Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Να πω και εγώ την άποψή μου.

Αυτό που λεει ο CR είναι εντελώς λάθος.
Δεν θα κάνω καν τον κόπο να δώσω παραδείγματα (εξ'άλλου έχουν ήδη δωθεί ωραιότατα).

Από την μικρή μου εμπειρία στο internet (1988, ναι δεν έκανα λάθος 1988) δεν έχω δει ποτέ κάποιον να αλλάζει γνώμη μετά από ένα chat.
Κάποια στιγμή αυτό μπορεί να συμβεί από μόνο του για άλλους λόγους.

Έχουν παρουσιαστεί μια χαρά οι αντιρρήσεις στην άποψή του.
Δεν χρειάζεται να του την αλλάξουμε.

Πάμε παρακάτω λοιπόν και μη σκάτε.

Με την ιδια λογικη αν ενας Ελληνας χριστιανος μεγαλωσει στις ΗΠΑ και παει στον στρατο των ΗΠΑ αν γινει πολεμος με τους Ρωσους θα αντιμετωπισει τον Ρωσο?

Αφου ο Ρωσος ειναι αδερφος του. Υποχρεωτικα απο τοτε που του μιλαει ο μπαμπας του στο σπιτι κι ο παπας στην εκκλησια.

Ειδικα αν εχει και κομμουνιστη μπαμπα εκει να δεις inside job που θα κανει για τους Ρωσους...

από προσωπική εμπειρία:
αυτός που αποκαλείς "Έλληνα" (λόγω καταγωγής) είναι στην πραγματικότητα "αμερικανός φιλέλληνας" (στην καλύτερη το φιλέλληνας)
το διαπίστωσα τότε με τους βομβαρδισμούς στη Σερβία. Η συντριπτική πλειοψηφία επιδοκίμαζαν την πολιτική Κλίντον,
ίσως φανατικότερα και από τους παλιους αμερικάνους

Να πω και εγώ την άποψή μου.

Αυτό που λεει ο CR είναι εντελώς λάθος.
Δεν θα κάνω καν τον κόπο να δώσω παραδείγματα (εξ'άλλου έχουν ήδη δωθεί ωραιότατα).
.............

Πάμε παρακάτω λοιπόν και μη σκάτε.

Ε ασε με να κανω λαθος ρε Κρις. Και βλεπουμε τι θα γινει....(ας κανουμε οτι δεν το βλεπουμε ακομα)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παμε παρακατω.

Σαφή τα ερωτήματα με οδυνηρές(;) απαντήσεις “from Καστανιές Έβρου with love”

http://www.defence-point.gr/news/safi-erotimata-me-odynires-apantisis-from-kastanies-evrou-with-love

Δεν μπορουμε να αντιδρασουμε γιατι αν συμβει αυτο σημαινει οτι ειναι ομηροι.

Μονο οι Αμερικανοι αν καθαρισουν.

Αν υπήρχαν, λέγω "αν" δεν το ξέρω, θέσεις Τούρκων αξιωματικών (ΝΑΤΟϊκών) σε Ελληνικές ΝΑΤΟϊκές μονάδες θα μπορούσαμε πχ να τους διώξουμε. Πρέπει έτσι κι' αλλοιώς να τεθεί το θέμα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.....

Αυτο ειναι μια καλη ιδεα, να θεσουμε το προβλημα σε επιπεδο ΝαΤο.
Τις προαλλες ο σουλτανος για να την πει στους Αμερικανους ελεγε "εμεις ειμαστε πιστοι στου συμμαχους μας..." " εμεις οταν λεμε οτι ειμαστε συμμαχοι δεν οπλιζουμε τους τρομοκρατες τους εχθρους του συμμαχου μας"
Ας του πουν τι σκατα συμμαχος ειναι.

Παλι λογοκρισια επεσε και σβηστηκε σχολιο μου?

Δεν ειναι κακο καποιος να μην ξερει πως ειναι ενα σχολειο...

Είναι κακό να προσβάλλεις τον άλλο.

Και ακόμη χειρότερο να κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις και να ζητάς τα ρέστα που εφαρμόζεται ο κανονισμός.

Την άλλη φορά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με γελοιότητες περί λογοκρισίας.

Θα σου κοινοποιήσω τον κανονισμό και θα σσυ δώσω χρόνο να τον μάθεις απ'έξω.

Νισάφι.

Eξαιρετικη συνεντευξη-κατατοπιση.
Σπουδαιος κυριος ο πτεραρχος.

Ρε Βios αυτο που λεει ο πτεραρχος απο το 08:48 εως 10:35 το ελεγα, η μαλον το θεωρουσα ετσι ακριβως και εγω απο νεαρος. Και και σημερα ετσι το θωρω αναφορικα με την εποχη.

Οι αρχες παραμενουν οι ιδιες. Το σκηνικο αλαζει.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Αν αύριο καταδικάσουν τα παλικάρια για κατασκοπεία,δηλαδή ποινή φυλάκισης,πως πιστεύετε πως πρέπει να (αντι)δράσουμε;Υποθετικό και μακάρι απίθανο σενάριο.

Θα πιάσουμε κι εμείς Τούρκους κάπου και θα γίνει ανταλλσγή. Ο Τσακ Φώτης δεν μασάει...

Να ανακαλεσουμε τους πρεσβευτες μας. Να δειξουμε οτι σοβαρευει το θεμα στους συμμαχους.

Να ανακαλεσουμε τους πρεσβευτες μας. Να δειξουμε οτι σοβαρευει το θεμα στους συμμαχους.

Να ανακαλέσουμε τους πρεσβευτές μας από τις χώρες του ΝΑΤΟ ,επειδή έχουμε διαφορές με τη Τουρκία ;
Και θα <σκιαχτούν> οι νατοικοί επειδή θα φύγουν οι Ελλήνες πρέσβεις λόγω του επεισοδίου στον Εβρο ;
Μάλλον θα γελάσουν [στη καλύτερη]

Απο την Τουρκια να τους ανακαλεσουμε. Οχι απο το ΝΑτο.

-Εντιτ εαν τους δικασουν για κατασκοπεια εννοειται.

Και μετα να κανουμε και θεμα για αυτες τις καμερες στις καστανιες...στην ΕΕ.

Τελειως παρανομες λογω συμβασεων οπως ελεγε το προηγουμενο αρθρο.

...Οι αρχες παραμενουν οι ιδιες. Το σκηνικο αλαζει.

Ετσι είναι. Κάποιες συνθήκες είναι διαχρονικές. Τα πρόσωπα και ο τόπος αλλάζουν.

Status
Not open for further replies.