταν Χριστιανος
ο προσφυγας. Οχι μουσουλμανος. Ποσα πραγματα κουβαλαμε απο γιαγιαδες και παππουδες !
Ουτε οι ιδιοι γνωριζουμε ....

Καταγραφες που θα τις πληρωσουμε πανακριβα.

Μάνο ,επειδή ζώ στη Θεσ/νίκη από πάντα ,ποιό διαμέρισμα έχει κατασχεθεί και φιλοξενούνται μετανάστες ;
Θέλω να μου υποδείξεις 1 [ενα]
Τα διαμερίσματα στα οποί α φιλοξενούνται οι μετανάστες είναι ιδικτησίες ιδιωτών και υπάρχει ειδική διαδικασία που γίνεται αυτό

Με ποια δικαιλογια και με ποιο δικαιωμα χωνουν μεταναστες σε ξενα διαμερισματα?

Τα διαμερίσματα τα νοικιάζουν οι ιδιοκτήτες ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ
Επίσης αρκετά ξενοδοχεία στη Δ Μακεδονία είναι νοικιασμένα σε μετανάστες ,φυσικά επειδή το θέλουν οι ιδιοκτήτες

Δεν χρειαζεται να με ειρωνευεσαι.
Δεν εχω απτα στοιχεια του τι ακριβως συμβαινει.
Αλλωστε ΠΟΙΟΣ παραδεχεται οτι το ΤΑΔΕ διαμερισμα
στην ΤΑΔΕ γειτονια, στην ΤΑΔΕ πολη ... φιλοξενει μουσουλμανους ?
Κατα πασα πιθανοτητα ... καποιος πρεπει να το σκασει σε τοπικα καναλια.
Γιατι τα μεγαλα .... απλα δεν ....

Μάνο ,ειλικρινά περιμένω να μου αποδείξεις με παραδείγματα τα όσα ισχυρίζεσαι

Μα στο λέει πριν λίγα ποστ ο άλλος ότι είμαστε Τούρκοι αυτοί που ήρθαμε από Μικρά Ασία

Σου συνιστώ να διαβάζεις καλύτερα τι γράφεται

Το παρακάτω ρεπορτάζ δείχνει νομίζω πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί στη γείτονα. Είναι ένα από τα πιό μελαγχολικά κείμενα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό και περιγράφει την καταστροφή ενός καποτε ακμάζοντος έθνους.

https://www.nytimes.com/2017/04/13/magazine/inside-turkeys-purge.html?smid=tw-share&_r=1

Καλη συνεχεια ευχομαι στον νεο σουλτανο.

Παντως, αν ημουν στη θεση του, να ελαμβανα σοβαρα την ερμηνεια των παρακατω 3 λεξεων - μανη, θεκελ, φαρες - που ειπωθηκαν πριν περιπου 2500 χρονια...

Λές ο Ερντογάν να διαβάζει Δανιήλ ;
Εσείς μελετάς το Κοράνι ;

Στην δημοκρατική Ελλάδα, ένα μεγαλόπρεπο ΟΧΙ του 62% το μετατρέψαμε (δημοκρατικά πάντα...) σε ένα μεγαλόπρεπο ΝΑΙ και κανείς δεν αντέδρασε.
Στην απολυταρχική Τουρκία ένα αδύναμο ΝΑΙ παρέμεινε ΝΑΙ.
Food for thouhght...

Status
Not open for further replies.