Τούτο πάλι τι είναι;

Μανωλάς Βλάσης

AVClub Enthusiast
19 June 2006
805
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα εδω αυτό το νήμα, αλλά το ερώτημα αφορά όλα (σχεδόν) τα ηλεκτρονικά και μπερδεύτηκα...

www . ouepw . com

Αυτό το ηλεκτρονικό (και όχι μόνο) κατάστημα το ξέρει κανείς; Έχει κουφές τιμές, αλλά είμαι πολύ καχύποπτος...

Last edited by a moderator:
To site εχει ιο ή κατι παρομοιο που αναγνωριζεται ως απειλη!!! Μην το ανοιξει κανεις.Καλο θα ηταν να προσεχεις τι βαζεις καλυτερα.

Re: Απάντηση: Τούτο πάλι τι είναι;

To site εχει ιο ή κατι παρομοιο που αναγνωριζεται ως απειλη!!! Μην το ανοιξει κανεις.Καλο θα ηταν να προσεχεις τι βαζεις καλυτερα.

Μη μου λες τέτοια! Εγώ πάντως το άνοιξα, αλλά το antivirus μου δεν ανίχνευσε κάποια απειλή. Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι οι φοβερά χαμηλές τιμές. Μήπως τα προϊόντα είναι δευτεράντζες του κερατά;

Τι παιζει με αυτο το site βρε παιδια??εχω λαβει κα μια 10ρια μυνηματα με αυτο το site απο διαφορετικους αποστολεις,σχεδον το ανοιξα σε ολους δεν μου βγαλε κατι το antivirus αν καποιος πιο εμπειρος γνωριζει κατι ας μας πει!

Δεν ανοιξα το site να δω αλλα επειδη εχω λαβει κ εγω παρομοια mail καταλαβαινω οτι προκειται για μαιμου site κινεζικης πιθανοτατα προελευσης που ανοιγει για μερικες μερες παιρνει λεφτα για παραγγελιες και δεν στελνει τιποτα.
Το mail που ταχα σου στελνει ο αποστολεας ειναι αποτελεσμα ιου.

Δεν ανοιξα το site να δω αλλα επειδη εχω λαβει κ εγω παρομοια mail καταλαβαινω οτι προκειται για μαιμου site κινεζικης πιθανοτατα προελευσης που ανοιγει για μερικες μερες παιρνει λεφτα για παραγγελιες και δεν στελνει τιποτα.
Το mail που ταχα σου στελνει ο αποστολεας ειναι αποτελεσμα ιου.

Την ίδια ακριβώς άποψη άκουσα και από φίλο με τον οποίο βρέθηκα χθες.

Αλάργα, φίλοι, αλάργα!!!