Ποιος θα τον παρει στα σοβαρα αυτον τον τυπο ?
Κλασικα θα επιλεξει οτι του πουνε οι δημοσκοπησεις (ή οποιος τον ελεγχει? )
εγραψε πριν 2 ωρες οτι μπορει να παει και σε πολεμο με τους τουρκους
We have one of three choices: Send in thousands of troops and win Militarily, hit Turkey very hard Financially and with Sanctions, or mediate a deal between Turkey and the Kurds!
Θα το συζηταει κανα δυο εβδομαδες και μετα οταν θα εχει γινει η "δουλεια" θα πανε σε διαπραγματευσεις για το καλο της ειρηνης.
Η Ευρώπη οφείλει να δεχτεί τους πρόσφυγες, διότι ανήκει στον δυτικό κόσμο ο οποίος τους δημιούργησε.
Άρα και η Τουρκία πλέον εισήλθε πανηγυρικως στο κλαμπ του δυτικού κόσμου που δημιουργεί πρόσφυγες.
Μπερδευόμαστε πάντως, ο Τράμπ δεν είναι "τρελός", απλά έχει ψυχοπαθολογία τέτοια που δεν υπάρχουν ηθικές αναστολές μπροστά στα θέλω του.
Και το κυρίως σώμα αυτών που τον στηρίζουν εκλογικά (άσχετα αν τους βλέπουν μερικοί Έλληνες ως "δεξιούς" και συντάσσονται μαζί τους) είναι άνθρωποι με αλλοιωμένη επίγνωση της πραγματικότητας, μηδενική γνώση διεθνών πραγμάτων και με το ζόρι εγγράματοι. Στα περισσότερα κράτη του δυτικού κόσμου, αυτού του είδους οι Αμερικάνοι θα θεωρούνταν καθυστερημένοι. Δυστυχώς έχω γνωρίσει και συναναστραφεί επαγγελματικά αρκετούς την τελευταία 5ετια. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως έλεγχος της εξουσίας (η βασική ιδιότητα των ψηφοφόρων) ο Τράμπ αυτό το γνωρίζει και η ασυδοσία του φτάνει σε τέτοια επίπεδα που να χαρακτηρίζεται "τρέλα"...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Αυτά που ρουφάνε, η Γκρέτα δεν έχει απαγορέψει ακόμα το κρέας![]()
Μπερδευόμαστε πάντως, ο Τράμπ δεν είναι "τρελός", απλά έχει ψυχοπαθολογία τέτοια που δεν υπάρχουν ηθικές αναστολές μπροστά στα θέλω του.
Και το κυρίως σώμα αυτών που τον στηρίζουν εκλογικά (άσχετα αν τους βλέπουν μερικοί Έλληνες ως "δεξιούς" και συντάσσονται μαζί τους) είναι άνθρωποι με αλλοιωμένη επίγνωση της πραγματικότητας, μηδενική γνώση διεθνών πραγμάτων και με το ζόρι εγγράματοι. Στα περισσότερα κράτη του δυτικού κόσμου, αυτού του είδους οι Αμερικάνοι θα θεωρούνταν καθυστερημένοι. Δυστυχώς έχω γνωρίσει και συναναστραφεί επαγγελματικά αρκετούς την τελευταία 5ετια. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως έλεγχος της εξουσίας (η βασική ιδιότητα των ψηφοφόρων) ο Τράμπ αυτό το γνωρίζει και η ασυδοσία του φτάνει σε τέτοια επίπεδα που να χαρακτηρίζεται "τρέλα"...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Trump's betrayal of the Kurds is an epic disaster for the whole region. NE Syria's "Kurdish Triangle" is currently the most strategic piece of real estate in the Middle East, serving as stabilizing buffer between Erdogan's Musl B'hood regime (including his Al-Qaeda and ISIS proxies), the Mullahs of Iran, and the pro-Syrian Russians. With Mattis and Bolton gone, it seems that there is no spine left in US foreign policy (apparently Pompeo is unable to provide it just on his own) and all is left to the whims of an unhinged, superficial and disoriented US leader.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.