Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Η οικονομικη ασφυξια κανει χειροτερη ζημια...

Η Τουρκία είναι προνεωτερικό κράτος, γι αυτήν η οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού: Της κατάκτησης και υποταγής των "απίστων".

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

άρα λοιπόν ΝΤΟΥ !?
Να κλείσουμε εισητήρια οι του εξωτερικού, για την επιστράτευση;

Κοίτα, η πολιτική κατευνασμού είναι ξεκάθαρο ότι έχει αποτύχει (όπως είχε αποτύχει και κατά το παρελθόν, με τη ναζιστική Γερμανία).
Οι Τούρκοι γίνονται όλο πιο προκλητικοί και πιο επικίνδυνοι. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να γίνει το "μπαμ" (από θερμό επεισόδιο - τύπου Ίμια, μέχρι κάποια σύρραξη - μικρής ή μεγάλης κλίμακας).

Ντου εμείς δεν πρέπει να κάνουμε. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε πιο σθεναρά και πιο αποτελεσματικά.

Τελεσιγραφο της Αμερικης στην Τουρκια ινα επιλεξει αναμεσα σε S400 & F35 ???

Απο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Χουριέτ, οι Τούρκοι καλούνται από τους Αμερικανούς να επιλέξουν.
Σύμφωνα με την φυλλάδα το "τελεσιγραφο" επιδόθηκε «προφορικώς» σε επιτροπή αρμόδια για τα τουρκικά εξοπλιστικά που μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι Αμερικανοί αξιωματούχοι τους ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν στο ίδιο οπλοστάσιο τα δυο αυτά συστήματα, οπότε η Άγκυρα πρέπει να κάνει τις οριστικές επιλογές της.

http://www.defence-point.gr/news/te...n-erntogan-dialexe-ke-pare-ite-s-400-ite-f-35

Too good to be true....

Mακαρι να μην παρουν και τα δυο....αλλα δεν το βλεπω.

Θα παρουν τα F35 .... γιατι οι S400 θα σημανoυν την εξοδο τους απο το ΝΑΤΟ.
Θελουν να φυγουν και απο το ΝΑΤΟ .... αλλα με ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ορους.
Οπως θελουν να μπουν στην ΕΕ .... παλι με δικους τους ορους.

Δεν δεχονται εκπτωσεις στην κοσμοαντιληψη της (που ειναι συγκεκαλυμενα θεοκρατικη).
Και ως ενα σημειο .... τους ζηλευω. Ειναι ξεκαθαρα επεκτατικοι ... και κυριαρχικοι.
Ουτε "ειμαστε αδελφια με ολο τον κοσμο" ... ουτε υποκριτες προτεσταντες
(θελουμε ειρηνη στην Μεση Ανατολη αλλα προμηθευουμε οπλακια δεξια-αριστερα).

Ξ-Ε-Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Ο-Ι !

Εμεις, ποτε ηταν η τελευταια φορα που ημασταν ξεκαθαροι .... ως κρατος ?
(γιατι ως εθνος εξακολουθουμε να μαστε .... νομιζω δηλαδη ....)

Νομιζω πως ταιριαζετε καλυτερα στη νοοτροπια της Τουρκιας παρα στην Ευρωπαϊκη...
Too bad...

Με συγχωρείς, δεν είναι δική μου η νοοτροπία, δική τους είναι. Εγώ απλώς παρατηρώ. Πολύ θα ήθελα να είχαν τη νοοτροπία των Ολλανδών ή των Σουηδών, αλλά δεν την έχουν, και ειλικρινά απορώ που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

Με συγχωρείς, δεν είναι δική μου η νοοτροπία, δική τους είναι. Εγώ απλώς παρατηρώ. Πολύ θα ήθελα να είχαν τη νοοτροπία των Ολλανδών ή των Σουηδών, αλλά δεν την έχουν, και ειλικρινά απορώ που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

Εγω μια χαρα το εχω καταλαβει, εσεις πεφτετε στο επιπεδο των Τουρκων, εσεις λετε "οφθαλμος αντι οφθαλμου"

