Λάθος. Το μόνο που καταλαβαίνουν οι Τούρκοι είναι η δύναμη των όπλων.
Si vis pacem, para bellum.
+1000
Λάθος. Το μόνο που καταλαβαίνουν οι Τούρκοι είναι η δύναμη των όπλων.
Si vis pacem, para bellum.
Η οικονομικη ασφυξια κανει χειροτερη ζημια...
άρα λοιπόν ΝΤΟΥ !?
Να κλείσουμε εισητήρια οι του εξωτερικού, για την επιστράτευση;
Τελεσιγραφο της Αμερικης στην Τουρκια ινα επιλεξει αναμεσα σε S400 & F35 ???
Απο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Χουριέτ, οι Τούρκοι καλούνται από τους Αμερικανούς να επιλέξουν.
Σύμφωνα με την φυλλάδα το "τελεσιγραφο" επιδόθηκε «προφορικώς» σε επιτροπή αρμόδια για τα τουρκικά εξοπλιστικά που μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι Αμερικανοί αξιωματούχοι τους ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν στο ίδιο οπλοστάσιο τα δυο αυτά συστήματα, οπότε η Άγκυρα πρέπει να κάνει τις οριστικές επιλογές της.
http://www.defence-point.gr/news/te...n-erntogan-dialexe-ke-pare-ite-s-400-ite-f-35
Νομιζω πως ταιριαζετε καλυτερα στη νοοτροπια της Τουρκιας παρα στην Ευρωπαϊκη...
Too bad...
Με συγχωρείς, δεν είναι δική μου η νοοτροπία, δική τους είναι. Εγώ απλώς παρατηρώ. Πολύ θα ήθελα να είχαν τη νοοτροπία των Ολλανδών ή των Σουηδών, αλλά δεν την έχουν, και ειλικρινά απορώ που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
Εγω μια χαρα το εχω καταλαβει, εσεις πεφτετε στο επιπεδο των Τουρκων, εσεις λετε "οφθαλμος αντι οφθαλμου"
Πρώτον, που το έγραψα εγώ αυτό;
Δεύτερον, ποια είναι κατ εσέ η ενδεδειγμένη πολιτική απέναντι στο συγκεκριμένο γείτονα; αυτή που ακολουθούμε;
Συμφωνησες με συμφορουμιτη οτι καταλαβαινουν με τη δυναμη των οπλων (κατι αντιστοιχο κανουν και οι Τουρκοι) νομιζω πως ειναι κατι σαν οφθαλμος αντι οφθαλμου...
Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη πολιτικη, παντως δεν ειναι το ντου και το ποιος την εχει πιο μεγαλη...
Δηλαδη, αν εγω καταλαβω πως λειτουργει ενας ουγκανος παοκτσης .... αυτο με καθιστα εν δυναμει ουγκανο ?
Αργα η γρηγορα, θα κανω οτι κανει και αυτος ?
Εγω μια χαρα το εχω καταλαβει, εσεις πεφτετε στο επιπεδο των Τουρκων, εσεις λετε "οφθαλμος αντι οφθαλμου"
Αυτο καταλαβες?
Μα αυτό λες, πως είναι δυνατόνα καταλάβουμε κάτι άλλο;
Για να αντιμετωπισεις εναν ουγκανο παοκτση πρεπει να γινεις κι συ ενας ουγκανος παοκτσης? Ή θα βρεις αλλον τροπο πιο λογικο?
Αν έρθει καταπάνω σου ένας ουγκανός με ενα σιδερολοστό, εσύ τι θα κάνεις; Θα του απαγγείλεις την Επι του Όρους Ομιλία; Αν αμυνθείς για να σώσεις τη ζωή σου αυτό σε κάνει και σένα ουγκανο;
Ούγκανος=ο ανακράζων "ούγκα-ούγκα" (μόνο).....
Με φιλοσοφία σίγουρα δεν θα τον αντιμετωπίσεις αλλά με τον να ακολουθήσεις τον ίδιο τρόπο άκρη δεν πρόκειται να βγει.Μια φορά ρε Νικόλα με φιλοσοφία και ποίηση δε θα τον αντιμετωπίσεις..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.