Εγω μια χαρα το εχω καταλαβει, εσεις πεφτετε στο επιπεδο των Τουρκων, εσεις λετε "οφθαλμος αντι οφθαλμου"

Πρώτον, που το έγραψα εγώ αυτό;

Δεύτερον, ποια είναι κατ εσέ η ενδεδειγμένη πολιτική απέναντι στο συγκεκριμένο γείτονα; αυτή που ακολουθούμε;

Πρώτον, που το έγραψα εγώ αυτό;

Δεύτερον, ποια είναι κατ εσέ η ενδεδειγμένη πολιτική απέναντι στο συγκεκριμένο γείτονα; αυτή που ακολουθούμε;

Συμφωνησες με συμφορουμιτη οτι καταλαβαινουν με τη δυναμη των οπλων (κατι αντιστοιχο κανουν και οι Τουρκοι) νομιζω πως ειναι κατι σαν οφθαλμος αντι οφθαλμου...

Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη πολιτικη, παντως δεν ειναι το ντου και το ποιος την εχει πιο μεγαλη...

Συμφωνησες με συμφορουμιτη οτι καταλαβαινουν με τη δυναμη των οπλων (κατι αντιστοιχο κανουν και οι Τουρκοι) νομιζω πως ειναι κατι σαν οφθαλμος αντι οφθαλμου...

Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη πολιτικη, παντως δεν ειναι το ντου και το ποιος την εχει πιο μεγαλη...

Δηλαδη, αν εγω καταλαβω πως λειτουργει ενας ουγκανος παοκτσης .... αυτο με καθιστα εν δυναμει ουγκανο ?
Αργα η γρηγορα, θα κανω οτι κανει και αυτος ?

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δηλαδη, αν εγω καταλαβω πως λειτουργει ενας ουγκανος παοκτσης .... αυτο με καθιστα εν δυναμει ουγκανο ?
Αργα η γρηγορα, θα κανω οτι κανει και αυτος ?

Αυτο καταλαβες?
Μηπως εισαι παοκτσης και σουπερας μαζι? :p

Για να αντιμετωπισεις εναν ουγκανο παοκτση πρεπει να γινεις κι συ ενας ουγκανος παοκτσης? Ή θα βρεις αλλον τροπο πιο λογικο?

Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι εγω λεω κεφαλι αντι οφθαλμου, οφθαλμος αντι οφθαλμου δε φτανει.
Οπως οι Ισραηλινοι.

Αυτο καταλαβες?

Μα αυτό λες, πως είναι δυνατόνα καταλάβουμε κάτι άλλο;

Για να αντιμετωπισεις εναν ουγκανο παοκτση πρεπει να γινεις κι συ ενας ουγκανος παοκτσης? Ή θα βρεις αλλον τροπο πιο λογικο?

Αν έρθει καταπάνω σου ένας ουγκανός με ενα σιδερολοστό, εσύ τι θα κάνεις; Θα του απαγγείλεις την Επι του Όρους Ομιλία; Αν αμυνθείς για να σώσεις τη ζωή σου αυτό σε κάνει και σένα ουγκανο;

Αν έρθει καταπάνω σου ένας ουγκανός με ενα σιδερολοστό, εσύ τι θα κάνεις; Θα του απαγγείλεις την Επι του Όρους Ομιλία; Αν αμυνθείς για να σώσεις τη ζωή σου αυτό σε κάνει και σένα ουγκανο;

Οτι να ναι...
Καμια σχεση αυτη η απειλη με τα υπολοιπα που συζηταμε...

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Μια φορά ρε Νικόλα με φιλοσοφία και ποίηση δε θα τον αντιμετωπίσεις..
Με φιλοσοφία σίγουρα δεν θα τον αντιμετωπίσεις αλλά με τον να ακολουθήσεις τον ίδιο τρόπο άκρη δεν πρόκειται να βγει.
Πάντως δεν νομίζω πως κανείς μας στην καθημερινοτητα του πλακωνετε με τον παράξενο γείτονα η τον ασυνήθιστο οδηγό θεωρώντας πως αυτή είναι η λυση.

Status
Not open for further replies.